20-07-2021, 20:11
Zielona, zawsze i wszędzie!! Czarnej nigdy nie lubiłam.
Kawa czy herbata? XDDD
Kawa czy herbata? XDDD
![[Obrazek: PYf9yLD.png]](https://i.imgur.com/PYf9yLD.png)
|
x/y?
|
|
20-07-2021, 20:11
Zielona, zawsze i wszędzie!! Czarnej nigdy nie lubiłam.
Kawa czy herbata? XDDD ![]()
20-07-2021, 21:11
Wanna chyba jednak, szybki prysznic też weźmiesz, a można robić super kąpiele z bąbelkami
Nowoczesny apartament w centrum miasta czy dom z ogrodem na obrzeżach? ![]() ![]() ![]()
20-07-2021, 21:24
dom z ogrodem na obrzeżach!!! <3333
koza czy owca jako zwierzę domowe? xD
20-07-2021, 23:00
Ooooowca, bo można się do niej wtulić, a przynajmniej tak sobie to wyobrażam.
Warszawa czy Kraków? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
20-07-2021, 23:24
Lody, dzisiaj jadłam różane tam gdzie zawsze i omg ;___;
Krówka sucha czy ciągnąca się? :> ![]() ![]() ![]()
22-07-2021, 07:51
Suche, kruche, te są najpyszniejsze!
Płatki do mleka, czy mleko do płatków (kolejność)? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
22-07-2021, 08:00
Płatki do mleka. Tylko!!! Jak zagrzać mleko jak już masz płatki wsypane???
Czekolada gorzka czy mleczna? ![]() ![]() ![]()
22-07-2021, 10:23
Wtf, płatki do mleka to gwarancja rozpryskujacego się mleka. >:c
Mleczna. Biała czy mleczna?
22-07-2021, 12:57
Marta, grzanie mleka do płatków nie jest "standardem" XD ale nie no, rozumiem - mama u babci mi zawsze grzała mleko do płatków chocapic i w sumie one na ciepło spoko były. Ale moje ulubione płatki to najzwyklejsze corn flakesy (wiem, nudny jestem) i je raczej wolę z zimnym mlekiem.
Biała, ale DOBRA biała. Czekolada z owocami czy orzechami? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
22-07-2021, 13:48
Mnie też karmili płatkami z ciepłym mlekiem w dzieciństwie, i po paru latach dopiero przełamałem mechaniczne grzanie mleka w mikrofali i zjadłem z zimnym i pomyślałem, że lol, są smaczniejsze. I od tamtej pory tylko zimne. XD Piona Viktor. A Corn Flakesy są pycha!
Z owocami! Uwielbiam to jak owoce zgrywają się ze smakiem czekolady. <333 Mycie się w zimnej/chłodnej wodzie czy gorącej/ciepłej? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
22-07-2021, 22:26
Ciepłej/gorącej, co jest dziwne bo ja ogólnie ciepłolubny nie jestem, ale nie umiem się myć w zimnej wodzie, od razu mnie pęcherz boli i mi dziwnie. Mamie na starość już się zmieniła odczuwana temperatura i zawsze jak leję wodę do wanny to się na mnie wydziera że "wrzątek" leję do wody, a woda ma tylko jakieś... 40C? Może mniej. A kiedyś było na odwrót, ona mnie do wrzątku kładła. XD
Możliwe że mi się zmieniło po gorących źródłach w Japonii. Klawiatura mechaniczna czy membranowa? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
22-07-2021, 22:30
(22-07-2021, 22:26)Viktor napisał(a): Ciepłej/gorącej, co jest dziwne bo ja ogólnie ciepłolubny nie jestem, ale nie umiem się myć w zimnej wodzie, od razu mnie pęcherz boli i mi dziwnie. Mamie na starość już się zmieniła odczuwana temperatura i zawsze jak leję wodę do wanny to się na mnie wydziera że "wrzątek" leję do wody, a woda ma tylko jakieś... 40C? Może mniej. A kiedyś było na odwrót, ona mnie do wrzątku kładła. XD Mechaniczna, bo cudownie klikaja <333 Wieczorne ogladanie TV: przy swiatelku, czy po ciemku? |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|