30-07-2011, 19:13
Po co go robiłaś na czas?
A nie lepiej z jakieś 30 minutek posiedzieć a wtedy efekt by był wspaniały.
|
.-*Muzeum Twórczości Taciary*-.
|
|
30-07-2011, 19:13
Po co go robiłaś na czas?
31-07-2011, 05:54
(30-07-2011, 18:32)Scalee napisał(a): Po pierwsze: ten (^) post nic nie wnosi do tematu, po drugie: Co masz do mnie?! XD Tak, pisałam, że ten wierszyk był najlepszym z tych, które napisałaś. Łatwo jest takie coś napisać, tylko ja nie chciałam ci od razu wszystkiego wytykać, żeby nie było ci niemiło. Napiałaś to w 5 minut, mogłaś dłużej się napracować i tyle. Ok, wstawiam rozmowę bo nie czaicz : Ja : ;:3 Ok, jeszcze jeden. Scal : Kot, pies, książka, kwiatek, ogrodnik. x3 Ja : Ok, w budowie. Żył w mieście kot i pies. Piesek - Gramoldy i Kot - Dres. Pewnego dnia kot z piesem się ganiał. Wbiegli na pole. Patrzą - Łania! Książkę czytała jak co wieczoru Wokół jest trawa ciemnego koloru. Łania spogląda, macha ogonkiem, aż tu wgramolił się Dres z Gramolkiem! Porwali książkę i trawę wydrapali i dobiegli do ogrodu... stali. Patrzą - Ogrodnik z kwiatkiem w dłoni patrzy się krzywo, próbuje odgonić. Aż wtem się Dres z Gramolkiem wybili kwiatka z doniczką w proch rozbili. Ogrodnikowi szczęka zgrzyta ze złości. A przecież Dres i Gramol szukali tylko ciepła, domu i miłości... uf Scal : 100000000000/10 świetnie. 8D Ja : : D dzięki Scal : Weź to daj, do twojego muzeum. XD Ja : Ale serio ładne ; ]? Scal : Tak. ;3 Ja : Ok, wstawiam : 3. Sorki, musiałam. Ok, wiersz w poprawie. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Odnośnik do Katechiowej twórczości | Katechi | 113 | 13,966 |
01-03-2019, 17:11 Ostatni post: Ralveyn |