Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All About My Tamagotchis ;3
Śliczne zdjęcia. *o*

Mam podobną naklejkę z intela na laptopie.. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Duży uśmiech Cudownie piszesz :3
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Odpowiedz
Rolly zmienił się w Kuromametchiego! Wygląda na prawdę cool. ;>

[Obrazek: 11buhxz.jpg]

Dałam mu dziś gumę do żucia. Zjadł ją...

[Obrazek: 2925yco.jpg]

... I po tym czuł się trochę skołowany... ;P

[Obrazek: 15zow8n.jpg]

Dziś graliśmy w wiele gier, więc miałam możliwość zmienienia tła w pokoju na królewski. Na jednym ze zdjęć zrobionych przez któregoś z użytkowników TZ widziałam, że jego tama miał zamek zamiast domu (zdjęcie było zrobione na zewnątrz, koło drzewka). Ciekawi mnie, jak to się stało? Czy wygląd domku się zmienił po zmianie wszystkich pomieszczeń w domu na królewskie? Hm... Muszę spróbować. Język

Dałam dziś Rolly'emu do zabawy wachlarz. Obserwowanie go podczas zabawy było na prawdę śmieszne. ^^

[Obrazek: b3tmc9.jpg]

[Obrazek: 2zdyhvk.jpg]

[Obrazek: jutz6v.jpg]

Rolly odkrył w sobie również talent artystyczny namalował portret Mona Lisy. xD

[Obrazek: 2jysuf.jpg]

[Obrazek: 11rw206.jpg]

Kiedy już znudziło mu się malowanie, powiedział, że jest głodny. Dałam mu więc kilka kanapek. Kiedy był już pełny, musiał skorzystać z toalety. Zrobiłam mu fotkę, kiedy robił :luck:

[Obrazek: akg6bk.jpg]

Teraz bierze kąpiel i się na mnie gapi. Język

[Obrazek: 2iuoq47.jpg]

Powiedział, że się chce pobawić, więc muszę już iść. Do zobaczenia! :mrgreen:
Odpowiedz
Tak, zamek zrobi się po zmianie wszystkich pokoi na królewskie. (:

Pozdrów Rolly'ego od mojego Ryo. :3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Fajnie namalowałaś obrazek jak śpi..Uśmiech
Odpowiedz
Jakis czas temu przyszlo mi od Smeg nowiutkie, sliczniutkie Tamagotchi Nano. ^^ Jest na prawde slodkie - ekranik jest troszke wiekszy paznockia mojego kciuka. xD
Wzor mojego Nano to ten z drugiej serii wersji kolorystycznych - niebieski z platkami sniegu. Kiedy go wlaczylam, musialam ustawic tylko godzine. Po chwili oczekiwania z jajeczka wyklul sie malutki chlopczyk. ^^ Nacisnelam przycisk A i pojawily sie dwie opcje po japonsku. Wcisnelam pierwsza. I znow sie pojawily dwie opcje. Pierwsza oznaczala jedzenie, druga przysmaki. Gdy tamek sie juz najadl, ponownie nacisnelam przycisk A i tym razem wybralam druga opcje z pierwszego menu. Okazalo sie, ze jest to gra. Polega ona na tym samym co gra "catch" w v3, ale trzeba lapac literki.
Pota tym Tamagotchi Nano ma jeszcze 3 funkcje: sprzatanie jak zrobi kupe (wystarczy nacisnac przycisk A), gaszenie swiatla jak idzie spac i wylaczenie glosu. Moze sie wydawac nudne, ale mi sie ono bardzo podoba. ^^
Tamagotchi Nano ewoluuje z malutkiego dziecka od razu do postaci doroslej. Tak wiec juz pod wieczor mialam Mametchiego. ;3
Wg mnie jest to slodka wersja, akurat dla osob, ktore maja duzo roboty i nie maja czasu sie zajmowac bardziej wymagajacym Tamkiem.
Zdj wrzuce jutro, bo dzis jest juz kiepskie swiatlo. ;P
Odpowiedz
Hi, u mnie jest tak samo - to jest moje ulubione z calej kolekcji. ;3
A tu obiecane zdjecia:
[Obrazek: 16by6gg.jpg]
Porownanie wielkosci. Oczko
[Obrazek: 1zbbali.jpg]
Odpowiedz
Rewelacyjny pamiętnik! Duży uśmiech REWELACYJNY! Uśmiech Strasznie mi się podoba. ^^ Zdjęcia bardzo wyraźne i... widzę, że czytasz Intruza. c; Jak ja. xd
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz
Ale ładne te nano! Śliczne jest zazdroszczę Ci.
[Obrazek: 83688019188091554304.png]
♥♥♥
Odpowiedz
OMG! Ono jest niewiele więsze od tej kostki do gitary przy MS!
Odpowiedz
Jakie słodkie nano. :3
[Obrazek: e16h3q.jpg]
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
Ładnie rysujesz! =) .
Odpowiedz
Śliczny msz wzór MS'a Uśmiech
Odpowiedz
Świetny pamiętnik. Fajnie się czyta. : D
Odpowiedz
Bardzo fajny pamiętnik. A odpowiesz mi na pytanka o Tama GO Uśmiech
1. Ile i jakie są gry? (znaczy się wiem, że gry zależą od figurki ale ile jest gier na jednej figurce i czy są beznadziejne czy nawe nawet)
2. Ile zarabia się w grach i jakie jest tego odniesienie do rzeczy w sklepiku? (czyli np. czy wygrywając jedną grę możesz sobie coś kupić, czy jak np. w v5 musisz kilkadziesiąt razy wygrać grę aby kupić coś na co tamki będą się tylko gapić)
3. Jaka jest zaleznosć itemków od figurki?
4. Są tam jakieś specjalne funkcje, których nie ma we wczesniejszych wersjach? (oprócz figurek i zmiany wystroju pokoju :3)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości