Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzyczny Pamiętnik Soki.
Muzyka 
Dołączyłam do zabawy.

(06.05.2011r.)
Pamiętnik powinnam zmienić dawno. Zbliża się ta data - 1 czerwca, koniec konkursu. Ja nie mam zbytnio czasu, ale muszę się streszczać z moim pamiętnikiem. Jutro obiecuję, że napiszę pamiętnik i dodam piękne fotki <33.
------------------------------------------------------------------------------------------------
*07.05.2011

Dokładnie tydzień temu dostałam moje nowe Tamagotchi v6 Music Star. Postanowiłam je zresetować i zacząć pamiętnik od początku, w ogóle dawno powinnam to zrobić. A, więc wczoraj o 22:36 postanowiłam zresetować wszystkie moje Tamagotchi, włącznie z v4. Pojawiły się jajka, jedno z nutką, a drugie w plamki.
[Obrazek: k,NzYyNDk3NjgsNDk2MDQwNTI=,f,385305_zdjc...medium.jpg]
Pojawiły się trzy paczki prezentów. Zastanawiałam sie jaką zabawkę i jaki instrument dostanie mój Tamek.
[Obrazek: k,NzYyNDk3NjgsNDk2MDQwNTI=,f,778438_zdjc...medium.jpg]
Z jajka wykluła się dziewczynka, postanowiłam nazwać ją Soki. W trzech prezentach dostała 3000 GP, misia koalę i harfę. Była głodna, musiałam ją szybko nakarmić. Po pysznym kolacji/śniadaniu (była godz. 23:24, ja to mam natchnienia XD)postanowiłam z Soki trochę pograć w 'Sing a Song'. Oczywiście, wiedziałam, że Soki sobie poradzi i dostała 30+ Tone. Bardzo była happy <33. <chwila radochy Duży uśmiech również i moja (skacze po łóżku x3)> Po happy party (^.^) poszłyśmy sprawdzić, co listonosz przyniósł do sklepu. Nic ciekawego nie było, oprócz fajne ciacha, które wyglądało jak szachownica x3. Daję zdjęcie.
[Obrazek: k,NzYyNDk3NjgsNDk2MDQwNTI=,f,441703_zdjc...medium.jpg]
O godz. 24:02, Soki przemieniła się w postać dziecięcą, ale nie wiedziałam jaką, bo bardzo chciało mi się spać. Zzz...
---------------------------------------------------------------------------------------------
Odpowiedz
Fajnie, ale na początku nie wszystko załapałam. No i nie ma "dołączam do zabawy" na znak przeczytania regulaminu D:
Odpowiedz
Muzyka 
*07.05.2011r.

Soki przemieniła się w Hitodetchi. Moją ulubioną dziecięcą postać z v4.5 i MS. Poszłyśmy dzisiaj do TamaTown. Poznałyśmy tam miłego Kikitchi'ego. Nic ciekawego się nie działo ogólnie dzisiaj, oprócz tego, że Soki poszła do przedszkola i wygrywa wszystkich w skakance.
-Żałośni są-mówi Soki. Chamskie charakterek odziedziczyła po mnie xD. Dzisiaj niestety nie wstawię zdjęć, ale może zrobię to jutro, dzisiaj już wstawiałam w poprzednim poście. teraz dopuszczę do głosu Soki. Pamiętnik jest o niej, niech też się wypowie.
-No więc powiem Wam o moich koleżankach z przedszkola. Kiedy pracowałyśmy w grupie na lekcji myślałam, że zaraz tą/tego (?) Tamatchi walnę. Jechało o od niej tak, chyba się tydzień nie myła.
-Umm... Tak, rzeczywiście, ale mnie przy tym nie było Soki, więc nie wiem, ale zastanawiałam się co tak zalatuje w szatni.
-No, bo to ona -.-. Zbliży się do mnie dopiero wtedy kiedy zainwestuje w mydło.
-Haha! o.o .
-Co?
-Nic xD.
-Beke ze mnie kręcisz? *_*
-Nieee... XDD.
-Widzę, że tak!-Soki rozwaliła komodę xd.
-Cicho bądź, za pauzuje Cię.
Rozwala harfę. Uuu... o.o
-Okay, powiem Ci szczerze, że jesteś nerwowcem xDDD. I to jakim xDD!
Spauzowane. Nigdy nie oglądajcie z Tamagotchi Bakuganów XD.
Odpowiedz
Jaka ta Shi słodka :3 A może by się przydały jakieś zdjęcia? :>
Odpowiedz
Proszę bardzo, nowe posty, poprawione i w ogóle. W drugim poście, jakby co to mnie poniosło XD.
Odpowiedz
Fajne : ) Chciałabym sobie kupić nowe TMGC tylko w sklepach nigdzie nie ma, bo jak mawiają "nie te czasy" i Tamków jak nie ma tak nie ma. Skąd Wy kupujecie? Suuper pamiętnik!
[Obrazek: 9iwzs7.png]
Odpowiedz
(15-05-2011, 11:20)Tamitchi napisał(a): Fajne : ) Chciałabym sobie kupić nowe TMGC tylko w sklepach nigdzie nie ma, bo jak mawiają "nie te czasy" i Tamków jak nie ma tak nie ma. Skąd Wy kupujecie? Suuper pamiętnik!

Nie "nie te czasy", tylko Bandai wycofało tamagotchi z Polski (z resztą jest taki temat, poczytaj trochę to się wszystkiego dowiesz ; )). Hmmm... Ja kupuję na Allegro, czasem ma ktoś z forum do sprzedania, można też kupić od Smeg lub na Ebay'u.

-------------------------------

A, i fajny pamiętnik. :3

Odpowiedz