10-06-2011, 16:01
Uważam, że fajnie by było przeczytać jeszcze dwie notki.
|
Wyniki!
|
|
10-06-2011, 17:29
Tą notkę dogrywkową będę mogła napisać dopiero jutro, ale to chyba żaden problem, prawda? :333
![]()
10-06-2011, 18:51
Gratuluję wszystkim.
![]() A jak któraś z was będzie miała Nano to niech wstawi fote. ![]() // Yas
10-06-2011, 19:06
Inka, Saj, z tym głosowaniem ze znajomością to zauważyłam, ale bardziej z namawianiem kogoś w stylu ''zagłosuj na mnie to ja zagłosuję na Ciebie''. XD
Czekam na dogrywkę.
11-06-2011, 11:13
Znajomość to jedno i zależy to od tego, jak często dana osoba pisze posty w różnych tematach, czy ma rozpoznawalny nick i avatar. Ludzie kojarzą tą osobę z innych dyskusji i głosują na nie najprawdopodobie niewchodząc w inne pamiętniki, bo po co skoro mają swojego faworyta. A co jeśli inny pamiętnik im się bardzij spodoba? To by była zdrada. To jeden z wielu toków myślenia w podświadomości.
![]() PS Miałam 1 głos, tu pisze, że miałam 2 a w ankiecie w temacie, że 3 O.o
11-06-2011, 16:32
Gratuluję. ;3
No idzie to raczej po znajomości. Ale np. Saku pisze że będzie szczęśliwaw DDD jak się na nią zagłosuje .(Czy coś w tym stylu, dla mnie to naciąganie.) ![]() ♥♥♥
11-06-2011, 16:37
Aczkolwiek moim zdaniem, to czy ludzie chcą na daną osobę zagłosować, zależy tylko od nich. Sama upomniałam Saku, żeby nie dopisywała takich rzeczy, a potem na nią zagłosowałam, bo po prostu już od dawna miałam taki zamiar. No, więc myślę, że to nic do tego nie ma, chyba ludzie nie są aż tak łatwowierni, przynajmniej mi się tak wydaje. ; - )
11-06-2011, 16:48
Saj- ja nie prosiłam, nie pisałam żebyście zagłosowali, tylko że byłoby to miłe.
Nic więcej. Nieuczciwe jest błaganie o głos każdego po kolei i wszystkich naraz ^^.
![]()
17-06-2011, 18:41
SakuraNoTora - 1 miejsce, Scalee - 2 miejsce
Gratuluję Proszę na PW o wasze adresy, a Scalee o wybór jednej figurki spośród: Chamametchi, Violetchi, Mametchi. Inka wybierze jako druga
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|