14-05-2011, 08:32
Widzisz Halfi nie masz wyjścia ^^ Taaak Lajri weź kotka ze sobą ! 

|
[COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~
|
|
14-05-2011, 08:32
Widzisz Halfi nie masz wyjścia ^^ Taaak Lajri weź kotka ze sobą !
![]()
14-05-2011, 16:42
Mogę zrobić Sharon. Bo cosplay to moje życie<33 Ale nie lepiej na jakiś konwnet zabrać?
14-05-2011, 18:17
KLADIE KOCHAM CIĘ.
No problem Lajri :3. Nenenene~ halfi to masz przejsrane XD. LAJRI WON MI Z KOTEM DDD:! Wiesz, na konwencie to kupa ludu jest itd. a tak to my sobie w jakiś plener możemy iść i zrobić sobie Pandorkowy Meet <3. Ou ou mijam to gitaśnie. Tylko, czy Inka już czasem Sharon nie chciała? Inkoo odpowiedz~ XD
14-05-2011, 18:27
Hmmm, a mijam pasuje Ci ktoś jeszcze? D:
No, bo w tej sytuacji muszę brać pod uwagę to, że Inka była pierwsza ^^".
14-05-2011, 18:32
Tylko ja nie wiem, czy dałabym radę z tą sukienką. D: *emoemoemo*
A nie chcę robić kłopotu, czy zabierać komuś postaci, bo co, jeśli się okaże, że nie będę potrafiła sobie poradzić? D: *demotywacja* ![]() ![]() ![]() ![]()
14-05-2011, 18:36
Też mam ten dylemat, Inka. XD
Albo bd. mieć problem ze strojem, albo z dojazdem do was. :C
14-05-2011, 18:41
Dacie radę dziewczyny. Co do strojów to zawsze możecie się spytać, a postaramy się Wam pomóc. A Wasze mamy/babcie? Pewnie umieją szyć.
Z dojazdem coś się wymyśli D:
14-05-2011, 18:44
A, tego, co do Gdańska, to w wakacje pewnie będę też jechała do cioci (z babcią niestety. ==). :3
Bo tak się zastanawiam, skąd wytrzasnąć długą, fioletoworóżową sukienkę... XD Te białe falbanki czy co to właściwie jest to da się przyszyć w zasadzie... D: Ale tamta jej sukienka jest, z tego co widzę, taka... taka, no, na takim kloszu... XD ![]() ![]() ![]() ![]()
14-05-2011, 18:49
Możesz znaleźć gdzieś w lumpie, czy gdzieś taką bluzkę z długim rękawem, kupić tego samego koloru materiał i uszyć spódnice, a potem doszyć te klapy takie po bokach, czy co to tam jest XD.
A no fakt z tym kloszem, ale myślę, że jak będziesz miała bez tego to i tak dobrze to będzie wyglądać. Bo te klosze to raczej drogie są D:. Ooo Gdańsk :3. To ja już widzę to naszą piękną trasę Pandorową po całej Polsce >D.
14-05-2011, 18:54
A ja już widzę miny ludzi typu "co za debilki". XDDD
Jedynie może Japońce szwendające się po Warszawie by nas zrozumiały... XD Okej, poszukam. ^__^ Dzięki. *hug* ![]() ![]() ![]() ![]()
14-05-2011, 18:55
Haha oj tam, oj tam XD.
W Galerii Bałtyckiej też bywają Japońce XD Aż wstyd się przyznać, ale jak ich już wylukam to śledzę, ale tylko tych ładniejszych XD. Spokuu~ *HUUG*
14-05-2011, 19:09
Ja też chcę. :c
Kim bym jeszcze mogła być - jasne włosy, 1.53, zielone oczy? Ale nie wiem jak to z czasem, dojazdem i nie wiem czy bym się ze strojem wyrobiła. u.u Nie chcę nic obiecywać, bo może ułożę sobie plany tak, żeby jechać nad morze, a może mi się nie uda, ale napiszę tu posta, bo kto wie. A bardzo chciałabym się z Wami spotkać, zwłaszcza z Inką i Lyree. ;3 Także na razie Mine nie zapisuj mnie, ani nic, bo nie chcę nikogo zawieść potem. :c
14-05-2011, 19:17
JACKIEM 8D?
Ołke~. Jak będziemy mieć tak z 10 osób. ( Chyba, że nikt więcej chętny nie będzie ) To po prostu podam załóżmy 3 możliwości spotkania i zobaczymy kto gdzie będzie mógł. A jak ktoś będzie mógł wszędzie to super będzie :3 (Rymuję XD).
14-05-2011, 19:27
A mogłabym być dziewczyną ewentualnie...? T-T
Bo sukienkę łatwiej uszyć/kupić. D: |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Durarara group na harajuku&cosplay walk~2 | 4ro | 0 | 427 |
07-08-2012, 11:29 Ostatni post: 4ro |
|