05-06-2011, 17:01
Ołkej, bo ja nie lubię spać w syfie XD. Mam nadzieje, że pająków nie masz? D:
Eh coś powoli czuję, że to nie wypali XD.
|
[COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~
|
|
05-06-2011, 17:01
Ołkej, bo ja nie lubię spać w syfie XD. Mam nadzieje, że pająków nie masz? D:
06-06-2011, 19:14
Ależ musi! C:
16-06-2011, 10:55
No, ale wiesz w sumie jak tak myślę to zaraz będzie tak, że nikt nie może w tym samym dniu się spotkać, albo wgl. przyjechać.
Ehh dobra kurde po Chapterze muszę brać się za strój. W sumie i tak w te wakacje nie mam nic ciekawego do roboty. Tylko siedzenie w domu.
16-06-2011, 19:27
Oj tam, damy radę! ^^ Nawet MOI rodzice się zgodzili. Oo Tata jedzie ze mną. XDD Ale nie będzie ofc z nami łazić czy coś. ^^ Ja zabieram sięza strój, mam już buty i skarpety. XDD
Oby się udało~~ ^^
16-06-2011, 20:01
Mam już bluzkę i spódnicę~. : D
Jarosławiec Lyree. :c Mamę już nagięłam, zgodziła się na Jarosławiec/coś koło Jarosławca ew., ale jeszcze wstępny termin. c: Może początek sierpnia~?
17-06-2011, 15:29
Jestem za początkiem sierpnia. A jak reszta? Właśnie ja też Jarosławiec mogę. x3
a kim seś Cheer? w 1 poście Cię nie ma.
17-06-2011, 16:57
Ja mam jechać nad morze, ale nie wiem kiedy. D:
No i ze strojem ciężko. Ale przynajmniej mam wzrost profeska. 8D
17-06-2011, 19:27
Abyss. :3
Lyr, nie ma mnie, bo jeszcze nie byłam pewna, no i moje plany się trochę pokomplikowały. Chodzi głównie o czas, bo mamie pasuje w sierpniu. ;3
21-06-2011, 17:19
Do mojego zestawu stroju doszła jeszcze koszulka. ^^ Jeszcze tylko spódniczka.
22-06-2011, 14:07
Kurczem. :c Czyli nie uda się w Warszawie? ):
13-07-2011, 15:23
Przepraszam, przepraszam za sporą nieobecność. Aktualnie staram się rozplanować jakoś ten strój i wyjazd do Jarosławca, bo wiece jak to bywa - brak pieniędzy. A, chciałam jeszcze uprzedzić, że fryzurę na Gila ogarnę, ale z góry przepraszam z kolor przodu, bo jeśli się zjawię to z fioletową grzywką. Niestety nie chcę farbować całych na czarno, a na perukę nie mam pieniędzy, chyba, że coś wykombinuję, ale nie jestem pewna.
Zastanawiam się jak i za co uszyję płaszcz no, ale jakoś muszę dać radę. x.x Coraz bardziej obawiam się tego, że albo wgl. nie wypali, albo ja nie będę mogła przybyć. No trudno dacie sobie przecież radę beze mnie. Ważne, że są chęci. Co do Warszawy - nie mam z kim tam jechać, a rodzice nie puszczą mnie samej pociągiem. I ja bardzo proszę o Oza, albo Brejka do yaoiowania D:! Jak już mam przyjechać to no kurde! XD
17-07-2011, 18:18
Mine, jakbym mogła to bym się rozdwoiła i robiła kogoś kogo chcesz do yaoiowania... XD
E tam, przyjedź, a jak nie dasz rady przyjechać to kaman na piechotę~! :3 Sądzę, że nic nie wyjdzie. Znaczy... tak czuję , chociaż ja tam mogę. Wyobraźcie to sobie. MOJA MAMA nawet się zgodziła o3o Tata dalej ma wątpliwości ale mama pierwszy raz pozwoliła mi na takie coś. XD Wykorzystajcie to. XDD Śnił mi się dzisiaj ten nasz zlocik. *u* Tylko ja byłam w nim Alice.
19-07-2011, 05:41
Tak się zastanawiam, nie wiem czy mnie do jarosławca puszczą (do cholery gdzie to jest? XD ) ? Ale wstępnie mogę wam zrobić Lily<3 Bo jestem i tak z was chyba najniższa~
Edit :. pluuus I WANT FOTO WITH LAJRII
19-07-2011, 06:53
Jarosławiec jest nad morzem, niedaleko Sławna i innych takich mniejszych miejscowości.
Wpisz sobie w mapie google. ![]() ![]() ![]() ![]()
19-07-2011, 06:58
Lool~ jaka wiocha XDD Nie chce mi się jechać tych 3 godzin ;__; już wolę ten Białogard.. Choć i tak ja stawiam na Szczecin bo mam blisko i tam jest dużo fajnych miejsc <333
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Durarara group na harajuku&cosplay walk~2 | 4ro | 0 | 425 |
07-08-2012, 11:29 Ostatni post: 4ro |
|