15-11-2010, 16:11
Dostałam już MS. Jak mam zarejestrować się na TamaTown? Najlepiej instrukcja z obrazkami.
|
Jak zarejestrować się na MC?
|
|
15-11-2010, 16:11
Dostałam już MS. Jak mam zarejestrować się na TamaTown? Najlepiej instrukcja z obrazkami.
15-11-2010, 16:16
Wchodzisz na new.tamatown.com, klikasz "create a free account".
Wybierasz "Next". Zaznaczasz "agree" i next. Wybierasz nick (będziesz się nim logować), hasło i iD użytkownika. Klikasz next. Wpisujesz email rodziców (ja wpisałam swój. XD), wybierasz datę urodzenia, pytania i odpowiedzi. Klikasz next. Sprawdzasz, czy się wszystko zgadza i klikasz next. Dalej Ci nie powiem, bo nie chcę mieć drugiego konta, ale jak się jeszcze coś wyświetli, to daj znać. C:
15-11-2010, 16:21
Ale chodzi o które iD? Ja to się na tym nie znam. ID Kompa?
15-11-2010, 16:21
1. Wchodzisz na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.new.tamatown.com">www.new.tamatown.com</a><!-- w -->
2. Klikasz na 'CREATE A FREE ACCOUNT', taki duży, zielony napis po lewej. 3. Wybierasz Next, zaznaczasz 'Agree' i Next. 4. Wpisujesz: - wybrany login - hasło - powtarzasz hasło - wybierasz swoje Gotchi ID - 2 dowolne litery alfabetu i cztery cyfry. Klikasz 'Next' 5. Podajesz e-mail rodziców, powtarzasz go, podajesz datę urodzenia i dwa pytania pomagające przywrócić zapomniane hasło, oczywiście, wpisując równocześnie odpowiedzi. Klikasz 'Next' I to chyba tyle, nie wiem, czy coś dalej trzeba robić, mam już konto. Jakby co, to pisz C; EDIT: Sry, Inka, zaczęłam pisać jak nie było Twojego posta xD
15-11-2010, 16:23
niunilove6 napisał(a):Ale chodzi o które iD? Ja to się na tym nie znam. ID Kompa?Nie, wybierasz sobie iD, pod którym będziesz widoczna w gdzie, np AA3859. XD
15-11-2010, 16:27
a potem jak chcesz się zalogować na to konto to piszesz w okinko:
login: np. Lupafupa hasło; np. kotek A twoje ID ( np. FA3366) widać jak chodzisz po mieście.
15-11-2010, 16:28
Już się udało, dzięki Inka. xDD Dałaś dobre ID. ^^ Temat można zamknąć.
15-11-2010, 16:29
Proszę. C:
ID było pierwsze lepsze. XD Dasz "pomogła"? XD |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|