Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temat o rozmowach Dajmonów.
Nie można w dajmonach, to może tu, daje do zabaw czy tam jak to się zwie, żeby nie było tak to nabijania.
Odpowiedz
Dobry pomysł. :>
Odpowiedz
,,Ech... A ja dopiero wstałam. "
Powiedziała to i odtąd jej nie słyszę...
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Odpowiedz
Dobry, dobry.
Więc?
Więc, co?
Nic. ;d
Ach.
Odpowiedz
Komentarz usunięty przez moderatora urojonego w mojej głowie.
[Obrazek: 25asw9y.gif]
Odpowiedz
Chcesz osta czy co? Już wszyscy mamy dość upominania. Ostatni raz, jeszcze jeden odkop i ost.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
pIkAtHu1238 - żal mi cię. XD Ale skoro już odkopał, to możemy pogadać, czyż nie~? ^^" C:
Odpowiedz
Komentarz usunięty przez moderatora urojonego w mojej głowie.
[Obrazek: 25asw9y.gif]
Odpowiedz
^ Ale żal. XD
Odpowiedz
Kompletny brak zawartości mózgu, a jakżeby coś innego. Tak więc zapraszam do rozmowy, jesteśmy we czwórkę.. A nie szóstkę? Nie wiem, czy zaliczać pana Pikathu i jego dajmona~ Tak czy inaczej, mało nas. Prawda, prawda.
Odpowiedz
Pana Pikatchu. XD *turlają sie ze smiechu* Pan Pikatchu ii jego pokemon chyba a nie dajmon ^___^
*jedzą naleśniki*
Ty, Skalowy, jak masz na imię? :>~~~ ^o^

Ale nudy.
*schnie*
*też schnie z nudów*

Proszę. Mówcie coś ciekwego.
Odpowiedz
Nawet do wyimaginowanych postaci trzeba się odnosić z szacunkiem. XDD Pikaczowych też? TO PIPLUP PRZECIE. : O XDDD Uchylę się od odpowiedzi. Lord Tarvilenorn Velain Tarsford się kłania. Tarvi w skrócie~ Lordzio Tarviś. XD I myśli, że taki dobry z niego aktor.
Odpowiedz
*idzie do kąta żeby poemować nad tym, że jej dajmon się nie odzywa*
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Nie mamy nic ciekawego do powiedzenia.
O, temat odżył. Hu-ra. Wybaczcie, nie mam dziś za dobrego humoru. ._.
Zjedz naleśnika.

Inka, nie emuj. :c Pobawimy się w terapię grupową i coś się wymyśli~.
Odpowiedz
Mój pierwszy dajmon umarł, bo nawet dajmonem nie był. XD Z tym to się gada przynajmniej (czyt. nie dopowiada). XD I widzisz? Jak się nie robi na siłę, to wyjdzie. Ta, okej, okej. Temat żyje~ <3 Ty to mnie w ogóle nie słuchasz. Jakbym był ścianą bez uszu. I chyba straciłeś humor na aktorstwo, co? Jakby nie było widać. Ja też chcę naleśnika. :c Teraz jak dzieciak się zachowujesz. To nim nie jestem? Normalnie na takiego nie wyglądasz, tyle. Może porozmawiamy z kimś, nie sami? ...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości