Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[MS] Sędziowie
Dzisiaj rano poszłam do szkoły moją Mimitchi. Miała we wszystkich kategoriach 999 punktów, 0 stresu i grała cały czas na instrumentach, a sędziowie ją odrzucili (ci z boków, środek był z kółkiem). Co się stało?
Odpowiedz
Może za mało ćwiczyłaś w szkole? I w przedszkolu? Może nie była najedzona? Może za dużo ważyła? Może nie grała na ulubionym instrumencie?
Mnie przyjmuje zawsze ten z lewej i po środku, a ten z prawej mnie nie przyjmuje. D:
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Ci sędziowie są głupi. Mnie nigdy nie przyjmują choć zawsze nakarmię pogram i mam po 999 we wszystkich kategoriach a i jeszcze mój stworek gra na ulubionym instrumencie!
Odpowiedz
No mnie sędziowie też mnie nie przyjmują nawet jak mam po 999 we wszystkich kategoriach. Dopiero po 2 dniach mnie przyjeli.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Mnie tez czasem nie przepuszczają, więc wysyłam go do tej pierwszej pracy, w której się gra, gdy jest się dorosłym, tak z 6-10 razy i zwykle przyjmują Uśmiech
Odpowiedz
Szczerze mówiąc to nie jestem pewna, ale podpisujem się pod tym co napisała Scalee. :>
Mnie zawsze przepuszczają o3o.
Odpowiedz
Jeszcze instrumenty muszą pasować do rodzaju muzyki, a poza tym mnie nie przyjmują tak od razu, dopiero potem.
Odpowiedz
A ulubiona zabawka?! To też się liczy! Ja dzięki temu i pozostałych rzeczach zostałam przyjęta za pierwszym razem!
Odpowiedz