26-12-2010, 09:21
Uj,sry, na fonie czytałam, a on niektórych znaków nie wyświetla, a czcionka mniejsza niż piasek.
|
Bella's iD World
|
|
26-12-2010, 09:21
Uj,sry, na fonie czytałam, a on niektórych znaków nie wyświetla, a czcionka mniejsza niż piasek.
30-12-2010, 16:05
Linki, do tapet ponownie wygasły, link do miotły podawałam w ym temacie (ystarczy poszukać _-_), a do innych rzeczy (czapa mikołaja, czapa wiedźmy itp.) też chyba podawałam tu. Albo wejdź na TamaZone i poszukaj tematu o nazwie "Tamaotchi iD VIP items", w dziale Tamagtchi Discussion albo Japanese Tamagotchis.
Michael ma już córeczkę, która jest już nastolatką. Zdjęcia ze ślubu i randki pokaże jak będzie mi się chciało obrobić filmik. Nie bijcie.... D: Sarah jako dziecko była Hoshitchi, a jako nastolatka jest Chuchuchutchi *chyba XD*. Obstawiajcie, na kogo ją hoduję? :3 ![]() ![]() ![]()
03-01-2011, 19:01
Tak! Tak miało wyjść, ale zagrałam się w Lego Harry Potter (no co, mój ulubiony rok to był, ratowałam Syriusza chyba wtedy :c) i wyszło coś innego... No cóż, i tak 20GP dla Herbaty. (:
![]() Tak, tak, to ślub Michaela. Wyszedł za piękną Makiko. Dwie postacie specjalne z v5 ciągnie do siebie. (; Mała Sarah jako dziecko była Hoshitchi, więc nie robiłam jej zdjęć. Potem jako nastolatka stała się... ![]() ...Chuuchutchi! Ten tamek jest taki uroczy. Ten zez, omg. :3 ![]() A tutaj moja Sarah jako.... Violetchi! Za każdym razem jak na nią patrzę, przypomina mi się Michu.... To ten avek.... XD ![]() Violetchi w kolorze jest urocza, tylko coś jakby chuda... :c Więcej + literki Tamatomo wkrótce.. : D ![]() ![]() ![]()
03-01-2011, 19:19
W przybliżeniu jakaś nieforemna jest. Pewnie przez te kwaitki, chyba masz rację.
![]() ![]() ![]()
03-01-2011, 20:46
Jak Violetchi ślicznie wygląda w kolorze! : DD Faktycznie, mi też się kojarzy z Michu. XD
Czekam na dalsze notki. :3
03-01-2011, 20:50
Jak już mówiłam - pamiętnik świetny, świetne opisy, zdjęcia, a Violetchi wygląda nadzwyczaj słodko w tej czapeczce. c;
03-01-2011, 21:37
Ależ pewnie, bierz. Ale najlepsze jakościowo nie jest, robiłam na szybko telefonem, dlatego kolory ciut nienaturalne. Jutro po szkole złapię może jeszcze trochę światła naturalnego i zrobię lepsze.
Też uważam, że jest słodka w tej chustce, wgrałam ją na iD z myślą o Violetchi właśnie.
![]() ![]() ![]()
08-01-2011, 18:06
Dzisiaj wjazd z dwoma literkami Tamatomo dla Sarah i powitanie reszty odpauzowanej rodzinki! 8D
Ale przede wszystkim chciałabym podziękować Wam za wszystkie głosy na mnie i mój pamiętnik w wyborach TamaWorld! Nie wiecie, ile to dla mnie znaczy. :'D ![]() Bez ogródek: poszłyśmy zjeśc kanapki, żeby Sarah otrzymała należące się jej Ta. ![]() W sumie niedrogie. : D ![]() OM NOM NOM i Ta dla Sarah! ![]() Potem chciałyśmy zrzucić trochę gramów i zdobyć To, więc Sarah wyciągnęła swoje hula-hoopy. ![]() ![]() Dobra jest, nie powiem. Oczywiście potem otrzymałyśmy literkę (ale nie mam zdjęcia, jakoś tak wyszło XD). A tu reszta rodzinki! 8D ![]() May, która jest już dorosłą Memetchi... ![]() Od lewej: Dorothie (teraz Tororotchi), Max (teraz Mousetchi) i Amy (teraz Belltchi). :3 ![]() ![]() ![]()
08-01-2011, 18:47
Michu napisał(a):Cudne v3.A ja właśnie żąłuję, że je kupiłam. Najbardziej chciałam białe w koniczynki albo to w kokardki, a w końcu wzięłam to. Teraz trochę żałuję, ale z tym taka wiąże się tyle wspomnień, że nie mogłąbym się z kimś wymienić. :'D Obiecywałam sobie, że po nim żadnych innych przezroczystych Tama, a MS mam jednak przezroczyste... XD Ale kij. ![]() ![]() ![]()
08-01-2011, 20:20
Nie wiem czy się pytałam... CZy np. jak kupisz hula hop to ono jest we wszystkich genach już potem? I jak zdobędziesz wszystkie postacie to coś dostajesz?
08-01-2011, 20:27
Itemki działają tak samo jak w poprzednich wersjach, kupisz to masz. : D
Jak masz 5 znaczków to na podwóku pojawia się czerwony balonik (mam gto już), a jak masz wszystkie to wysuwa się z niego karteczka. Nic więcej, a szkoda. ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Bella meets Abstrakt | Bella | 75 | 4,886 |
21-07-2019, 10:53 Ostatni post: Bella |