Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[v6] Zmiana ulubionego instrumentu.
Od kilku generacji mam taki problem z moim v6 - wszystkie nowonarodzone tamki mają zawsze za ulubiony instrument trąbkę :< Na początku traktowałam to jako przypadek, ale to już się robi denerwujące, bo nawet zmieniając instrument i ćwicząc dużo nie mogę im tej przeklętej trąbki ze łba wybić! Jak można zmienić ulubiony instrument albo usunąć tę trąbę?
Odpowiedz
Nie wiem gdzie, ale jest gdzieś "miejsce" na instrumenty. Musisz tam wejść i wybrać inny instrument.
Poszukaj w kuferku albo tam gdzie są gry i tak dalej. Tylko upewnij się, że masz w ogóle jakikolwiek inny instrument. XD

Powodzenia. c:
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Zmieniłam instrument na headphones, ale tamagotchi i tak woli tę przeklętą trąbę! >:
Odpowiedz
Zmień instrument, jak będziesz wiedzieć, że przyjdzie swatka i będziesz miała dziecko. I nie zmieniaj aż do tego, jak maluch zostanie sam. Powinno zadziałać i będzie lubił ten nowy instrument.
Odpowiedz
Możesz zmienić, Twój tama po chwili przyzwyczai się i polubi inny instrument. Moje mają tak zawsze. ^^
[Obrazek: e16h3q.jpg]
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
Dziękuję wam wszystkim za odpowiedź Duży uśmiech Poradziłam już sobie z problemem (dzięki wam) - zawsze kiedy tama ma odchodzić to daję inny instrument i czekam aż tama stanie się nastolatkiem, bo wtedy zwykle mija mu "faza na trąbę" Duży uśmiech
Odpowiedz
No to żeby nie zaśmiecać działu zapytam tutaj- o której przychodzi w MS swatka? Duży uśmiech:Duży uśmiechD
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
Może już wiesz , ale i tak powiem
o 16 30 Uśmiech
Odpowiedz