Lyr, w iD, +C i iD L (ogólnie pewnie w kolorowych. XD) nie wpisuje się imion, więc może być nawet Hermenegildowakonstantynopolitańczykiewiczówna, czy coś. XD
Cheer, dziękuję. :3
Cheer, dziękuję. :3
![[Obrazek: TRjYe2a.png]](https://i.imgur.com/TRjYe2a.png)
![[Obrazek: e3i6psw.png]](https://i.imgur.com/e3i6psw.png)
![[Obrazek: 2ExruxK.png]](https://i.imgur.com/2ExruxK.png)
![[Obrazek: 1iKHfgA.png]](https://i.imgur.com/1iKHfgA.png)
|
Fajny temat z chwytliwą nazwą
|
|
Lyr, w iD, +C i iD L (ogólnie pewnie w kolorowych. XD) nie wpisuje się imion, więc może być nawet Hermenegildowakonstantynopolitańczykiewiczówna, czy coś. XD
Cheer, dziękuję. :3 ![]() ![]() ![]() ![]()
18-04-2011, 19:05
Aaaa. To mam takie propozycje:
- Hermenegildowakonstantynopolitańczykiewiczówna XD - Eucliwood XD - Inka XD - Lyree XD - Inka i Lyree XD
18-04-2011, 19:29
Boże,jak ja Ci zazdroszczę ID L o.o Też bym chciała mieć jedno :< A tak ogólnie to congratulations
21-04-2011, 08:10
Może Lyrika (zdrobnienie Lyrinka)? XD Połączenie Lyree i Inki. XD
21-04-2011, 10:01
Lyrinta, Inkita, Inree, Lyreea.
Trochę dziwne mam pomysły na imiona. Wszystkie to dziwne mieszanki Lyree i Inki. ![]()
23-04-2011, 08:18
Dziękuję wszystkim za komentarze. ;_;
Dzisiaj z samego rana mała (dajmy jej na imię Lyree. :3) wyewoluowała w Lovelitchi/Raburitchi. Tylko jeden dzień była nastolatką. o_o Lyr, aż tak Ci się śpieszy? :c ~~~~ Kiedy Lyree ewoluowała była strasznie brudna. Zażądała wejścia do wanny. ![]() ![]() Kiedy z niej wyskoczyła była czyściutka, pachnąca i lśniąca. :3 ![]() Wtedy postanowiłyśmy wyjść do naszego ogródka. Pogoda była prześliczna, więc chciałyśmy zasadzić roślinkę. Wybrałyśmy z kuferka nasionka... ![]() Nasionka w kształcie serduszek! Uroooczooo~ - krzyknęła Lyree. ![]() Wetknęła nasionko w ziemię i podlała zieloną konewką. ![]() Chwilę później zaczęło kiełkować. ![]() Powiedziałam Lyree, że teraz wystarczy tylko czekać. Ona chciała pobyć jeszcze trochę na dworze, więc zawołaliśmy jej przyjaciółkę Inkę która jest Mimitchi, a ja wyciągnęłam sztalugę oraz farby. ![]() I zaczęło się malowanie. Inka stanęła prosto, a Lyree starała się ją namalować. ![]() W końcu dały radę i powstał piękny obraz Mimitchi. Później przyszedł czas na naukę pisania. Wzięłyśmy pióro. ![]() Mogłam obserwować jak Lyree stara się napisać bodajże "shuriken". ![]() ![]() ![]() Potem przyszedł czas na odrobinę odpoczynku - wybrałyśmy się do parku. ![]() Spotkałyśmy tam równie uroczą panią... ![]() ...która chciała sprzedać nam pomidora. ![]() Takiego samego to ja sobie wysiałam. Za darmo. I zdrowego, oni to pewnie jeszcze czymś spryskiwali. Fuj. - bąknęła Lyree. ~~~~ Od jutra zaczynamy zbieranie symboli szczęścia. :3 ![]() ![]() ![]() ![]()
29-04-2011, 06:51
*emo bo nikt nic nie napisał*
~~~~Wpis dziewiąty~~~~ Miałyśmy zbierać znaczki szczęścia, jednak do tego potrzebne jest gp. Pech chciał, że akurat, jak pieniędzy miałyśmy pod dostatkiem, trzeba było zrobić... PORZĄDEK! Cały dom był brudny, Lyree zresztą też. ![]() Wsadziłam ją do wanny i kazałam się wykąpać. ![]() Kiedy wyskoczyła z wanny, wyglądała wręcz jak diament na tle brudnej łazienki. ![]() Byłyśmy zmuszone udać się do TamaDepa... ![]() ...i sądząc, że to wystarczy na cały dom, kupiłyśmy najtańszą gąbkę. ![]() Jednak jaki był mój zawód, kiedy Lyree umyła nią tylko łazienkę! ![]() ![]() ...a salon wciąż brudny. Wróciłyśmy do TamaDepa, i kupiłyśmy, wciąż nie najdroższy ze wszystkich artykułów do sprzątania, mop. ![]() Tu znów się zawiodłam - została umyta tylko kuchnia wraz z toaletą. ![]() ![]() ![]() Zawiedziona kupiłam również odkurzacz. ![]() Nie był tani, jednak w końcu się doczekałam - Lyree posprzątała w salonie... ![]() ![]() ...oraz w sypialni. ![]() ![]() ...i właśnie w taki sposób, wyssane z pieniędzy, za to z czyściutkim domem, zakończyłyśmy dzień zbierania znaczków. ~~~~ Prosimy o komentarze. :< ![]() ![]() ![]() ![]()
