Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdjątka Julci
Moje zdjęcia, bo znalazł się aparat. Na razie mam tylko jedno, i przyznam z chęcią, że jest dobre!

[Obrazek: 11qh5cp.jpg]

Tinypic popsuł jakość. =,=
Odpowiedz
Nie, wiem, ale jedno oko jest bardziej rozmyte. Chyba, że taka uroda kota Uśmiech
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Odpowiedz
niunilove6 napisał(a):Tinypic popsuł jakość. =,=
Najprawdopodobniej. D:
Kot ładny. o3o
Odpowiedz
Ładniutki, szkoda, ze widać tylko pyszczek. A, i fajne imię. Takie... ludzkie Uśmiech
Odpowiedz
magnes. napisał(a):A, i fajne imię. Takie... ludzkie
Niuni ma na imię Julia, chodziło jej o to, że to będą zdjęcie które ona robiła, a nie, że zdjęcia kota Julci. Oczko
Odpowiedz
Zdjęcie takie... przeciętne.
Nie ma w nim nic fantastycznego, a i proszę Cię, nie zwalaj na Tinypic, bo w takich czasach, raz zwalamy na grono, raz na nk, raz na jeszcze coś innego, a rzadko kiedy to jest właśnie tego powodem. <:
Odpowiedz
sajmon napisał(a):Zdjęcie takie... przeciętne.

Dokładnie.
Czy tylko ja widzę jakby kropki na zdjęciu? A no i słabe kolory.
Odpowiedz
Yasai napisał(a):Czy tylko ja widzę jakby kropki na zdjęciu?

nie.
Yasai napisał(a):A no i słabe kolory.
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Odpowiedz
No ale chodziło o to, żeby była tylko twarz... chociaż może przerobię to na pamiętnik Cześka. ^^ A w aparacie było ładniej.
Odpowiedz
Nie twarz, a pysk.
Odpowiedz
Michu napisał(a):słabym aparatem

Cytat:Nie aparat robi zdjęcia, a człowiek
Z jednej strony aparat też ma coś do jakości, ale wystarczy pogrzebać w ustawieniach, a jakość była by lepsza. To że pyszczek jest blisko, według mnie jest zaletą, choć ciut dalej aparat, a było by lepiej. D:
Może pokażesz jakieś inne zdjęcia?
Odpowiedz
To zdjęcie do kroniki rodzinnej czy miało ono przedstawiać sobą jakąś wartość artystyczną?
Odpowiedz
Nie umiesz ani troche robić ładnych fot. Kot ładny, ale foto nie.
Odpowiedz
Oj weźcie tak nie komentujcie. Może z aparatem jest mniej zaawansowana niż wy, liczy się, że w ogóle coś robi. -.-
Fajny kociak : D 9.9/10
Odpowiedz
No tak, nie można krytykować. O________o
A więc sfFita$śŚny kOccIacZZzZekk!!!!oneoneoene!!!!!11!!! ;* Oczko Język ; d xd xp ;* :*
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości