05-04-2011, 13:27
Leo- skrzypce. 

![[Obrazek: e16h3q.jpg]](http://i43.tinypic.com/e16h3q.jpg)
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
|
~Scal's Tama Diary~
|
|
05-04-2011, 13:36
I 10 GP leci do Ciebie! :3
Nikt nie dostał 20 GP, ponieważ to dwie osoby odgadły po połowie. :3 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 Kwietnia 2011 rok, Leo nie zdradził mi żadnych przeżyć z randki, ale spodziewam się, że bawił się dobrze. :3 Teraz ponownie odwiedził go Zajączek Wielkanocny. Leo porozmawiał z nim. - Witam, Panie Zajączku. - Tak naprawdę to Panienka Hip-Hop, córka Króliczka Wielkanocnego. Bardzo lubię słuchać Hip-Hopu i skakać. - To bardzo ciekawe, Hippy. - O! Koleżanki też mnie tak nazywają. - Upiekłem dzisiaj ciasto, może się poczęstujesz? - Bardzo chętnie. Za kawałek ciasta podziękuję Ci, dając dwa Królicze Jajka. Gdy podarujesz jedno jajko innej osobie, to połączy was coś więcej niż przyjaźń. - O jejku, ale ładne te jajka! - One też przynoszą szczęście! Nie tylko stopki. Muszę jeszcze rozdać innym Tamkom jajka. Do widzenia! - Do zobaczenia, Hoppy! Dane Lea: Leo 1 YR 22 LB BOY. TONE: 574 RYTHM: 536 ORIGINAL: 894 LATIN MUSIC Kikitchi Gen. 2 G 15620 GP. USER NAME: SCALEE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kącik projektowy Dzisiaj Leo zaprojektował ubranie na Chantotchi - postać na którą Luci chce wyrosnąć. ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Rebusowo Leo już jest nastolatkiem, więc czas wymyślać już imię dla dziecka! Dobre pomysły zostaną nagrodzone niespodzianką! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żegnamy, Scalee i Leo ![]()
05-04-2011, 16:52
No to ja ci podpowiem kilka
. Buahah. xd To może tak... dla chłopca: Timmy (czyt. Timi), Kappy (czyt.Kapi), Cody (czyt. Kodi). Dla dziewczynki: Iggy (to dla chłopczyka, wsm. też pasuje, czyt. Igi), Katie (czyt. Kati), Kafie (czyt. Kafi/Kefi XD, zresztą jak chceż ). Mam nadzieję że się spodobały. A i dla dziewczynki może jeszcze być Poppy lub Pati. ;D
05-04-2011, 17:25
Ciekawe imiona, Kladie. Sama też pomyślę jeszcze, ale spodobałyby mi się takie, które jakoś francusko wyglądają. :3
![]()
05-04-2011, 19:56
Ejże! podoba mi się! Ja chcę więcej rysunków ^___^
Są słodziutkie , a proste.<czeka na oklaski i rysunki> Mam tylko jeden pomysł na imię: Josa (czyt. Żos`a) Lub bardziej chłopięco Jose (Żose) ![]()
05-04-2011, 21:08
Jutro spróbuję zeskanować jakieś rysunki. Podejrzewam, że jutro Leo stanie się dorosły. C:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Przed chwilą Leo wrócił do domu. Był na dyskotece z kolegami i z Luci. Gdy wrócił wydawał się być zakręcony i gadał jak dziecko. Po krótkiej rozmowie okazało się, że Luci dała mu pierwszego buziaka! :* Bardzo się ucieszyłam i dałam mu do zjedzenia ulubioną słodycz - ananas. ^^ ![]()
06-04-2011, 14:17
6 Kwietnia 2011 rok.
Dzisiejszego dnia Leo przemienił się w Kuromametchiego! Od razu pobiegł do Szkoły, by pokazać się swoim przyjaciołom. Gdy ich zobaczył, oni wciąż byli nastolatkami. Po chwili zamienili się w dorosłych. Johnny, a raczej John z Hinotamatchiego zmienił się w Shimashimatchiego; Luci, a raczej Lucille z ChaMametchi wyrosła na Chantotchi! Skoro Johnny i Luci to teraz John i Lucille, to Leo to teraz Leonardo. Lucks porwali instrumenty z podłogi i zaczęli grać. Gdy skończyli okazało się, ze jednemu jurorowi nie spodobała się ich muzyka. Jurorzy ocenili tak: O O X. Lucks wierzą, że uda im się następnym razem, ponieważ Lucille i Leonardo mają szczęśliwe jajka. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ciągle czekam na pomysły na imiona! :3 Wymyśliłam co prawda już imię, ale dobre pomysły i tak zostaną nagrodzone. A jeśli będą takie fajne, że będą lepsze od mojego pomysłu, to osoba, która wymyśliła imię dostanie premię! C: ![]()
06-04-2011, 14:31
Dla dziewczynki mogłoby być Rozie, a dla chłopaka Gutek lub Guczek.
06-04-2011, 14:33
Gwennie dla dziewczynki. (Zdrobnienie od Gwen)
Sevil dla chłopca.
06-04-2011, 14:37
Dla chłopca: eLGi (Eldżi XD), Sam.
