Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Piszę na gg.
Odpowiedz
Wkurzam się, bo znowu ściągnęłam nie to co trzeba. Raz po angielsku, teraz po hiszpańsku... XD
Odpowiedz
Odrabiam technikę. Co za szajs. D:
Odpowiedz
Uczę się słówek na angielski. :oops:
Odpowiedz
Cytat:Wkurzam się po właśnie przecięłam rękę o kartkę od książki od historii __-__.
Nauka jest niebezpieczna. XD Rysuję na technikę.
Odpowiedz
Zastanawiam się jak wziąć się za polski.
Odpowiedz
Siedzę i ryczę. Wiedzieć, co jest dla mnie najważniejsze i WSZYSTKIEGO mi zabraniać?! Z resztą - zabraniać? Pff, pół biedy. Odcinać mi wszystko. Ja jużtutaj chyba NIC nie mam. Jedyne dwie gry, jakie były w tym komputerze - nędzy Alibat i Diablo 2 poszły do kosza, dzisiaj zobaczyłam puste ikony z samymi podpisami.
Nie mam Flasha, nie mam Javy, nie mam nic. Żadnych gier - no sorry, jedynie jakieś żałosne badziewia na niektórych stronach czasami działają. :> Wee. A potem pytają, czemu strony się normalnie nie wyświetlają nie nic. Bo niestety, jak się chce coś włączyć, to trzeba mieć jaki czym. x_o omg.
Odpowiedz
Hugam Lyree i emuję za jej Alibatem. D:
Odpowiedz
Inka napisał(a):Hugam Lyree
i Inkę. Jakoś tak mnie naszło. XD
Kłócę się z babcią, bo ona najlepiej wie, czy jestem głodna, czy nie. x__o
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
Dziękuję za huganie i się... odhuguję? XDD W sensie odwdzięczam drugim hugiem. :3 A tyle się męczyłam, aby zainstalować alibata, ciągle miałam jakieś błędy... *emo*
Odpowiedz
Btw, czy ty przypadkiem na avie nie masz Sui i Sou? XD
Ale ten Alibat, czy co tam to chyba nie niej internetowa gra, nie? Więc teraz w ogóle nie czaję. O.O
TS
Odpowiedz
Odrabiam polski i jem kanapki.
Odpowiedz
Odemowuję się. XD

Halfi, tak, to Suiseiseki i Souseiseki. C: Alibat... o ile wiem, da się grać z kims przez internet, ale nie wiem jak. Ja grałam normalnie z komputerem. D:
Odpowiedz
A o co tam chodzi? XD
Ej, tak po prostu ktoś Ci wywalił? Może siostra przez przypadek?
Odpowiedz
Siostra nie, bo kasować cokolwiek większego można jedynie z konta administracyjnego - w tym przypadku rodziców.

// lekcje.
Odpowiedz