Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Głosowanie wstępne
Nie mogłam się zdecydować - miałam 3 faworytów. Ale w końcu postanowiłam zagłosować na pamiętnik Potomkowie Amiki. *v* ... I pewni dalecy krewni. prowadzony przez Kladie, ponieważ nie dość, że są ciekawe historyjki to jeszcze bardzo wyraźne zdjęcia (a wiem ile się trzeba namęczyć nad ich robieniem i wstawianiem). Dodam, że bardzo podobały mi się pamiętniki Scalee oraz SakuNoTory (mam nadzieję, że się nie obrazicie za to, że nie oddałam głosu akurat na was, moim zdaniem wszystkie trzy pamiętniki były świetne, ale zawsze trzeba się na coś zdecydować Uśmiech).
Ja też miałam dużo faworytów i trudno mi było zagłosować. XD W faworytach są właśnie Midlana, Kladie, Saku i Inka. XD Ale zdecydowałam się jednak na Przebojowe Tamki Midlany. :3
Nieśmiertelny czyli życie po hibernacji - Katechi.
Super pamiętnik. Nic dodać nic ująć.
Głosuję na Czarno, biało... Kolorowo SakuNoTory. Naprawdę dziewczyna ma talent!!
[/align]
[Obrazek: sglnco.gif]
Przebojowe Tamki Midlany Uśmiech
Chciałabym oddać głos na 'Fajny temat z chwytliwą nazwą' Inki. ^_^
Długo się zastanawiałam, ponieważ wszystkie pamiętniki są wspaniałe, ale ten najbardziej przypadł mi do gustu. ^_~

Dzięki, Cheer. :3
Głosuję na (Fajny temat z chwytliwą nazwą Inka) ponieważ przypadł mi do gustu i można się dowiedzieć więcej o ID L.

Dzięki, Dogz. :3
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Głosuję na Wymarzone Tamki- Scalee
- Nieśmiertelny czyli życie po hibernacji - Katechi
Strasznie spodobało mi się to, że pamiętnik pisany jest w taki przyjemny i realny sposób.
Fajny temat z Chwytliwą nazwą. Inka.
Prowadzi pamiętnik ID L, przez co ciekawiej się czyta.
Dzięki, Half. :3 *hug*
Unhappy Junhyung is unhappy.