29-04-2011, 15:34
Wybaczcie że jedna z waszych największych fanek się nie wpisała D: (z tą fanką tą żart,ale uwielbiam wasz pamiętnik :3). Jeszcze raz mówię że ekstra prowadzony ^^ Lovelitchi to moja ulubiona postać : D Jest taka słodka ^^ Pozdro : D
29-04-2011, 18:08
Również lubię Lovelitchi, a w iD L wygląda ślicznie. ^^
Co do wpisu to... życzę szczęścia jutro, Lajri. Mam nadzieję, że zbierzecie wszystkie znaczki. ;3
30-04-2011, 16:43
I ja ją lubię. :3
A myślałam, że jak się kupi taką szmatkę to ona czyści do końca życia. XD ![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3
30-04-2011, 17:06
Masz talent dziewczyno !!! Weź zbierz partnerów i produkuj Tama Komiksy !! Wezmę prenumeratę
30-04-2011, 17:30
Taaaaak, jaka ja jestem ładna. : DDD Lovelitchi jest śliczna. To ja, to ja. XDD
30-04-2011, 17:57
Dzięki. :3
Cheer, dzięki za "powodzenia", bo dzięki temu zmobilizowałam się do tej notki (i do wymiany baterii w aparacie. Cholera krótko trzyma). c: Midlana - jak do końca życia? XDDD MyTamagotchi - yyy.... fajnie... XDD ~~~~Wpis dziesiąty Dzisiaj razem z Lyree wybrałyśmy się, zgodnie z obietnicą, zdobywać znaczki szczęścia. Naszym pierwszym celem było TamaCafe. Lyree zjadła tam Zimne lody... ![]() ![]() ...i strasznie jej one zasmakowały. ;3 ![]() Z wielką radością otrzymałyśmy nasz drugi znaczek (pierwszy miałyśmy od kilkunastu dni, chyba za 72 godziny w dorosłej postaci): ten różowy. Najpierw dookoła postaci pojawiły się serduszka... ![]() ...i dostałyśmy to, co chciałyśmy: ![]() ![]() Następnie zażyczyłyśmy sobie Tortu w kształcie serca/Sercowego tortu (to drugie jest bez sensu, ale pierwsze nie pasuje, bo tort nie jest w kształcie serca, ale skoro to się nazywa Heart Cake to niech mu będzie). ![]() Zostałyśmy oczywiście błyskawicznie obsłużone i już po chwili Lyree delektować się mogła ciastem. ![]() Znów się cieszyła, i... ...dostałyśmy niebieski znaczek! ![]() Najedzoną Lovelitchi zaprowadziłam do TamaDepa. ![]() Wyszukałyśmy tam mikrofon, który okazał się dla nas za drogi. Po graniu w gry i uzyskaniu punktów wróciłyśmy się. ![]() W domu został wyjęty z kuferka i LYREE DAŁA SWÓJ PIERWSZY KONCERT! : D Najpierw pojawiło się samo światło skierowane na środek sceny, a po chwili również mikrofon. ![]() Wtedy przyszła Lyree. ![]() Po chwili również pojawili się jej pierwsi fani: ![]() ...i zaczęło się. Początkowo Lovelitchi się rozkręcała, więc nutek było mało... ![]() ...ale z czasem robiło się ich dużo. ![]() W końcu występ się zakończył, a speszona i zawstydzona Lyree stała na środku sceny i została oklaskana. ![]() Uroooczaaaa~! Dostałyśmy wtedy nasz ostatni znaczek - zielony. ![]() ![]() Wtedy pojawiły się wszystkie nasze "odznaczenia". Każdy po kolei się odrobinę przybliżał, ale było to szybkie, więc zdążyłam zrobić zdjęcie tylko pomarańczowemu. ![]() W końcu znaczki pojawiły się tuż przy ekranie. ![]() - Niedługo Lyree planuje pójść do swatki. - No tak, no bo przecież im dłużej będę zwlekać, tym porobi mi się więcej zmarszczek i już nikt nie będzie mnie chciał! - krzyczy na mnie. Bestia jedna. Wyjaśniłam jej, że jeżeli któregoś z trzech kandydatów wybierze, to on nie ma nic do gadania. Na razie Lyree chciałaby mieć chłopczyka. Zobaczymy, może jeszcze jej się odmieni. c: Póki co - zapraszamy na ślub. Jeszcze nie wiadomo kiedy, ale jak będzie, to będzie. :3 Jeśli chcecie zostać na ten ślub zaproszeni - zgłoście w poście (rymuję. 8D) swojego tamka. ;3 ~~~~ Edżoj i prosimy o komentarze. :3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|