Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziękuję Tobie, Tobie, a, i Tobie też.
Bart Simpson napisał(a):Marta - za ten teges i tamteges.
Kamil konkretny jak zwykle. o3o
Dziękuję. : D
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Bart Simpson napisał(a):Sajmon - bo ma te zniżki.
Ach, dziękuję, czuję się wzruszona, że mi podziękowałeś. : D
Odpowiedz
Bella napisał(a):Kamil konkretny jak zwykle. o3o
Dziękuję. : D
Jak mam wymieniać po kolei to osta dostanę za niewinność, znów.

sajmon napisał(a):Ach, dziękuję, czuję się wzruszona, że mi podziękowałeś. : D
Mam swoje powody. c;
Odpowiedz
Sister Marta - mam wymieniać? Już Ty dobrze wiesz za co (za wszystko). Serio, za dużo żeby pisać. :D Lof Cię sister. o3o
Brat Łukasz - Ciebie też kocham brat. :D Dzięki Ci za te wszystkie pierdoły, oglądanie Rancza, Rozmów w Toku, Kiepskich, dyskusje o niczym, siedzenie na gg do 3 nad ranem, pizganie ze śmiechu, granie w scrabble, sikanie na dywan, wrzeszczenie: MAMA! KIBEL NAS POŁYKA!, nurkowanie w koszu na pranie, sadzanie kota na kibel i szczanie do kuwety, przyklejanie kanapek posmarowanych masłem do sufitu, siedzenie pod kołdrą i oglądanie ciekawych gazetek znalezionych na szafie, dmuchanie prezerwatyw i przywiązywanie ich do uszu, smsy, za czasy Ozusi, Totoszki i Cycatej_Pameli, Wałbrzych, Wrocław i te wszystkie głupoty które wymyśliliśmy.
(podobno brat) Kamil - za sarkazm, wypadki z dzieciństwa i to, że nie mamy o czym gadać. Kiedyś może dam Ci numer (jak zasłużysz, o). Dobra, i tak go pewnie nie chcesz ale co tam. :'D
Elektra - za te konferencje, smsy, za to, że dowiedziałam się o Tobie dużo ciekawych rzeczy, za zrozumienie.
Soda, Halfi - za to, że jesteście normalne.
MichuPychu (dobrze napisałam? mam problem z zapamiętaniem Twojego nicku) - nie wiem czemu, po prostu Cię polubiłam. Fajna jesteś i też interesujesz się komórkami.
Shiro, Ex - za to, co było.

Dzięki wszystkim. :>
Odpowiedz
Cytat:Jak mam wymieniać po kolei to osta dostanę za niewinność, znów.
... To tak zabrzmiało, jakbyśmy nie wiem co robili.... XD
Dlaczego przypomina mi się "cionsza" i ten dwór z piłką...? XD

Cherry napisał(a):Sister Marta - mam wymieniać? Już Ty dobrze wiesz za co (za wszystko). Serio, za dużo żeby pisać. Duży uśmiech Lof Cię sister. o3o
:3
<lovely>
Btw. Wbijaj na gg. :c
Odpowiedz
Bart Simpson napisał(a):Ura - bo chwalisz moje prace XDDD
Aż się wzruszyłem, że ktoś mi podziękował. Pan z Tobą Kamilu. Właśnie odkryłem swoje wnętrze i dokonałem samorealizacji. (Co ja pier****?) XD
Odpowiedz
Cytat:Kamil - za sarkazm, wypadki z dzieciństwa i to, że nie mamy o czym gadać. Kiedyś może dam Ci numer (jak zasłużysz, o). Dobra, i tak go pewnie nie chcesz ale co tam. :'D
Chcę. ;c Ale ja na sms z Tobą wydam fortunę! ;c

Marta, ja myślałem, o karuzeli, tej "sama wiesz której". XD
Odpowiedz
Bart Simpson napisał(a):Marta, ja myślałem, o karuzeli, tej "sama wiesz której". XD
Cichocichociiiicho! XD
Odpowiedz
sajmon napisał(a):- Ex - bo bardzo Cię lubię i miło mi się z Tobą pisze na gadu itp. ;)
Yasai napisał(a):Ex- za te kilka lat razem spędzonych. <33
Lisette napisał(a):Ex - bo Ciebie też *hug* XD, i po prostu Cię bardzo lubię~.
Elektra napisał(a):Yas, Ex - miło się z Wami rozmawia.
Toto napisał(a):- Ex (nie ma chyba jej w tym momencie) - Dzięki za krejzolskie pogaduchy i za poprawę humoru. XD
Bella napisał(a):Exmoor: za VD, za Twilight, za pogaduchy, za ksed. Również za wszystko.
Kamil+Ex+Totek: sexińczyk noo. XD
Z nikim się tak przyjemnie ostów nie dostaje jak z Wami. <3
Shiro+Czer+Ex: ksed. <lovely> :3
Bart Simpson napisał(a):Ex - za sms i gg. XD (podziękujesz za lekcje?)
Cherry napisał(a):Shiro, Ex - za to, co było.
<lovely>.
Kamil, pewnie jeszcze nie raz ci za to podziękuję. O,O XD

Potem napiszę, bo teraz mi się nie chce. ;3
[Obrazek: vwubz8.jpg]
Odpowiedz
Bart Simpson napisał(a):
Cytat:Kamil - za sarkazm, wypadki z dzieciństwa i to, że nie mamy o czym gadać. Kiedyś może dam Ci numer (jak zasłużysz, o). Dobra, i tak go pewnie nie chcesz ale co tam. :'D
Chcę. ;c Ale ja na sms z Tobą wydam fortunę! ;c
Czyli nie chcesz? :c
Odpowiedz
Chcę, ale nie mogę. ;c
Odpowiedz
Nie offtopujcie.
Odpowiedz
Cherry napisał(a):Elektra - za te konferencje, smsy, za to, że dowiedziałam się o Tobie dużo ciekawych rzeczy, za zrozumienie.
*hug* Dziękuję dokładnie za to samo.
Odpowiedz
Cherry napisał(a):Shiro, Ex - za to, co było.
Ja też dziękuję.

Ann- za rozmowy na gg. I przepraszam, że nie odpisuje zazwyczaj, ale mam strasznie mało czasu i mi się nie chce czasem, bo jestem tak zmęczona.
Nana- za wszystko, wszystko, wszystko. Za list, rozmowy, ksed, i przypadkowe spotykanie się na czacie, i za gry na kurniku, i za wszytko, wszystko.
Lena- za ksed. Czasem mi brakuje tego siedzenia i pisania <lovely>, co drugie zdanie. I za Nirvane, bo to dzięki tobie ją poznałam (na początku nie lubiłam, ale kij).
Inka- za rozmowy na skype, kartkę, kurnika, nasz tajny plan mocy i wszystko inne.
Cherry napisał(a):MichuPychu (dobrze napisałam? mam problem z zapamiętaniem Twojego nicku) - nie wiem czemu, po prostu Cię polubiłam. Fajna jesteś
i często piszesz bardzo mądre rzeczy, których ja, taki mały dzieciak, nie zawsze umiałabym tak ująć.
Bella- za te kilka rozmów w ksed, na gg i za vd.
Odpowiedz
Shiro napisał(a):Ann- za rozmowy na gg. I przepraszam, że nie odpisuje zazwyczaj, ale mam strasznie mało czasu i mi się nie chce czasem, bo jestem tak zmęczona.
Wiem, nie musisz przepraszać ;]
I dziękuję ^^
Tak ciężko to wyrazić przez neta ale nawet nie wiecie jak mi się miło robi gdy czytam podziękowania dla mnie :3
Ja podziękuję później bo trochę się zebrało ludzi którym mam za co dziękować więc jak nad tym nie usiądę i porządnie tego nie ułożę to na stówę zapomnę o masie osób.
Odpowiedz