Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bella's iD World
A co jest na karteczce?
[You]
Odpowiedz
Japoński tekst oczywiście, nie pamiętam co dokładnie jest tam napisane.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Zaczęłam czytać twój pamiętnik od początku, po tym jak wszyscy głosowali na ciebie jako na "najlepszy pamiętnik" i... rzeczywiście jest super!

Kupiłabym sobie to ID, gdyby nie ta cena... Oczko.
SerceSerceSerceSerceSerceSerce

xoxo Biczyss ;* .
Odpowiedz
Kapitalny pamiętnik! Duży uśmiech Przeczytałam cały. Świetnie piszesz, tak naturalnie. Sama nabrałam ochoty na ID.
[Obrazek: 2kj0vs.png][Obrazek: 2eeaafl.gif]
Don't worry be happy~
Odpowiedz
Śliczny pamiętnik. Ile kosztowało iD? Zamierzam zbierać. Jeżeli około 200.. to pozostało mi powyżej 18 tygodni. : >
Odpowiedz
Moje iD kupiłam od smeg za 220zł, ale miałam taiej o przesyłkę w Polsce, bo spotkałyśmy się we Wrzeszczu i odebrałąm osobiście. : D
Odpowiedz
Łeh.. A jak Goczek?
Odpowiedz
A dobrze. Ciągle nie mam czasu zdobyć jej ostatniej literki i wydać jej za mąż. Aktualnie ma już 16 yrs, więc... XD
Znaczy, czas mam, ale nie mam warunków, żeby porobić Wam zdjęcia. Może jutro albo dzisiaj, kto wie...
Odpowiedz
A która to już generacja? XD
Odpowiedz
Dzisiaj rano zobaczyłam, że Sarah ode mnie odeszła. Musiałą się wcześnie obudzić i po prostu odlecieć z głodu... Cóż, będzie mi liczyło generacje od nowa, szkoda mi jej. Smutny
Ale nacisnęłam A i C, pojawił się chłopczyk. Nakarmiłam go i... padła bateria.
Postanowiłam, że na razie nie bębę wkładać nowych. Tym samym zawieszam pamiętnik (zawieszam, nie zamykam Oczko) i informuję Was, że przez jakiś czas nie pojawią się nowe wpisy. Nawet jeśli uruchomię iD, to nie wiem, czy nadal będę prowadziła pamiętnik ze zdjęciami, może będę tylko informować o stanie mojego Tama, czasami dając jakieś zdjęcia. I tak uważam, że długo wytrwałam. : D

No i dziękuję Wam wszystkim za oddane głosy na mój pamiętnik! Było ich aż 21, to naprawdę ogromna liczba i cieszę się, że doceniacie moją pracę. : D
Odpowiedz
uuu... A która to była generacja?
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Odpowiedz
6... Ale nie miałam zdobytego znaczku, więc nic mi nie pousuwało.
Odpowiedz
Szkoda, że odeszła. Niech spoczywa w (twoim) pokoju.
Odpowiedz
Michu napisał(a):Znudziło Ci się id, czy po prostu nie masz czasu?
Pół na pół. Teraz jadę z rodzicami na parę dni, więc tak czy siak musiałabym wyjąć baterie. No i z drugiej strony teraz skupiam się na DSie. Ale mówię, po powrocie pewnie włoże nowe baterie, bo wychowywanie jednego Tama nie zajmuje dużo czasu, tyle że nie będzie mi się chciało robić tylu zdjęć i filmików co wcześniej. (:
Odpowiedz
Z racji tego, że jestem przeziębiona i siedzę w tym tygodniu w domu, odpaliłam swoje iD. Przywitał mnie ten mały chłopczyk, który pojawił się po ucieczce Sarah. Nie wiem, jak mam go nazwać... Jakieś pomysły? (:
Odpowiedz