Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tama Home Deka
Mam do was dosyć trudne pytanie.A mianowicie, czy wiecie gdzie jeszcze mogę zdobyć Tamagotchi Home Deka?
P.S.:Znalazłam je na Amerykańskim E-bayu. Ale niestety nie posiadam dolarów. D:
Oto link:http://cgi.ebay.com/BANDAI-DEKA-TAMAGOTCHI-DEKATAMA-JAPANESE-2006-RARE-NEW-/260811657144?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb9960fb8
(podałam go gdyby miało to pomóc)
Z góry dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi. Uśmiech
Możesz wymienić złotówki w kantorze. Ale dolar też tani nie jest D:.
[Obrazek: 6860832.png][Obrazek: 6863943.png]
Najpierw to musisz mieć entama/uratama czy tam akai/keitai (nie wiem czy to wersja 2 czy 1).
Według mnie kupowanie tego teraz jest bezsensu. No chyba, że o co innego chodzi.

A przelewem się nie da? Czy jak tam się robi.

Edit: I dzięki za pokazanie tego gostka. : o
To szkoda...za duzo wymagam.Najpierw Colorek teraz Deka potem Ura..
Hmm, no cóż dziękuję wszystkimUśmiech.
Do SilverJęzykrzelewem się da.Ale jeśli potrzeba Entama czy Uratama to masz rację na razie nie ma to sensu.A,i proszę bardzo XD.
Do TaciaryDuży uśmiecholar chyba jest po 3 zł.Z resztą nie wiem nie śledzę kursów walutJęzyk.
(20-07-2011, 11:48)LadyTama napisał(a): Do TaciaryDuży uśmiecholar chyba jest po 3 zł.

Po 4 Uśmiech.
[Obrazek: 6860832.png][Obrazek: 6863943.png]
Wtrącę się, kurs dolara na dzień dzisiejszy - 1 dolar amerykański = 2,82289708 złotego polskiego. Czyli w przybliżeniu 2,80 zł.
Co to Tama, to chyba oprócz ebay'a można chyba kupić jeszcze w Tama Depa, w Japonii. ^_^
Ale przez ebay, przelewem się da, bo jak przelewasz to możesz wybrać w jakiej walucie płacisz. Przynajmniej u mnie tak było. c:
Lol xD ! Ale jak się zamawia z ebaya to i tak wysyłasz im w złotówkach 8DD na payplaya. Nie rozumiem problemu~
[Obrazek: 2nudrc.gif]

Ale i tak dowiedziałam się, że potrzeba UraTama.
Temat do zamknięcia.