Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
W moim ID L od poniedziałku 9 maja jak dotarło ID L w zestawie były baterie maxell. Dzisiaj na moin ID Lu pokazuje, że jest wyczerpana bateria. I dlaczego tak krótko mi trzymała i czy to jest normalne? A jak było u was np. w ID TMGG+Color
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
W iD bateria padła mi chyba w styczniu albo nawet później, a dostałam w listopadzie. Na pewno Ince i Midlanie padły baterie szybciej niż mi, a kupiłyśmy mniej-więcej w tym samym czasie. Może słabe Ci dali po prostu.
Nie w domu nie mam telefonu z podczerwienią i nie przesyłałam plików. Ale to moje pierwsze Tama z kolorowym wyświetlaczem i często jemu poświęcałam najwięcej czasu. Może to dlatego, że ustawiłam jasność wyświetlacza na maxa.
Pewnie były słabe. Ładowarkę i akumulatorki oraz takie urządzenie z podczerwienią co się podłącza przez usb do przesyłania plików do ID L'a kupię ale po wakacjach, bo teraz mamy ważniejsze wydatki w czerwcu mam generalny remont kuchni i przedpokoju, który nie był remontowany od 42 lat.
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
Mnie też tak szybko bateria padła, nie przejmuj się. nn
Jeszcze w zeszłym tygodniu. c:
Nie przejmuję się kupię nowe baterie i po kłopocie.
OsuMesu
Niezarejestrowany
Nie wiem jak to jest z L, ale czasami baterie chyba od razu są wyczerpane niestety. XD Kiedyś miałam takie przypadki, że rozpakowałam, włączyłam i bum, bateria wyczerpana. XD To niestety chyba częste. XD