Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Życie po życiu - pamiętnik od nowa.
Tęcza 
Dołączam do zabawy Uśmiech
[Obrazek: 2cwpmvo.gif]
Po śmierci mojego Tamagotchi o imieniu Demon,
musiałam rozpoczynać wszystko od nowa.
Nie miałam innego wyjścia;
zostały mi tylko odziedziczone pieniądze - zresztą
nieliczną kwotę, którą w mig wydałam
na "odnowę" opcji ITEM, a więc
ponowne wykupienie przedmiotów,
które trwa do dzisiaj Śpiący
Urodziła mi się Shirotsubutchi,
której na imię dałam Dixie.
Jej życie nie było zbyt
ciekawe więc nie będę go tak
pełnie opisywać.
Powiem tylko, że wyrosła
na piękną Violetchi. Serce
[Obrazek: rbh79c.gif]
[Obrazek: 9iwzs7.png]
Odpowiedz
Jak będziesz pisać codziennie to się załapiesz na 15 notek Duży uśmiech
I jakby nie patrzeć to żadnego tamka zycie nie jest ciekawe xD Trzeba trochę powymyślać.
No i nie pisz tak z enterami, bo jak byś się chciała rozpisać to w ten sposób zajmiesz pół strony Język
Odpowiedz
Gdy Dixie [Obrazek: rbh79c.gif] miała 6 lat przywędrowała do niej swatka z kandydatem, w którym się zakochała. W ten sposób Violetchi ożeniła się z Kuchipatchi rodząc Tsubutchi, które nazwałam Messi. Przez trzy dni Dixie opiekowała się niemowlęciem, aż wreszcie Violetchi wyprowadziła się z mojego TMGC do Tama Town powierzając mi całą opiekę nad Messim. Ninja
[b]Piątek, 13 maja.
Tak wychowywałam Messiego przez niecałą godzinę, gdy nagle... stał się dzieckiem! Teraz zacznę opisywać życie Messiego dokładniej...
Dziś mój Tamek zamienił się w nastolatka - Gourmetchi. Szczerze mówiąc nie jest to moja ulubiona rasa, ale ucieszyłam się, ponieważ na schcemacie "Co mi wyrośnie?" na moim blogu zobaczyłam, iż mam dużą szansę, na to, aby wyrosło mi Togetchi - moja najulubieńsza rasa TMGC! Śpiący Od tego dnia zaczęłam dużo grać w DANCE, a w szkole wybrałam za nauczyciela Panią Kwiatek, bo musiałam zebrać wiele punktów Szyku. Anioł
Togetchi:
[Obrazek: 10dh008.jpg]
Odpowiedz
Sobota, 14 maja 2011.
Dzisiaj Messi skończył 2 lata! To wielki sukces, ponieważ ostatnio słabo przybierał na wadze... Plask
Niedługo więc przemieni się w moje upragnione Togetchi!
..........................................................
`````````````````````````````

Tego samego dnia postanowiłam sprawić mojemu Tamagotchi cudowne etui,
w którym np. podczas podróży nic mu się nie stanie. Przydałoby mu się także jakieś pudełko wyłożone miękkim tworzywem służące za legowisko do spania i leniuchowania Tamków Wykrzyknik Muszę nad tym głębiej pomyśleć, bo narazie żaden lepszy pomysł na ich wykonanie nie przychodzi mi do głowy Pomysł.
No idea Podejrzany
...........................................................
``````````````````````````````

Tymczasem Tamek zaczął płakać. No tak - jak zwykle. Na chwilę przestaniesz się nim zajmować, to od razu w ryk... Niezdecydowany
Beksa z tego mojego Gourmetchi! Ale cóż, mój Tamek - mój obowiązek pocieszenia go. Nacisnęłam opcję PRAISE i dałam mu baton.
Odpowiedz
Tu masz fajny koszyczek: http://forum.tama-world.pl/Thread-Jak-zr...Tamagotchi ^_^
Odpowiedz
Dzięki Uśmiech
Fajny pomysł!