Dla dziewczynki: Fiona, Elea, Ramona, Mona. :3 ![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3
06-04-2011, 15:12
Dla chłopca: Michael, Piotrek, Tamosek, Pomocnik.
Dla dziewczynki: Milusia, Pusia, Helena, Halina. ![]() ![]() ![]() ![]()
09-04-2011, 13:30
Mam kolejne. :3 Mianowicie:
Dolce (słodka), Natti (nutka :3), Oro (złoty), Dorothy, Melodi, Cina (to chyba znaczy Chiny ), Vernice (wernis), Canella (cynamon, ale nie jestem pewna), Orso (miś ^-^), Rose (rózowa XD), Petits (mały, ale może ładnie też jest... Petito, Petite), Mady, Riques (a to sama wymyśliłam ), Poupée (czyli lalka, ale tego też nie jestem za bardzo pewna, a w tama możesz wpisać poupee). A, i nie dotuj mi za to, nie trzeba.
12-04-2011, 15:00
Bardzo przepraszam za przerwę, ale nie miałam czasu, gdy podróżowałam z Leo.
![]() Leo nie został przyjęty przez jurorów muzycznych, ale jurorzy - projektanci go przyjęli! ^^ Wyjechał wtedy z Luci, Johnnym i ze mną w trasę pokazową. C: Leo zwiedził Londyn i Nowy Jork prowadząc w tych miastach pokazy mody. Jedną z jego modelek była Luci. No i dzisiaj Luci przyjdzie o 16:30, bo Leo ma dla niej niespodziankę. :3 No i za pokazy mody Leo otrzymał 10000 GP! ![]() Teraz jedzenia dla Leo nie brakuje! : D Relacje z niespodzianki Lea postaram się opisać potem, bo teraz Leo mnie woła. C: ![]()
12-04-2011, 19:52
O 16:25 Leo stał nerwowo przed domem z Jajkiem Wielkanocnym w ręku i czekał. Po chwili przyszła szoferka Lea - Guitartchi. Przyprowadziła ona Chantotchi - Luci. Leo zaprowadził Guitartchi i Luci do domu. Powiedział Luci, żeby stanęła na środku salonu, po czym on uklęknął. Miałam wtedy łzy w oczach i z zapartym tchem trzymałam kamerę. Leo otworzył Jajko. Był w nim pierścionek zaręczynowy.
- Wyjdziesz za mnie? - spytał Leo. - Tak. - odpowiedziała Luci. Odbył się wtedy ślub prywatny, którego udzielił brat bliźniak Guitartchi. Pojawiły się wtedy serca i salon zasłonił się kurtyną. Minęła chwila, błysnęły fajerwerki i moim oczom ukazało się małe jajeczko. Wszyscy przyglądaliśmy się jajku, aż zaczęło pękać. Puk! I widać oczko! Puk! I widać drugie! Puk! Jajko pękło na pół i wyskoczyła z niego mała dziewczynka! - Taa! Maa! - powiedziała malutka. - Czas nadać jej imię. - rzekłam. - Prawda. - powiedziała Luci. - Leo masz jakiś pomysł? Bo mi się podoba imię Marie. - No a mi Carina. Omal nie doszło do kłótni, bo wpadłam na pomysł. - Może nazwiemy dziewczynkę Marina? To połączenie imion Marie i Carina. - powiedziałam. - Świetny pomysł. - uznali jednomyślnie rodzice. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ No cóż, zaczyna się nowe Tama-Pokolenie. Wkrótce rodzice zostawią Marinkę pod moją opieką. ^^ Polecą wtedy w długą podróż po Tama-Planecie czasami odwiedzając córeczkę. Podoba wam się imię dla córeczki? C: Komentujcie. :3 ![]()
14-04-2011, 10:55
14 Kwietnia, 2011 rok.
Dzisiaj Marinę opuścili rodzice. :C Było to dla niej smutne, ale ją pocieszyłam. C: Opiekowałam się nią najlepiej jak mogłam i w pewnej chwili urosła na Hitodetchi. Wtedy znalazła wyjęła z kuferka pamiętnik, który dostała wczoraj od mamy. Myślę, że Marina będzie chciała być pisarką. :3 Potem odwiedziła nas przedszkolanka, którą już dobrze znałam. ; ) Dała prezent dziecku, jak zawsze robiła. Tym razem był to laptop. Po minie Mariny pomyślałam, że właśnie o tym marzyła. Szepnęłam jej, żeby podziękowała pani Nanny. Marinka podziękowała jej i się do niej przytuliła. Pamiętnik Mariny. Pamiętnik Mariny, który otrzymała od mamy jest właśnie tutaj! Marina opublikowała tutaj swoje przeżycia z życia Tamoski. Okładka pamiętnika: ![]() Pierwszy wpis Mariny, była jeszcze niemowlaczkiem: ![]() Kolejny niemowlaczkowy wpis: ![]() Tym razem wpis Mariny, gdy jest dzieckiem: ![]() Mam nadzieję, że podobał się dzisiejszy wpis. Żegnamy, Scalee i Marina ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
~Sweetie's Sweet Tama Diary~ | Sweetie | 27 | 5,810 |
14-07-2011, 12:01 Ostatni post: Inka |
|
|
Music Diary ~<3 | leau | 6 | 1,289 |