Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dlaczego nie ma w sklepach?
Już dawno i to bardzo nie ma w sklepach Tamagotchi. Czy przestali je już produkować, czy są braki. Tylko, że to trwa już bardzo długo :C
Odpowiedz
Bandai po prostu nie opłaca się sprzedawać tama w Polsce.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Produkują, ale w Polsce wycofali ze sprzedaży. Można kupić na allegro lub za granicą. :[

//Yas
Odpowiedz
No niestety, ale Inka ma racje bo na niektórych forach,stronach a nawet na onet było, że w Polsce się mało sprzedaje. I dlatego nie ma. Jednak v5 są w dobrych sklepach z zabawkami. Ninja
Moje życie jest jakie jest.
I nikt tego nie zmieni.
Anioł
Odpowiedz
W Polsce jest wycofany ze sprzedaży, ponieważ jest przepis, że coś co ma być wprowadzone do sprzedaży musi być w 100% spolszczone.
Tamagotchi takie nie jest, więc stąd ich brak. Można je znależć nie w DOBRYCH sklepach, a w tych co sprzedają ja na czarno- nielegalnie.
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
Ja widziałem v5 w sklepie Kajtuś.
I nikt tego nie zmieni.
Anioł
Odpowiedz
Tak, ale tak jak mówiłam: to jest nielegalne w Polsce Duży uśmiech.
Jeżeli mają- jest to niezgodne z prawem.
Odpowiedz
(11-05-2011, 20:41)SakuNoTora napisał(a): Tak, ale tak jak mówiłam: to jest nielegalne w Polsce Duży uśmiech.
Jeżeli mają- jest to niezgodne z prawem.
Mi i tak się wydaje że mają pozwolenie. Taka sieć sklepów i nielegalni. Chyba nie Uśmiech

+ Ale w sumie i tak nie warto kupować bo tu w Elblągu aż za 100zł.
To się nie opłaca.
I nikt tego nie zmieni.
Anioł
Odpowiedz
Mówię, takie jest PRAWO i żadne pozwolenie tego nie zmieni Uśmiech. Jakby zjawił się tam urząd- mają prawo zamknąć sklep, ale do sklepów z zabawkami żadna inspekcja nie przychodzi raczej , więc mogą mieć tmgc, co jest niezgodne z prawem Duży uśmiech.
Odpowiedz
To by było dobre jak by przyszli do sklepu z Zabawkami XD Dobrze że jeszcze na Allegro można kupić Uśmiech
I nikt tego nie zmieni.
Anioł
Odpowiedz
Czyli wszystkie Tesca zamkną? xD Jakoś sobie tego nie wyobrażam. Poza tym, skoro takie jest prawo to co zrobią z setkami pluszaków i zabawek, które puszczają angielskie piosenki lub dźwięki Język
Odpowiedz
A Tesco przecież już nie ma Tamagotchi.
A przynajmniej u mnie. XD
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz