Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[POSZUKUJĂ?˜] Osób chętnych do pomocy na forum
Moje forum <!-- m --><a class="postlink" href="http://tamcie.laa.pl/">http://tamcie.laa.pl/</a><!-- m --> upadło do cna. Chciałbym je reaktywować, pomożecie mi? :3

Wszystkim userom prócz mnie i ura usunąłem ich uprawnienia( mi nie, bo jam Główny Admin, a Ura nie, bo jest właścicielem grupy). Pomożecie mi, Forum na początku osiągnęło wynik 20 userów i paruset postów, po przeniesieniu było koszmarnie, do tej pory, przez 2 lata mamy 19 userów i 251 postów Smutny

Ostatnio goście mi spamują tutaj, dziś nawet widziałem post po Rosyjsku. Niestety Forum Upadło jak już mówiłem, ale to nie musi trwać wiecznie! Pomożecie mi? Razem stworzymy ten projekt!

Jeżeli Adminom nie pasuje temat to go usuńcie Smutny
Odpowiedz
Dobra, rejestruję się. Ale czekaja - mam pomysł. Żeby po rusku nie pisali mogę Ci ustawić w PA - znam dobrze interfejs laa i tym podobnych. Jeśli oczywiście chcesz admina do pomocy. Oczko A po przeniesieniu to się nie martw - z forum tamagotchiforever po przeniesieniu na jun.pl też było koszmarnie. ;( A i pozwól, że spróbóję zrobić nagłówek, bo ten niezbyt jest rozbudowany. Oczko

EDIT:
Aha i to "Ładowanie strony" trzeba wywalić, bo wkurza strasznie. D: No i formularz rejestracji - chyba za dużo pól obowiązkowych. Przez to rejestracja szybka na głównej nie działa. D: A poza tym włączony filtr antyspamowy, haha, jak ja mam do kurzej nędzy się zarejestrować, jak nie mogę dobrze wpisać tego cholernego kodu, a potem wyskakuje filtr antyspamowy, bo za dużo razy próbowałam. Żal. Wyłącz to, błagam, bo inaczej nie będę mogła się zarejestrować. D:

Jestem nowym cenzorem. // sajmona
Odpowiedz
Okej, trochę mam do poprawy D:

EDIT: Aktywowałem ci konto jak coś Oczko
Odpowiedz
Ok, tnx. Logo już zrobiłam. ;3 Więc jak chcesz mogę wstawić. Nad bannerami też pomyślę, gdzie je wsadzić. Uśmiech
Odpowiedz
Ok, ale weź pomóż jakoś mi to wszystko ogarnąć D:
Odpowiedz
Pomagam, pomagam! Na bieżąco. Dziś spędziłam na pracy przy Tamciach 3 pełne godziny. xD
Odpowiedz
Widzę, opłaciło się.

Dziękuję
Odpowiedz
Pomoc jeszcze aktualna?:3
Odpowiedz
Temat z lutego a Mameczka nie ma. ^^"
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Ooops...
Faktycznie.
To dlaczego to nie jest zamknięte? o.o
Odpowiedz
Dlatego żebyś się głupio pytała.
Jak Mameczekk wróci, to może będzie miał ochotę odnowić temat, jeżeli nie masz nic do tematu bardzo proszę o nieudzielanie się.
Odpowiedz