Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziękuję Tobie, Tobie, a, i Tobie też.
Ta. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Trzeba to powtórzyć w wolnej chwili. ;P
Odpowiedz
Toto napisał(a):- Marta (Bella) - Dzięki Ci za pomoc w wiesz czym. XD Nie ciągnie mnie już do tego. XD Dzięki za rozmowy i wszystkie śpiewy GDZIE JEST KRZYŻ?! XD
Azaliż, brader: wielka jest zabawa z Twoją osobą. 8D

No to teraz ja podziękuję. 8D
Kamil - za znanie się od niepamiętnych czasów, no i za wszystko.
Łukasz (Totek): za to, że z nikim nie ma takiej polewy na gadu jak z Tobą. No bo z kim innym można puszczać serię krzyków "GDZIE JEST KRZYŻ? GDZIE SĄ BUTY? TO JEST APEL DO SPOŁECZEńSTWA!" mniej więcej trzy razy w tygodniu, lać się ze stacji 100% Justin Bieber na open fm i pierdzilić trzy po trzy? XD
Szeryl: za wszystko, no. Za porady, za rozmowy o życiu, za smsy, za DDD na starym tw... No i za ksed - mało kto o tym pamięta, ale miło wspomnieć czasem te nasze pięć czy tam sześć życiowych rozmów.
Exmoor: za VD, za Twilight, za pogaduchy, za ksed. Również za wszystko.
Fragles: za pogaduchy na gg, za polecanie sobie książek, za rozmowy o muzyce, za anarchię na dA...
Kamil+Ex+Totek: sexińczyk noo. XD
Z nikim się tak przyjemnie ostów nie dostaje jak z Wami. <3
Shiro+Czer+Ex: ksed. <lovely> :3
Hilla: za gadanie o simsach i narzekanie na niektórych. Fajnie się z Tobą gada. (;
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
*emoemoemoemoemo*
Bella, celowo o mnie zapomniałaś? : <
Odpowiedz
Ups, sry. Dziękowałam Ci na tt, dlatego tu nie napisałam. No ale proszę, napiszę to też tu. : D

Lyrr.
Moja pierwsza koleżanka w internecie! Nic więcej nie piszę, bo nie chce wyciągać brudów z czasów Vivaoali i Mirty. XDDDDDD
Odpowiedz
Aha. Dziękuję Maciusiowi z Klanu, za 'Co sie, co sie, co sie stao? Piwo, piwo, piwo się wylało' :c
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz
MichuPychu napisał(a):Belli-za to samo co Ince
Dziękuję. : D
Odpowiedz
Cytat:Toto- za to,że ze mna gada po nocach,na tematy o które mnie ciekawią

Dzięki. Duży uśmiech
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz
Cytat:ksed - mało kto o tym pamięta, ale miło wspomnieć czasem te nasze pięć czy tam sześć życiowych rozmów
Kto jak kto, ale ja pamiętam doskonale i to nie 5-6 tylko z 236492 rozmów (no dobra, przesadziłam z tą liczbą). ;D
Odpowiedz
Toto napisał(a):Elektra - Dzięki, że fajnie się rozmawia o różnych rzeczach, chociaż kontakt coś podupadł ostatnio. ;)

Dzięki. ;3
Odpowiedz
Lisette napisał(a):Kto jak kto, ale ja pamiętam doskonale i to nie 5-6 tylko z 236492 rozmów (no dobra, przesadziłam z tą liczbą). ;D
Ale ja dołączyłam później, piszę o tych, gdzie ja już byłam. :<
Odpowiedz
Bella napisał(a):Ale ja dołączyłam później, piszę o tych, gdzie ja już byłam. :<
To też pamiętam przecie. D:
Odpowiedz
Ja dziękuję:
Ince-Za tą naszą przyjaźń i za rozmowy na GG (od czasu do czasu ^^) <3
Lyree-Za jej wesołość i sympatię : D <3
Michu-Za miłe usposobienie.
OsuMesu-Za to że jest crazy. : D
Elektrze-Za to że jest taka miła Uśmiech I za to że mieszka w Białymstoku (Może się kiedyś spotkamy?)
Hazey-Za te nasze rozmowy na GG kiedy forum nie działało.
Tea-Za tak miłe posty o mnie na twoim blogu. I za to że kupiłaś ode mnie 2 Tama : D
Midlanie-Za kupienie ode mnie Tamagotchi Uśmiech (PS.Może napiszesz mi komentarza na Allegro? Byłoby mi miło Uśmiech )
Toto-Za to że jesteś także CRAZY jak Osu. Chyba zapoczątkowałeś modę na tekst: GDZIE JEST KRZYŻ?! O3O
I reszcie forum za to że się udziela i po prostu za swoje uczestnictwo w życiu forum.
Odpowiedz
Cytat:Lyree-Za jej wesołość i sympatię : D <3
Spoko. : D Ciebie tyczy się to samo. <3
Cytat:Ups, sry. Dziękowałam Ci na tt, dlatego tu nie napisałam. No ale proszę, napiszę to też tu. : D
No. XD Wolę i tu i tu, ja Tobie wszędzie dziękowałam. XD
Bella napisał(a):nie chce wyciągać brudów z czasów Vivaoali i Mirty. XDDDDDD
Słusznie. XDD
Odpowiedz
Chii. napisał(a):Elektrze-Za to że jest taka miła I za to że mieszka w Białymstoku (Może się kiedyś spotkamy?)
Dzięki. Uśmiech Musimy się kiedyś spotkać.
Odpowiedz
Cytat:- Kamil - Dzięki za Twoje chwalenie, szczerość i szczanie po nocach i za jedną prywatną rozmowę, że trzeba było archiwum usuwać. XD
Hueh, jak chcesz usłyszeć jakieś szczerości, moje przebłyski inteligencji, i jak chcesz się zesrać ze śmiechu to wbijaj zawsze na gg. XD

A więc Łukasz - Za wszystkie sms, gg, i że zawsze można się pośmiać. Do tego kiedyś będziesz mieszkał w Gdańsku i będzie zaj... <wielka siostra patrzy> iście fajnie.
Sajmon - bo ma te zniżki.
Marta - za ten teges i tamteges.
Magda - za ogół. o3o
Ex - za sms i gg. XD (podziękujesz za lekcje?)
Ura - bo chwalisz moje prace XDDD

____
Jak se przypomnę do dopiszę.
Odpowiedz