Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
To zrób sobie własne konto może?
Trzymam kota, żeby mi nie spadł z kolan i usiłuję go zmusić, żeby zostawił moje ciuchy w spokoju i ich nie gryzł.
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
No ja mam przecież własne. XD Tylko z ograniczeniami.

Pakuję się na muzykę. Dzisiaj znowu sprawdzian. I miło mi się będzie grało na rozwalonym instrumencie. o^o
Odpowiedz
Flet Ci się rozdupcył?
Jem.
Odpowiedz
I to jak. D: Ale jutro go wyślę do naprawy, pojutrze ma już znowu u mnie być, jeśli będzie działał dobrze to wystawię go na allegro i zamówię nowy, lepszy. o^o Ten zresztą był od początku średniej jakości - w porównaniu z moim poprzednim grał cudownie, ale w rzeczywistości, gdy grałam przy innych... Trza się było wysilić aby dźwięk normalny był. D: A nowy, nieużywany flet. Rok ma - ba, dopiero za tydzień będzie miał. XD Nowy jak będę kupować to już na pewno nie tej firmy. :P

// Bawię się z kotem. c:
Odpowiedz
Ściągam Rohan. D:
[Obrazek: ded.png]

Odpowiedz
Idę po coś do jedzenia.
Odpowiedz
Słucham muzyki, czekam, aż mi się Rohan zaktualizuje. ><
[Obrazek: ded.png]

Odpowiedz
Siedzę.
Odpowiedz
czytam ksiazke.
Odpowiedz
staram sie oderwac od ksiazki, ide odrabiac lekcje (tzn. wrzucac ksiazki do torby po wczesniejszej selekcji ["podrecznik od religii? nie, nie oplaca sie brac, po co mi on. ksiazka od chemii? e, sie pozyczy. podrecznik od literatury? za ciezki..." itd.]) a potem spac. D:
Odpowiedz
Pije herbatę.
Odpowiedz
Śmieję się ze mnie, bo niesamowicie bolą mnie po dzisiejszym dniu żebra ale to jest jakieś takie fajne XDDD i robię matmę. Jeszcze tylko 11 zadań. :3
Odpowiedz
Jem Kinder Country, siedzę na `howrse.pl`, odrabiam matmę. D:
Odpowiedz
Rozmawiam z rodzicami o kocie. Duży uśmiech
Odpowiedz
Piszę z halfi. :3
Odpowiedz