25-02-2011, 21:23
Powiem tak... albo bierz się do rysowania, ćwicz w samotności i nie pokazuj swoich rysunków, albo to rzuć. Nic więcej nie mam do powiedzenia, nie chce mi się wysilać.
|
magiczne bagno skala
|
|
25-02-2011, 21:23
Powiem tak... albo bierz się do rysowania, ćwicz w samotności i nie pokazuj swoich rysunków, albo to rzuć. Nic więcej nie mam do powiedzenia, nie chce mi się wysilać.
28-02-2011, 10:46
Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz! Ale nie samotna, to jest najgorsze co się może zdarzyć (wiem co mówię
).
06-04-2011, 22:01
(28-02-2011, 10:46)Noemi napisał(a): Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz! Ale nie samotna, to jest najgorsze co się może zdarzyć (wiem co mówię Noemi i tu się mylisz... To w cale nie jest nic złego. Nie wiem, czy widzieliście moje pierwsze pen toole... To były koszmary. Stwierdziłam, że wolę sama poćwiczyć. Zrobiłam chyba z 15 prac, a 16 wstawiłam na forum. Moje pierwsze prace, a te teraz to jest niebo, a ziemia... Naprawdę lepiej jest poćwiczyć samemu i pokazać potem swoje prace gdy są już super. Oczywiście można pokazywać swoje prace jakiejś osobie która jest szczera i powie co poprawić. Ale ja postawiłam na samotną naukę.
26-08-2011, 20:28
Witam ponownie. c: Minęło chwilę czasu, przez większość nie ćwiczyłam, ale ostatnio naszło mnie, żeby zrobić sygny. :3
Tak więc po kolei: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Tak, wiem, że pierwsza okropna, ale to było takie ćwiczenie nowych pędzli. XD No i oczywiście jeszcze moja tymczasowa sygna i av, które widać w profilu. c: Dobra, proszę o krytykę, bardzo chcę wiedzieć w czym mam się poprawić. ^_~ I proszę o nie zjedzenie mnie za posta w temacie, w którym nie pisano od prawie pół roku. XD ![]()
27-08-2011, 10:15
Pierwsza sama w sobie jest ładna tylko te kreski... XD Druga jest śliczna, jedynie napis mi nie pasuje. :> A trzecia jest cudowna. :3
(Scal, zrobisz mi syg z Ichigo? XD) ![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3
27-08-2011, 10:43
Pewnie, właśnie chciałam jakąś zrobić, to mi z nieba spadłaś. XD
A tu nowa: ![]() Chyba ona jest brudna na twarzy. XD Albo mi się tak tylko wydaje. ![]()
27-08-2011, 10:56
Dzięki. Zrobisz mi jeszcze Ava do kompletu? xDD A ta nowa jest śliczna,10/10. Photoshop, tak?
27-08-2011, 11:36
Ta czarna mi się podoba i druga. Właściwie to wszystko jest śliczne, tylko ta pierwsza jedynie ładna. : )
27-08-2011, 19:02
Druga jest świetna, bardzo mi się podoba. Pierwsza też niezła, ale trochę dziwna.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|