Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Zastanawiam się...
Patrzę przez okno.
Odpowiedz
Piję wodę, poprawiam posty.
Odpowiedz
Sprawdzam czy Yasai nie poprawiła mojego poprzedniego postu, idę nalać sobie soku.
Odpowiedz
Piję, dobijam się błędami użytkowników (nie na tym forum. XD) i właśnie skończyłam jeść obiad. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Inuś, a myślałam, że moim "Bydgoszczem". Duży uśmiech

Słucham Fenomenu, piszę na gg i siedzę na forum.
Odpowiedz
Zaraz idę do kina.
Myślę że mi się nie chce iść do tego kina. Piszę na forum, męczę Skarlet żeby skończyła pisać tą notkę, bo się doczekać nie mogę. Słucham muzyki.
Odpowiedz
A ja nie skończę nigdy. Buahahahah! Nie odchodź! Nie idź do kina! XD Kupka ze złota Cię wykończy! XDD
-------
Na serio, to piszę dogrywkę do konkursu od godziny i nie wytrzymuję tej presji. XD Jeszcze z dwie godziny. D:
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Słucham Nany Kitade, czytam posty.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Słucham Czesia :3 (Mozillek <33333 ahhh, kochany) oraz pikam na c+,v4 i v3 Duży uśmiech.
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
Przeglądam demoty.
Odpowiedz
Słucham Grubsona, piszę na zapytaj.
Odpowiedz
(10-06-2011, 17:21)Scalee napisał(a): A ja nie skończę nigdy. Buahahahah! Nie odchodź! Nie idź do kina! XD Kupka ze złota Cię wykończy! XDD
-------
Na serio, to piszę dogrywkę do konkursu od godziny i nie wytrzymuję tej presji. XD Jeszcze z dwie godziny. D:

Przez całą noc mnie ta kupka ze złota prześladowała. :< Zua jesteś. * bu, fe, ble :c *

Słucham Gumi, <3 nie chce mi się przebierać z piżamy, leń jestem. :o Oglądam komixxy.
Odpowiedz
Przeglądam komixxy. Ziewam.
Odpowiedz
Drapię się w gardło XD
Odpowiedz
(11-06-2011, 09:39)Kladie napisał(a):
(10-06-2011, 17:21)Scalee napisał(a): A ja nie skończę nigdy. Buahahahah! Nie odchodź! Nie idź do kina! XD Kupka ze złota Cię wykończy! XDD
-------

Przez całą noc mnie ta kupka ze złota prześladowała. :< Zua jesteś. * bu, fe, ble :c *

Słucham Gumi, <3 nie chce mi się przebierać z piżamy, leń jestem. :o Oglądam komixxy.

Nie mogła. XD I nie skończę. XDDDD

~~~~~~~~~~

Piszę dogrywkę do konkursu. ;33
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz