Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moje Pok�mon anime. : D
Nie wiem czy moje beznadzieje, przesłodzone notatki ze stertą emotek typu ''XDDDD'' można nazwać twórczością i to na dodatek literacką, ale pokażę to Wam. XDD
Na wikinezce można napisać swoje własne anime PokÃÂ?monów czy coś w tym stylu i ja napisałam i mam pierwszy odcinek. : D
Główne postacie to Yuri (ja), Mado (koleżanka z realu) i Miku (koleżanka z realu). : D
Ale jak chcecie wystąpić to coś o Was napiszę. ; D
Jak chcecie pomóc mi pisać to piszcie, też powiem czy się nadajcie.
A, to ogólna strona całego animca. Odcinki, postacie, opisy i te inne.
A, nie czepiajcie się ilości emotek, one dodają więcej emołszyn.
Odpowiedz
OsuMesu napisał(a):A, nie czepiajcie się ilości emotek, one dodają więcej emołszyn.
XD?
Dodaj mnie. : D W Twojej opowieści mam mieć na imię Luna lub Lunaria. Wybierz, jak lepiej. XD
Odpowiedz
...jak można napisać anime?
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
No właśnie. Osu, anime to kreskówka. XD Się rysuje, nie pisze.
Odpowiedz
Ok, no to poki Ci wymyślę, będziesz rywalką pojawiającą się dosyć często albo będziesz podróżowała ze mną. : D A muszę się zastanowić. Miejsce na rywali jest ograniczone. Na podróżujących ze mną też.
A ja wiem, inni tam piszą to ja też, też się dziwie że nazywają to anime, no to możemy nazwać to nie wiem.. opowiadaniem, komiksem, dialogiem, rozmową? XDDD
XDDD
Wiem, że beznadziejne, ale fajnie się robi i nudzi mi się trochę. XDDD
XDDD
Odpowiedz
Też mogę występować? o3o Mogę być tam tak jak tu-Chii : D
Odpowiedz
Każdy może. XDDD Ale nie w każdym odcinku, bo miejsca aż tyle nie ma, na jakieś role pojawiające się od czasu do czasu. D:
D:
Odpowiedz
To Luna czy tam Lunaria może być z tobą jako partnerka. Ja jako mistrzyni w jakimś miasteczku o3o (xD)
Odpowiedz
Nie, ja chcę być jakąś mistrzynią! D:

Osu, będziesz robić jakieś wizerunki tych postaci?
Fajnie by było. ; D

A, i ja chcę być czarnym charakterem. XD I muszę występować często.

O, mogę być waszym naturalnym wrogiem! Jeszcze ze dwie osoby do mnie dołączą i zrobimy Zespół El! : DD
Odpowiedz
To ja też chcę! : D Będę Ruko. o3o
Odpowiedz
Lajri, to możesz być ze mną, bo ja też jestem czarnym charakterem. XDDD Dodam Was, ale napiszcie dokładnie kim chcecie być.
Wizerunki? Grom ich wie, dodaje jakieś zdjęcia postaci z różnych anime.
Jak coś to ja sama jestem, Mado i Miku to rywalki pojawiające się w 1 na 1000 odcinków. XDDD
XDDDD
Zespół El? Może być..
Odpowiedz
Ja też! xD Rose! Rose! Rose!
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Odpowiedz
To mi dodaj zdjęcie którejś z nich:

1

2 (Taak, Kanaria świetnie nadaje się na czarny charakter XD)

3

4

Wybierz którą. : D

Edit: Napisać dokładnie?
Okej, więc chcę być zakochaną w sobie laleczką, która każdych pokonanych rywali nazywa śmieciami. XD Jednak mam kochać swoje pokemony i mieć tylko te naprawdę śliczne i silne. ;3 No i mam mieć szczęście, o. : D
Wybierz mi ładne poki. ;3
Odpowiedz
Ja tesz cem. D:
Imie niech bd nie wiem ... Yuki ? Duży uśmiech
Ka
Odpowiedz
Ja! Ja! *macha łapką*
Chciałabym się nazywać Keira, a moje poki to Charizard (starter), Steelix, Espeon i Dratini, ofc. :3
Lajri, najbardziej chyba pasuje Shizuka jako Maria Kurenai. : DD
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości