Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie mieliście elektroniczne zwierzątka zanim poznaliście Tama?
Nie chodzi o podróbki Tamagotchi tylko takie elektroniczne zwierzątka. Bo nikt jeszcze nie znał Tamagotchi
Ja miałam (my sweet puppy) chodzi o to, żeby opiekować się psem i to jest najlepsza elektroniczna zabawka wytrzymała mi 5 lat.
To jest to samo co miałam tylko ma inny napis i inną obudowę: http://www.sell.com/25GXV7
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ja miałam konika z LPS. Chyba działa, ale nie wiem, gdzie posiałam. :< W 3. klasie to był szpan. XD
Odpowiedz
Kotka z LPS. Koleżanki z Przedszkola mi zazdrościły, nigdzie nie było kotków. W 5-Latkach to był Szpan. xD Moja siostra kupiła w Bułgarii Konika. Nudny jest, bez tych wisiorków. Mój był fajniejszy.<3
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Odpowiedz
Ja miałam MyPets, czy jakoś tak. Bardzo dobra zabawka, podobna do Tamagotchi, ale niestety, zepsuła się Smutny.
Odpowiedz
Jeszcze miałam dinozaura, miałam jeszcze jednego psa w kształcie Pikachu, ale żaden nie przebije mojego My sweet puppy. Ten psiak był uroczy i szkoda, że się popsuł, ale trudno.
Odpowiedz
Organizer z LPS. Tam też się ma zwierzaka, pieska. XD No i podróby. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
To takie z LPS, z takim grubym psem. XDD
Odpowiedz
Nano puppy miałem w takiej obudowie:

[Obrazek: puppyv.png]

źródło: ja

EDIT:
Obecnie sprzedawane jest w obudowie w kształcie jajka, ale software ten sam:
http://www.youtube.com/watch?v=RhnDMkQ5HW8
[Obrazek: testsige.jpg]
Odpowiedz
Trochę się naszukałem jakichkolwiek informacji o tej niebieskiej wersji i nic nie znalazłem (stąd odręczny rysunek), ale może będziesz miała więcej szczęścia Oczko
[Obrazek: testsige.jpg]
Odpowiedz
Sorry za odkop: Zauważyłam na allegro bardzo podobne zwierzątko do NANO KITTY ale widzę, że chyba Michu kupiła i nie wstawiam linka, żeby dać szansę Michu. A z resztą są jakieś kreski poziome to nawet bym nie naprawiła ale i zepsuła. Ja nie kupuję poczekam na inną aukcję jak będzie. Bo lubię bardziej psiaka po prostu jest słodszy może się pojawi NANO PUPPY.
Odpowiedz
http://allegro.pl/tamagotchi-nano-puppy-...46478.html
Nano Puppy i Kitty do kupienia jak ktoś jest bogaty.
Odpowiedz
Jakieś takie z biedronki Uśmiech. To było dość dawno bo może nawet w 2006 roku. Miało na górze takiego koguta i czekoladę czy coś takiego xd. Okropnie fajne było...
[Obrazek: 25asw9y.gif]
Odpowiedz
Ja mam cały czas myszkę z LPS, ale bateria dawno rozładowana.
Kiedyś miałam z gazety takie brązowe z głową dinozaura, tam się opiekowało dinkiem ale szybko się popsuło.
[Obrazek: tumblr_ms2pjqJps41s1wid1o5_250.gif]
Odpowiedz
(11-08-2011, 11:58)Dogz20 napisał(a): Ja miałam (my sweet puppy) chodzi o to, żeby opiekować się psem i to jest najlepsza elektroniczna zabawka wytrzymała mi 5 lat.
To jest to samo co miałam tylko ma inny napis i inną obudowę: http://www.sell.com/25GXV7

Właśnie wygrałam aukcję z sweet puppy: Jestem szczęśliwa. To samo co miałam tylko ma nazwę SWEET PUPPY. To jest podobne do NANO PUPPY, KITTY itp.
Odpowiedz
Jak mi dojdzie ten elektroniczny piesek to dam zdjęcia z Tama v2 i P2 dla porównania.
Odpowiedz