Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tama Quiz
No, to kmiedy wyślesz pytania?
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Odpowiedz
Wysłałam już pierwszej osobie - Tobie, masz czas do godziny, o której wysłałam wiadomość, za 2 tyg. Reszcie wyślę dzisiaj wieczorem, będą miały dłuższy czas o te parę godzin tak jakby Język
Odpowiedz
Cytat:Half, no, zrobił się mały problem. Dam Ci szczęśliwą 35 - to jedna z wielokrotności 7
Dobra, mi obojętnie.
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
xD Ja już wysłąłam odpowiedzi.

Odpowiedz
Wysłałam wszystkim pytania. Powodzenia!
Czas na odesłanie odpowiedzi macie podany na końcu każdej wiadomości. Postarajcie się posiedzieć trochę nad odpowiedziami, upewnić się, czy na 100% są dobre.
Pytania są łatwe, więc jeśli będą remisy - zrobimy drugi etap, graficzny C;
Odpowiedz
Co z wykreślanką?

Odpowiedz
A, właśnie, dwie osoby wylosowały wykreślankę. Jest ona jak normalne pytanie. Uśmiech
Wysłałam.
Odpowiedz
Wczoraj minął czas.Chcę zobaczyć,jak wypadłam.
Odpowiedz
Ej, dziewczyny, nie dostałam jeszcze odpowiedzi! Wysłała je tylko Kuro. Co z Wami?
Czekam do wtorku wieczorem, i ani dnia dłużej.
Odpowiedz
Ja też wysłałam. Dawnooo

Odpowiedz
Halfi nie wysłała odpowiedzi. Czekałam do wczoraj wieczorem, zostały 3 uczestniczki. Wyniki ogłoszę w piątek wieczorem.
Odpowiedz
Tak, nie wysłałam i już raczej nie wyślę, bardzo przepraszam. :<
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
Mam już dzisiaj wyniki. Macie bardzo zbliżone punkty. Chyba nawet ex aequo. Najlepiej byłoby, gdybyśmy rozstrzygnęły konkurs w 2. etapie. Byłby graficzny, temat Święta z Tamagotchi w moim domu. Czas byłby długi, gdzieś do po Wigilii. Co Wy na to? dajemy sobie szansę? ;D
Nie wiem, czy jest sens pisać tu te pytania, bo chciałabym użyć część z nich, pod innymi numerkami, w drugiej edycji Duży uśmiech
Jeśli któraś chce, mogę jej napisać punktację na PW, ile dostała za dane pytanie.
Odpowiedz
A mogłabym się jeszcze zgłosić za Halfi? Szybko napiszę odpowiedzi i będzie ok.
Odpowiedz
A daj wyniki!

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości