Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziękuję Tobie, Tobie, a, i Tobie też.
Smeg- Bo zrobiła konkurs.
Inka- Bo krzyczy na mnie.
Michu- Bo mi zwraca uwagę i jest miła przy tym.
Forum- Bo niedługo znów będzie ładne. xD
Odpowiedz
Zapomniałam o AnnMarioll . Więc, tak żrby było jasne: Ciebie też. <3 Dziękuję Ci za to, że jesteś i fajnie mi sięz Tobą gada. Ogólnie swobodnie się przy Tobie czuję. ^_^

I Tamaga, bo chciałaś mi dawać korki z angielskiego jako pierwsza, prawda? XD Jednak nie będzie trzeba. :3 ( Wczoraj zaoferowała się też Half z korkami. XD :3)
Odpowiedz
Yasai napisał(a):To ja dziękuje:
(...)
Elektra- za to jaka jesteś miła, opanowana.
Miło mi. Domo arigato, Yas. ;3
Ja chciałabym podziękować najważniejszym dla mnie osobom na forum.
Inka - za wszystkie biwaki oraz pogaduchy, prawdziwa z Ciebie przyjaciółka.
Cherry - nikt nie prowadził ze mną tak szczerych i bogatych w doświadczenia konferencji jak Ty. Z kim ja teraz posłucham Beatlesów? Raz jeszcze dziękuję za te piękne momenty, nadal żałuję, że nie ma Cię z nami...
Hazey - oczywiście za czat pełen rozmów o m&a, Hetalii i DN.
Disorder - każda rozmowa z Tobą na PW była przyjemnością.
Ejtis - za Edwarda, mimo że było to daaawno temu. :]
Calli - zawsze pomocna i sympatyczna. Udzieliłaś mi wielu cennych rad.
Toto - za bycie przyjacielem od zawsze i życzenia na każde święta.
Bella - porady w DDD to Twoja specjalność.
Osu - z Tobą miło było porozmawiać o WTP i pośmiać się na biwakach.
Halfi - podczas rozmów wprowadzasz miłą atmosferę.
Yas, Ex - miło się z Wami rozmawia.
Light - zawsze byłaś i będziesz moją siostrą DN. :3
Smeg - ponieważ znów odblokowałaś nasze forum.
Dziękuję także wszystkim innym. Za całokształt i to, że jesteście.
Odpowiedz
Elektra napisał(a):Bella - porady w DDD to Twoja specjalność.
Dziękuję. :3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Lisette napisał(a):Zapomniałam o AnnMarioll . Więc, tak żrby było jasne: Ciebie też. <3 Dziękuję Ci za to, że jesteś i fajnie mi sięz Tobą gada. Ogólnie swobodnie się przy Tobie czuję. ^_^
Sajmon napisał(a):- Ula - niezapomniane rozmowy na skype, gg, przez telefon. <3 Że mogę Ci ufać i, że Ty mi też możesz! Nie wymieniam dokładnie za co, bo mogłabym dziękować do jutra. Kocham Cię bardzo. ;*
Zawsze się przy tym wzruszam. Dziękuję~
Odpowiedz
No więc:

- Cherry - Dziękuję Ci zajebista siostro. o3o Nie ma Cię, ale i tak dziękuję Ci za Twoją zajebistość i pieprzenie po nocach o dupie Maryny. o3o
- Marta (Bella) - Dzięki Ci za pomoc w wiesz czym. XD Nie ciągnie mnie już do tego. XD Dzięki za rozmowy i wszystkie śpiewy GDZIE JEST KRZYŻ?! XD
- Kamil - Dzięki za Twoje chwalenie, szczerość i szczanie po nocach i za jedną prywatną rozmowę, że trzeba było archiwum usuwać. XD
- Michu - Dzięki Ci za to, że mam z kim porozmawiać o technologii i innych duperelach i że zawsze można na Ciebie liczyć. Duży uśmiech
- Hazey - Dzięki Ci za shatanskie opowieści i rozmowy na GG. Proszę, nie wlepiaj mi ostów. O3O ZAJEZUSIŚCIE I AVE SATAN. o3o
- Sajmon - BEJBEEE! Dziękuję Ci za to, że mogę z Tobą o duperelach pogadać i że zawsze jesteś gdy Cię potrzeba. : D
- Osu - Za to, że lubisz Sarah Silverman jak ja i obgadujesz ze mną Honoratkę Skarbek Honey co daje dupy za money. : D
- Inka - za fochy forever i za Łaka Łaka Eee! : D Fajnie się gaada i w ogóle. : D
- Ex (nie ma chyba jej w tym momencie) - Dzięki za krejzolskie pogaduchy i za poprawę humoru. XD
- Elektra - Dzięki, że fajnie się rozmawia o różnych rzeczach, chociaż kontakt coś podupadł ostatnio. Oczko
- Smeg - Za to, że wlepiasz mi osty.

KOCHAM WAS KREJZOLE! : D
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz
Toto napisał(a):- Cherry - Dziękuję Ci zajebista siostro. o3o Nie ma Cię, ale i tak dziękuję Ci za Twoją zajebistość i pieprzenie po nocach o dupie Maryny. o3o
CHYBA ćJE POIEBAóO DŹJECKO.
Odpowiedz
ŁO JESó. o3o Kocham Cię siostra. o3o Ty wiesz, już osta dostałem. o3o
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz
Toto napisał(a):- Sajmon - BEJBEEE! Dziękuję Ci za to, że mogę z Tobą o duperelach pogadać i że zawsze jesteś gdy Cię potrzeba. : D
E, bejbee i wzajemnie.

I ta niezapomniana nocka. XDDDDDDDDDDd
Odpowiedz
Taaaa. Czułem się wypompowany na drugi dzień. : D XD
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz
No ja też. : D

"Co Ty w tej wannie robisz? : D" XDDDDDDD

No i czyżbym zapomniała o wspólnym laniu się z filmików na youtube, co Ci ludzie dzwonili do tego radia. XDD (Niezły numer XDDD. Niech pani się do grzejnika przywiąże puki nie przyjedziemy. XDDDDDDDDDDDDDDDD)
Odpowiedz
Toto napisał(a):ŁO JESó. o3o Kocham Cię siostra. o3o Ty wiesz, już osta dostałem. o3o
Nie lubieją nas. Trudno, trzeba komuś uprzykrzać życie. Też cie kochu brat, a jak.
Odpowiedz
Taaaa. XDDD

Andrzej Siara. XDDDDD
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz
To było piękne. XDDDDDDD

I chowanie się pod Twoim biurkiem w burze, ojj. XD
Bejbeee! :3
Odpowiedz
Ale nie kończyło się tylko chowaniem pod biurkiem! : D XD
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz