16-11-2010, 17:03
A ile latek ma już Scarlet?
|
Bella's iD World
|
|
16-11-2010, 17:03
Inka napisał(a):Fajne, czekam na ślub. XD :3Mo dopiero pojutrze dostanę... D: Tak mi się zdaje. Tea - 3. : D ![]() ![]() ![]()
16-11-2010, 17:05
Bella napisał(a):Ale jak "marudzi", to co opisałam? Że Twoje imię i rząd krzaczków pod tym w dymku jest? XDNie. D: Podobnie jak jest głodny. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
16-11-2010, 17:08
A mistrzostwa wgrałaś czy były od początku? C;
Świetne, Scarlet jako Lovelitchi jest śliczna. Podziwiam Was, ja bym nie umiała tak wszystkiego przetłumaczyć, nawet mając ogromny słownik. Zaraz zaczęłabym lamentować, że nie mogę czegoś zrobić, i zdechnie mi. xD
16-11-2010, 17:17
magnes. napisał(a):Podziwiam Was, ja bym nie umiała tak wszystkiego przetłumaczyć, nawet mając ogromny słownik.Eee ale co tłumaczyć...? Czy my coś tłumaczymy? D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
16-11-2010, 17:21
Bella napisał(a):Mo dopiero pojutrze dostanę... D:Żeby tmgc mógł wziąć ślub jest potrzebne TA MA TO MO? D:
16-11-2010, 17:24
Hilla napisał(a):No wiesz, są wszystkie tabelki literek, czy coś, nie wszystko od razu się rozumie, trzeba szukać i tłumaczyć, co co znaczy.magnes. napisał(a):Podziwiam Was, ja bym nie umiała tak wszystkiego przetłumaczyć, nawet mając ogromny słownik.Eee ale co tłumaczyć...? Czy my coś tłumaczymy? D:
16-11-2010, 17:37
magnes. napisał(a):No wiesz, są wszystkie tabelki literek, czy coś, nie wszystko od razu się rozumie, trzeba szukać i tłumaczyć, co co znaczy.Pierwsze słyszę...Kto ci tak powiedział? Wystarczy że umiesz się posługiwać normalnym tamosem... [ Dodano: 2010-11-16, 17:38 ] Inka napisał(a):eby tmgc mógł wziąć ślub jest potrzebne TA MA TO MO? D:Nie, ale za ta ma to mo dostaje się znaczek+są fajne animacje przy ślubie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
16-11-2010, 18:47
Aga, Hilla ma rację, przecież ja nic nie tłumaczę. Tu tak jak w v3 czy MS, yes u góry, no na dole, meal u góry, snack na dole. A kolejność opcji w door już zapamiętałam. Wystarczy jeden charakterystyczny "krzaczek" i już... XD
Inka - Dating Place mi się jutro udostępni, ale nie poczekać dnia z Lovelitchi żeby mieć Mo to grzech. o,o No i tak jak mówi Hilla, randka przy ślubie jest tylko jak się ma pełne TaMaToMo i friendship bar. Hilla napisał(a):Nie. D: Podobnie jak jest głodny.Yyy? o,o To nie mam pojęcia.. XD Zresztą, mam iD od czterech dni, co ja wiem... XD ~~~~ Skoro tak mówiliście, że mało zdjęć, to porobiłam jeszcze. Ale są o wiele gorsze, ze względu na światło. Filmiki wychodzą tylko trochę mniej wyraźnie niż te robione rano, a zdjęcia... Szkoda gadać. ![]() ![]() ![]() Scarlet odwiedziła Stary Rok. Gdy się tam idzie, zawsze dostaje się GP - 10, jeśli wpadniemy na żonę Starego Roku (tak mi się wydaje, kim innym może być staruszka? o,o), a jeśli uda nam się trafić na sam Stary Rok, dostaniemy 2010 GP! Miałam dzikiego farta, bo udało mi się trafić na niego dwa razy pod rząd. 8D To się nazywa łatwa kasa! ![]() Potem udałysmy się do Króla. To rónież jest loteria. Jesli wypadnie czarny koralik, przegrywamy, jeśli żłoty - wygrywamy pieniądze. Wygrałam tylko raz i nie jestem pewna, ile to było GP... Chyba 500. Oba miejsca są ściągnięte. (; ![]() Wracając z audiencji u Króla, Scarlet zachwyciła się pięknym sierpem księżyca błyszczącym na niebie. Pierwszy raz zobaczyła go w pełnej krasie (ja oczywiście też, śliczna ta animacja, gwiazdki tak ładnie migoczą : DD). ![]() A to Scarlet w wannie. (; <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=zq82vDEBs6A">http://www.youtube.com/watch?v=zq82vDEBs6A</a><!-- m --> -> filmik z wizyty u Starego Roku. ![]() ![]() ![]()
16-11-2010, 19:25
Ja też dzięki Twojemu pamiętnikowi łatwiej poznam funkcje poniewa postanowiłam zbierać na ID.
![]() ![]() ![]() ![]()
16-11-2010, 19:33
Miło mi, że zachęcam Was do kupna iD. : D
Zerknijcie na poprzednią stronę, dodałam nowe zdjęcia, bo edytowałam post. (; Iza, po zebraniu wszystkich liter TaMaToMo, dostajesz tak zwany Friendship Stamp. Drugi ekran statystyk Tamagotchi to właśnie miejsce na te znaczki, za każdą dorosłą postać można mieć jeden (nie duplikują się). Kiedy zdobędzie się dwa, a aktualny Tamagotchi również ma zdobyte wszystkie literki i ma pełny Friendship Bar, czyli ten kolorowy paseczek, można pojechac do Friend Plaza. Niestety, nasze Tama tylko rozmawia tam z jednym z tych, których znaczki mamy. Po zdobyciu 5 znaczków przed domkiem pojawia się czerwony balonik. Po zdobyciu wszystkich 11, z balonika wystaje jakaś karteczka z napisem. : D A teraz zadanie dla spostrzegawczych - co poza porą dnia zmieniło się na podwórku Scarlet? Edit: Ahh, Aga! Zapomniałam Ci odpisać. Mistrzostwa są ściągnięte. ![]() ![]() ![]()
16-11-2010, 20:06
Tak, dokładnie. : D
Gdy wpisze się kod 54925 74983, dostanie się Eco Bag, która znajduje się pod trzecią opcją w skrzyni. Kiedy wybierzemy tą rzecz, do naszego ogródka przylecą trzy zielone stworki i posadzą nam kwiatki. Każde kolejne wybranie tego itemka zmienia kolor kwiatków. Moje były na początku fioletowe, ale mi się nie podobały, więc zmieniłam ich kolor. Wyszły pomarańczowe, i takie zostawiłam. Jak będe miała dobre światło, to mogę nakręcić filmik/zrobić zdjęcia tych ludków. ![]() ![]() ![]()
16-11-2010, 20:07
Bella, dasz linka do ściągania tych mistrzostw, starego roku, etc? : D
16-11-2010, 20:08
<!-- m --><a class="postlink" href="http://tama-zone.com/index.php?showtopic=23462&st=0">http://tama-zone.com/index.php?showtopic=23462&st=0</a><!-- m -->
500 dodatków do iD. XD ![]() ![]() ![]()
16-11-2010, 20:10
Aa, mam to. *idzie poszukać jakiegoś obrazka z np. starym rokiem*
Dzięki. XD Ale jak to było zapisane? D: W folderze "studio"? XD\ EDIT: A, "out"? XD |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Bella meets Abstrakt | Bella | 75 | 4,897 |
21-07-2019, 10:53 Ostatni post: Bella |