Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać??
Wiem, ogólnie też uważam Tama-Go za nieudane, choć go nie mam i widzę, że ludzie którzy mają nie są z niego zbytnio zadowoleni. To pewnie z tego powodu jest takie tanie. Ale jak już porównywać tak ogólnie do kolorowych to chyba najbardziej pasowałoby do Colorka, prawda? c: Według mnie się Tama-Go nie opłaca, nie pod względem finansowym, tylko (jak to ująć) rozrywkowym. Ale to pewnie nie odpowiednie słowo. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Ale jak nudne, to nie wiem, może zaczekam, aż z Japonią będzie lepiej :3 Bo na id można itemki przesyłać, i robić gry :3 Więc bosko :3 Ale tylko Polacy raczej na Tama-Go narzekają :3 A ktoś wie, czy z Japonią już OK? Mi się okropnie podoba fakt, że tama (iD) jest japońskie, a zawsze chciałam pojechać do tego kraju, więc wiecie - Tamagotchi jest wyprodukowane przy japońskim powietrzu x3 I nie wszystko robione przez maszyny x3 (chyba) Ile myślicie trzeba będzie czekać, aż to napromieniowanie sobie pójdzie x3 ? Choć wiem, że tamagotchi nie może być napromieniowane, to nie mogę mieć przez pewną osobę, która uważa że może, więc mama jej słucha :< Miałam już mieć ideśka leśka ( id l. Wiem moje nazwy są porąbane.) A nagle już nie mogę go mieć, i koniec kropka :<
Właśnie, które tama lepsze? Ideniu ( id ), Hexuś ( Hexagontchi ), czy colorek? Ja uważam, że obudowa colorka jest słodka, ale ważniejsze funkcje niż obudowa, no nie? Ale się rozpisałam, że nie wiedziałam, że napisałam "obudowa" O3O
A, Inka pisała że "Jak już, to w takiej ilości, że nic by się nikomu nie stało" A kotu?
Odpowiedz
Strzeliłam facepalma. Serio.
Kotu też nic nie będzie.

Jak na moje iD L będzie lepsze od iD mimo wszystko, bo jest jego ulepszoną wersją. ^^"
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
iD jest ciężko znaleźć, nie wiem jak tam w TamaDepa z nim. Co do Hexa to nikt na forum nie ma, ale jest prawie identyczne jak Colorek, tylko inne obudowy, quiz jest no i kilka innych postaci. Colorek jest fajny jak dla mnie. Chciałabym go kiedyś mieć. ;3 Ma 4 gry, jak coś. XD Jedna jest do odblokowania, w niej się zarabia więcej niż normalnie. Więcej za bardzo nie wiem. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
JAKIE. NAPROMIENIOWANIE. DZIEWCZYNO.
Wygadujesz bzdury, tama nie jest napromieniowane. D: I tak, kot będzie się tym bawił. *jeb*
Bierz ID L. Jest lepsze i czasami tańsze od innych tama.
Odpowiedz
(19-08-2011, 18:53)Silver napisał(a): JAKIE. NAPROMIENIOWANIE. DZIEWCZYNO.
Wygadujesz bzdury, tama nie jest napromieniowane. D: I tak, kot będzie się tym bawił. *jeb*
Bierz ID L. Jest lepsze i czasami tańsze od innych tama.

Ale ja nie mogę. Wiem, nie jest, ale nie mogę mieć :<
Odpowiedz
Nie zabijajcie mnie ale ja mam tamaGo prawie od miesiąca i mi się wcale nie nudzi. Zamiast pobawic się itemkami to pójdę z nim do parku i koniec. Moim zdaniem Tama Go jest lepsze od +C, ponieważ ze wszystkimi figurkami *rozmarzona* to tama jest boskie. Można je nawet do ID porównac, bo są restauracje (i to nie jedna! Ale każda z innym żarciem oczywiście), duuuuuuużo nowy gier dzięki figurkom (co w pewnym sensie zastępuje ich ściąganie),w sklepiku można dopatrzec się czasami nowych, tajnych wystrojów (ja odkryłam 2). Tyle ode mnie...
Odpowiedz
(23-08-2011, 19:34)kami591 napisał(a): Nie zabijajcie mnie ale ja mam tamaGo prawie od miesiąca i mi się wcale nie nudzi. Zamiast pobawic się itemkami to pójdę z nim do parku i koniec. Moim zdaniem Tama Go jest lepsze od +C, ponieważ ze wszystkimi figurkami *rozmarzona* to tama jest boskie. Można je nawet do ID porównac, bo są restauracje (i to nie jedna! Ale każda z innym żarciem oczywiście), duuuuuuużo nowy gier dzięki figurkom (co w pewnym sensie zastępuje ich ściąganie),w sklepiku można dopatrzec się czasami nowych, tajnych wystrojów (ja odkryłam 2). Tyle ode mnie...

Że wersja jest ulepszona, to narzekacie, że jest za mało, więc uważacie, że jest nudna Język
Odpowiedz
(24-08-2011, 09:15)Kyaa='= napisał(a):
(23-08-2011, 19:34)kami591 napisał(a): Nie zabijajcie mnie ale ja mam tamaGo prawie od miesiąca i mi się wcale nie nudzi. Zamiast pobawic się itemkami to pójdę z nim do parku i koniec. Moim zdaniem Tama Go jest lepsze od +C, ponieważ ze wszystkimi figurkami *rozmarzona* to tama jest boskie. Można je nawet do ID porównac, bo są restauracje (i to nie jedna! Ale każda z innym żarciem oczywiście), duuuuuuużo nowy gier dzięki figurkom (co w pewnym sensie zastępuje ich ściąganie),w sklepiku można dopatrzec się czasami nowych, tajnych wystrojów (ja odkryłam 2). Tyle ode mnie...

Że wersja jest ulepszona, to narzekacie, że jest za mało, więc uważacie, że jest nudna Język

Ale ja nie narzekam.
Odpowiedz
Wiem, mówię, jak jest :3
Odpowiedz
Ja polecam Music Star. Sama posiadam. Niby takie zwykłe ale można założyć zespół no i oczywiście jest music city! I przepiękne postacie specjalne Oczko
Odpowiedz
Sorry za odkop ale jakie TMGC lepiej kupić: Tama Go czy Music Star ?
Odpowiedz
Music Star... D:
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
nie miałam styczności z Tama Go, ale MS jest super. : D
Odpowiedz
Hej chciałbym wybrać pomiędzy Tama Go i Music Star.
Z wyglądu bardziej pasuje mi Tama Go ( takie duże xP)
Ale słyszałem ze jest takie sobie.
A w tym music star o co chodzi z komponowaniem ? Robi się to samodzielnie czy tamek sam coś wymyśla ?
Odpowiedz