15-11-2010, 18:41
Elektra napisał(a):Bardzo ciekawią mnie losy słodkiej IngridScarlet! XDD
Bellaaa, czekamy na dzisiejszy wpiiis~
|
Bella's iD World
|
|
15-11-2010, 18:41
Elektra napisał(a):Bardzo ciekawią mnie losy słodkiej IngridScarlet! XDD Bellaaa, czekamy na dzisiejszy wpiiis~
15-11-2010, 18:44
Inka napisał(a):Scarlet! XDDSry, popatrzyłam na post Ingrid u góry i mi się pomieszało. Poparawiam. //koniec offtopu
15-11-2010, 18:52
Elektra napisał(a):słodkiej IngridChciałaś powiedzieć Scarlet. (; Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze! Miło mi, że lubicie mój pamiętnik. : D ~~~~~~ Na filmiki zapraszam tutaj - <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/user/unkindangel?feature=mhum">http://www.youtube.com/user/unkindangel?feature=mhum</a><!-- m --> . Wydaje mi się, że tak będzie najwygodniej je oglądać. ![]() Jeden jeszcze nie do końca się przetworzył, więc może się nie wyświetlać (Scarlet zdobywająca "To"). ![]() Dzisiaj rano wstałam o 7:25. Byłam zdziwiona, kiedy zobaczyłam, że Scarlet już nie śpi. Ranny ptaszek z niej! Niestety, była trochę usyfiona. ![]() ![]() Jak wróciłam ze szkoły (niestety była to już 16, a więc zdjęcia/filmy są beznadziejne -,-), zobaczyłam, że Scarlet się zmienia... Niestety znowu byłam na to nieprzygotowana i zdążyłam jedynie zobaczyć, że dostała za to 800GP! ![]() Jako że Scarlet stała się Lovelitchi, a punkty odkładałyśmy już od jej urodzenia, postanowiłam kupić jej okulary-serduszka, które ta postać uwielbia. ![]() Jak widzicie, za ubranie tych okularów dostała swoją pierwszą literkę - To. - dla Michu ![]() Obrana pomarańczka. Przepraszam za kolory, przy lampce naprawdę trudno zrobić dobre zdjęcie... ;/ ![]() Gra "Papier-Kamień-Nożyczki". Przyciskiem A wybieramy, co chcemy pokazać, a w dużymn kółku pokazuje się wybór przeciwnika. Jeden błąd kończy grę! Jest totalnie losowa, ale raz udało mi się w nią wygrać. : D - dla Tea <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=MM35ZZnG_BE">http://www.youtube.com/watch?v=MM35ZZnG_BE</a><!-- m --> Bardzo przepraszam za jakość filmików i zdjęć. Jak przychodzę do domu, kiedy już jest ciemno, nie nagram dobrych filmików. Jutro być może nie pójdę na dwie ostatnie lekcje, więc może zdążę na dobre światło. (; ![]() ![]() ![]()
15-11-2010, 18:55
Jaka słodka. Lovelitchi, nie znałam tej tamki. Mimo to, jest naprawdę urocza.
Bella napisał(a):Chciałaś powiedzieć Scarlet. (;Tak, tak. Pomyliłam się przez nieuwagę, ale już poprawiłam.
15-11-2010, 19:01
Lovelitchi doszła właśnie od iD.
![]() Tak, widziałam, ale pisałam posta zanim to zrobiłaś i nie chciało mi się edytować. xd ![]() ![]() ![]()
15-11-2010, 20:04
Jeej, pozdrów ode mnie Scarlet. : D
*kocha Lovelitchi*
15-11-2010, 20:42
Super pamiętnik a Lovelitchi jest słodka. Czy w Tamagotchi ID są pory roku i pogoda?
![]() ![]() ![]() ![]()
15-11-2010, 20:43
Nie, nie ma pogody, skoro Bella pisała, że była ładna pogoda a potem się popsuła.
15-11-2010, 21:52
Dogz20 napisał(a):Czy w Tamagotchi ID są pory roku i pogoda?Oczywiście że są! Przecież w drugim poście jest nawet zdjęcie niebieskiego nieba i chmurek. Niestety poza tym jednym porankiem mam czały czas ciemne chmury... _-_ Kupiłam przed chwilą nowy wystrój pokoju dla Scralet, a dokładniej "Jewel Living Room", ten z kodów. Jak dla mnie pasuje do Lovelitchi. : D Tak, wiem, męczę Tama i nie daję im spać... XD A jak tam filmiki? Mam wgrywać te lepszej jakości? Czy wolicie te, które szybciej się otwierają, ale są gorsze? ![]() ![]() ![]()
15-11-2010, 22:03
co do filmików, to mi jest to obojętne. :3 Każdy mnie zadowoli. ^^
15-11-2010, 22:05
Tak, to prawda. :3
Czy lovelitchi to już dorosły?
15-11-2010, 22:18
Tak. Szybko urosła. o3o
A z filmikami mi obojętne. Ale lepiej na yt.
16-11-2010, 07:49
Filmiki bardzo fajne ;D Czekam na następne wpisy
![]() P.S. Pamiętnik Scarlet uzależnia xD
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Bella meets Abstrakt | Bella | 75 | 4,907 |