Odpowiedz
Niedziela, 15 maja 2011
Dzisiaj mój szczęśliwy dzień! Wyrosło mi TogetchiWykrzyknikWykrzyknik
[Obrazek: adns6e.jpg] Bardzo się ucieszyłam. Tamagotchi w tym momencie uśmiechnęło się rozpoznawczo Zawstydzony. Messi z radością na swojej puchatej twarzyczce wędrował od jednego brzegu ekranu do drugiego. Postanowiłam sprawdzić jak Togetchi wygląda w czapce, spodniach, makijażu i innych takich itemach Ninja. W każdym wyglądał trochę śmiesznie, ale zarazem bardzo sympatycznie. Najzabawniej wyglądał chyba w spodniach, które najwidoczniej były dla niego za małe... O matko
Ten dzień był bardzo ciekawy Śpiący
Serce [Obrazek: uook7.jpg] Serce
Odpowiedz
Genialny pamiętnik. Bardzo ładny i estetyczny i kolorowy Duży uśmiech Chociaż ten Togetchi pikselkowy trochę za duży się wstawił Język Życzę powodzenia i wyrobienia się z 15 notkami! Duży uśmiech
Odpowiedz
Poniedziałek, 16 maja 2011
O nieWykrzyknikWykrzyknikWykrzyknik Czas znowu iść do szkoły... Po dwóch tygodniach wolnego bardzo mi się nie chciało dziś rano wstać, ale cóż... obudziłam się o 6 rano i przygotowywałam się do wyjścia. Znowu będę miała mniej czasu dla mojego Tamagotchi... Niezdecydowany A w dodatku jego rozwój się opóźni; będę musiała go pauzować (nie chcę, aby mój Tamek umarł przez moje zaniedbanie.). O matko Dzisiaj Messi musiał pożegnać się ze szkołą i Panią Kwiatek (choć będzie do niej dzwonił Zawstydzony ), ponieważ... złożono mu oferty pracy! "Muszę jego pracę odłożyć na później. Nigdzie nie przyjmą Messiego, bo ma za mało punktów życiowych! Huh Najpierw muszę je zarobić" - pomyślałam. No tak, przecież z takimi punktami Messi nie załapałby się do żadnej pracy: Inteligencja - 81, Szyk - 84, Uprzejmość - 54. Więc zaczęłam nabijać punkty życiowe, aby mój pupil dostał przyzwoitą pracę.Gdy je uzbierałam mój Tamek został fryzjerem! SerceSerce
[Obrazek: n4whdu.gif]
Odpowiedz
Ahaha, bardzo dobrze Duży uśmiech Czemu miałaś dwa tyg. wolnego?
Odpowiedz
(18-05-2011, 15:56)Katechi napisał(a): Ahaha, bardzo dobrze Duży uśmiech Czemu miałaś dwa tyg. wolnego?
Hah Śpiący Pierwszy tydzień był wolny, bo święta różne tj: Konstytucja, Flagi Narodowej itd., a drugi, bo my class jechała na wycieczkę, a ja nie; byłam tam ;>
....................................................
````````````````````````
Wtorek, 17 maja 2011
Niedość, że dziś w szkole było masakrycznie (jak zawsze) to jeszcze jutro mam spr. z histy i muszę się kuć Język Ale to jeszcze nic! Zły Najgorsze było to, co zrobiłam (a właściwie czego nie zrobiłam Wykrzyknik) przed pójściem do szkoły! Zawsze staram się pauzować Tamka zaraz przed moim wyjściem do szkoły, aby Messi był jak najmniej czasu na pauzie. Dziś, gdy doszłam do SQL przypomniało mi się, że zapomniałam wcisnąć PAUSE w moim TMGCWykrzyknik
Niestety było już za późno, aby cofnąć się do domu. Przez całe cztery godziny żyłam w stresie o Tamka, a jednocześnie miałam nadzieję, iż przeżyje do mojego powrotu Niezdecydowany (miał wszystkie potrzeby zapełnione, gdy kładłam go spać). Wreszcie skończyły się lekcje (na szczęście dziś miałam tylko 4) szybko niby struś Pędziwiatr pobiegłam do domu. Wpadłam do mieszkania i popędziłam do Messiego. FUKS! Żyje!!! MORAŁ: Trzeba nauczyć mamę podstawowej opieki nad TMGC. Tak w razie W.... Ninja
Odpowiedz
Gdybym nauczyła kogokolwiek w domu opieki nad Tamagotchi to by nic nie dało, bo u mnie rano w domu jest tylko chomik. A on z terrarium nie wyjdzie x3
Odpowiedz
Hehe Uśmiech
Niestety raczej nie będę pisała dalej pamiętnika,
ponieważ i tak nic nie wygram, bo mój pamiętnik jest w porównaniu do
innych beznadziejnyy... Taka prawda!
!!!!!!!!!!!!!!!!KONIEC PAMIĘTNIKA!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz
Przecież jest taki kolorowy, estetyczny i ciekawy. Piszesz krótkie, ale fajne notki, poza tym czy pamiętnik piszesz tylko po to , aby wygrać? Chyba jakaśtam nagroda jest za doprowadzenie pamiętnika do końca? Mam nadzieję, że zmienisz zdanie i dalej go będziesz prowadzić.
Odpowiedz
Prowadź dalej *3*
Odpowiedz