09-04-2011, 10:30
Hahaha, wanna mnie rozbiła. XD Chciałabym umieć tak malować. >: Fajny pamiętnik.
|
Czarno, biało... Kolorowo!
|
|
09-04-2011, 10:30
Hahaha, wanna mnie rozbiła. XD Chciałabym umieć tak malować. >: Fajny pamiętnik.
14-04-2011, 19:34
Wybaczcie przerwę, ale miałam parę powodów osobistych upoważniających mnie do przerwania. Brak czasu robi swoje
Co do imienia- Risu najbardziej do niej pasuje ^_^ Dżiękuję bardzo :* ![]() // Inka ![]()
14-04-2011, 19:39
Ślicznie malujesz i fajniutki pamiętnik!
Inka byś skomentowała a nie tylko błędy poprawiasz! XDDD Pozdro <333 Nie. // Inka Hahahaha. XD Musiałam to napisać, to mnie dobiło. XD ~Osu Pozdro Osu : * Inka coś nerwowa dziś > > Miźam Ale to było super, taka prosta i krótka odpowiedź, ''Nie''. XD Nie wiem czemu, ale nie mogę z tego. XD Pozdro Mijam, pobawmy się Twoim postem. XD Bo mam taki ładny kolorek do poprawiania. : D ~Osu Mój też jest bardzo ładny : P Czuję się jak mod XD ! Taki mam słit kolorek. : > ~Mijam Mijam, nie pogrubiaj, tylko modzi mogą. XD ~Osu Ale mi do twarzy w takim różu , a gdy pogrubiam to jest jeszcze bardziej RÓŻOWO! XD Teraz to już pamiętnik Saku jest totalnie kolorowy. ~Mijamka Mam nadzieję, że się nie pogniewa. XD ~Osu Może napisze o nas w pamiętniku ! <33 Było by uroczo. Pozdro Saku // Miżam Wiem. XD Fajny pamiętnik. Właśnie ćwiczę żeby malować jak Ty Saku, nie wychodzi niestety, nie umiem malować. XD Mijam, nie krejzuj tego tekstu więcej, bo nie będzie się dało przeczytać czegokolwiek. XD ~Osu Nie śpię bo KREJZUJĘ TEKST !!! : >> Uroczo uroczo... Ciekawe czy ktoś popiszę z nami jeszcze : ( sakuś możesz też do mojego pamiętnika zajrzeć Mogą popisać z nami modzi i Ty. XD A. I admini. XD Zapomniałam o nich. : D ~Osu Ale chyba nas nie lubią i nie mają zamiaru z nami pisać : ( Zwołaj ich z DDM XD!!! :heart: A co u ciebie tak w ogóle? pamiętnik <3 Nie ma nikogo. XD A na dwór by mi się chciało wyjść. XD Ciekawe czy się uda, bo chyba będzie padało. XD ~Osu U mnie bardzo ciepło jest // mijamka O, no to Ci fajnie. XD ~Osu Ale jestem chora i nie mogę wychodzić i tylko w łóżku : // głupi. O, szkoda. XD Uwielbiam pisać w tym pamiętniku. XD A, i mam tego zęba w jednym z moich v4 jak Saku. XD ~Osu Fajnie! on jest aww <3 ! A wiesz ktoś mi sprzed nosa ukradł te v4 co chciałam z ibeja kupić : / BEZSENSU te takie kolorowe kojarzysz? A moja znajoma ma prawie nowe v4, taka obudowa jak była na wymianie tmgc różowa w kwaitunie. To podobna jest chyba też z Entama co nie? : >
14-04-2011, 20:13
Słodkie ^_^ Jeden z najlepszych pamiętników
15-04-2011, 11:43
Świetny pamiętnik. Ładnie rysujesz. : >
15-04-2011, 22:20
Te Twoje rysunki są boskie... naucz mnie tak :<
15-04-2011, 22:44
(14-04-2011, 19:39)mijam napisał(a): Ślicznie malujesz i fajniutki pamiętnik! Eee, czytałam to drugi raz i dopiero zjarzyłam, że Saku/Sakuś to ja D:< Ahh ten zapłon... No to ten... Osuś, nie wiem jak rysujesz, ale na pewno jest zawaliście :* ja to wiem ![]() Co do pamiętnika- zaglądałam :> milutko tam tzn. nie do końca wiem który to, ale mi się wszystkie pamiętniki podobają (iD/iD L?)Dziękuję za ubarwienie tego tematu ^^ miło się was czytało ![]() I neistety znów dziś nie mogłam nic wstawić .A Jake ma już synka ![]() ![]()
16-04-2011, 09:09
O japier. XD Osu, Mijam, wszystko ok? XDDD
Kurczaczki, jak ty bosko rysujesz, gdzieś dorwała taki talent? Nie ukrywam, że tez rysuję i to dość długo, ale tak jak ty, choćbym miała z okna wyskoczyć z bananem na twarzy, to i tak nie umiem task jak ty. : DCzekam na kolejną... eee... stronę? XD Stronę tego komiksu/mangi. :3
16-04-2011, 19:14
Co taki krótki? Dawaj jeszcze! >;P
16-04-2011, 19:55
To nie koloruj, albo wgraj szkic i na kompie popoprawiaj
16-04-2011, 20:01
Super, ta część komiksu, chociaż krótka. Wspaniale rysujesz. C:
~~ O wrzuciłaś do profilu avka! Tego co był kiedyś. C: Przypominają mi się stare czasy z pisania Hogwart PBF. XD ![]()
16-04-2011, 21:25
Już skończyłam lineart kolejnej części
będzie dłuższa ^_^ I na pewno ciekawsza.Dziękuję wszystkim bardzo za tak pozytywne komentarze :*, na prawdę sprawiliście mi radość. ![]()
16-04-2011, 22:20
Proszę dziewczyno, talent masz! : - *
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|