Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bella's iD World
Hula hoop to nie gra, to itemek po prostu. :3

Ingrid, pewnie że można, Smeg mi przecież tego iD nie wyczarowała. (;
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Suuuper! 10/10. A zrobisz krótki filmik z tym co i jak?
Odpowiedz
"Z tym co i jak"? Co przez to rozumiesz? (;
Odpowiedz
No, jakie opcje ma i wgl. Duży uśmiech
Odpowiedz
Super. Scarlet jest niezłą laską. ;D
A te zielone ludki, UFO, czy co to tam było, to z jakiej paki one tam? XD
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
One się pojawiają jak się używa eco bag. XD
Jakieś ekoludki czy coś... XD
ID jest na podstawie anime Tamagotchi, tam gdzieś musiały być... D:

Cytat:No, jakie opcje ma i wgl.
Ale nie dam rady ogarnąć wszystkiego za jednym zamachem. Powiedz, o co dokłądnie Ci chodzi, co byś chciałą zobaczyć. Niektóre funkcje już tu pokazałam. :3

Cytat:Super. Scarlet jest niezłą laską. ;D
A jakie ma seksi okulary, nie? o3o
Odpowiedz
Dziękii. : D
Ta gra GoGo catch jest taka jak w +C z balonikami. XD
Odpowiedz
Najbardziej to.. jakie są gry i miejsca. Uśmiech
Odpowiedz
a ile jest gier na początku?
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Odpowiedz
MichuPychu napisał(a):W colorku się nie zmieniają, są cały czas te same, dlatego po czasie robi się nudne. I jeszcze jedno, czy trzeba usuwać gry, które są wgrane fabrycznie, żeby wgrać jakąś nową grę? I czy jak wgrywasz nowe miejsce, na przykład ten stary rok, to czy jakieś miejsce, które było dostępne wcześniej przepada, bo na jego miejsce wgrało się nowe? Jak to dokładnie jest z tym wgrywaniem?
Tu też się nie zmieniają... Ale itemków może używać kazy Tamagotchi, nawet dziecko, niemowlę czy nastolatek, nie to co w +C.
Gier fabrycznych nie da się usunąć. Możesz po prostu dograć dwie dodatkowe gry, i jak wgrywasz trzecią, pojawia się japoński komunikat. Klikasz B i wybierasz nazwę wcześniej ściągniętej gry, którą chcesz usunąć, żeby zrobić miejsce dla nowej. Pamięci na miejsca do wychodzenia starcza na dwa. Jest tak samo jak z grami. Żeby wgrać nowy rok, musiałam usunąć Mistrzostwa w RPA.

~~~~
Z racji tego, że foum nie działało, nie jesteście na bieżąco z życiem mojego iD... Nie ma już przy mnie Scarlet, ale jest za to jej prześliczna córeczka - Caroline, która już jest nastolatką.
Dzisiaj dam Wam tylko filmik i zdjęcia z narodzin małej Caroline, jutro postaram się dać zdjęcia z jej dzieciństwa i może porobię jej fotki jako nastolatce (ale w sumie nic ciekawego, jest Sheltchi jak mama : D).

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=aw3P7Sa2FTo">http://www.youtube.com/watch?v=aw3P7Sa2FTo</a><!-- m --> -> oto filmik. :3

[Obrazek: beznazwyhe.jpg]
Scarlet na randce i z córeczką.
Odpowiedz
Strasznie lubię Twój pamiętnik, bo jest pisany tak... żywo i z humorem! ;D Tak trzymać! :>>>
Podziwiam Cię też, że chce Ci się tyle zdjęć hostować. XD
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
MichuPychu napisał(a):Twój pamiętnik jest super, bardzo ładne robisz zdjęcia. Nie wiedziałam, że w iD wybiera się u swatki sposród trzech postaci, bardzo fajny pomysł, coś jak "randka w ciemno".
A dziękuję. A w +C nie wybiera się spośród trzech? o_o

halfi napisał(a):Podziwiam Cię też, że chce Ci się tyle zdjęć hostować. XD
Właśnie się nie chce, dlatego robię filmiki... XD
A te zdjęcia ze ślubu są jako jeden plik, ale cśsśś. XD

~~~~~~
Caroline nadal jest Sheltchi, ale najpewniej dzisiaj zmieni się w dorosłego. Jakiego? A, nie powiem Wam, na jaką postać poluję. Podzielę się z Wami jedynie tym, że nienawidzę zaniedbywać Tamagotchi i zdobycie care miss'a jest dla mnie czymś potwornym. XD

[Obrazek: 1013744.jpg]
Caroline jako Beltchi. Ta postać, znana nam z Familitchi, jest naprawdę śliczna w kolorze. Przyznam szczerze, że dziwi mnie wybór dzieci do iD. Belltchi to rozumiem, ale Hoshitchi, która kiedyś była tylko w serkretnej rodzinie? Dziwne. o_o

[Obrazek: 1013746.jpg]
Moje znaczki przyjaźni i pamiątka po Scarlet.

[Obrazek: 1013749.jpg]
Mała wstydzioszka. (:
Bardzo podoba mi się mina Beltchi podczas animacji zawstydzenia, jest urocza. :3

[Obrazek: 1013751.jpg]
Pogoda po raz kolejny dopisała, więc wybrałyśmy się do parku i spotkałyśmy tam nauczyciela, który podaje progonozę pogody (przynajmniej tak twierdzi Binary z TZ...).

[Obrazek: 1013754.jpg]
Następnie poszłyśmy do TamaDepa...

[Obrazek: 1013752.jpg]
Przywitała nas sprzedająca i poleciła telewzior, jako świetne źródło rozrywki.

[Obrazek: 1013753.jpg]
Hah, czemu nie. Trochę drogi, ale to ponoć najlepsze LCD na rynku. No dobra, wierzę jej na słowo.

[Obrazek: 1013755.jpg]
Obraz był trochę niewyraźny (to chyba wina naszej kablówki), ale małej się spodobało. Zainteresowały ją bajki na MiniMini.

[Obrazek: 1013756.jpg]
Potem Caroline chciała koniecznie poskakać na trampolinie, więc jej pozwoliłam.

[Obrazek: 1013757.jpg]
Na koniec poszłyśmy się pobawić hula-hopami i wtedy zdałam sobie sprawę, że każda postać może używać wszystkich itemków. Miłe zaskoczenie. : D

Nie mam zdjęć Caroline jako nastolatki, bo jest Sheltchi jak jej mama i ma taki sam pokój. Po prostu nie ma co fotografować. (;

Niuni, wiem, że nie zrobiłam wideo dla Ciebie, ale większość rzeczy pokazałam już w innych filmach na moim kanale na youtube, poszperaj tam. :3
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/user/unkindangel?feature=mhum">http://www.youtube.com/user/unkindangel?feature=mhum</a><!-- m -->

Edit: Uuups, wcozrajsze zdjęcia wyszły jak przez folię. o,o
Nie mam pojęcia czemu, robiłam rano i przy dobrym świetle... ;/
Odpowiedz
Wow, jedyny pamiętnik jaki przeczytałam i mi się podoba. C:
Ładne iD.
[Obrazek: ded.png]

Odpowiedz
Fajnie. : D
Bella, a ile itemów można wgrać na raz? : D
Odpowiedz
Dodatkowych? Ja z dodatkowych mam tylko przepowiednię, której Wam jeszcze nie pokazywałam. Tak ogólnie ściągniętych itemków można mieć 4.
Odpowiedz