Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Zamówiłem żółtego angielskiego Digimona 20th! Brakowało mi tych dwóch 20th z pierwszej fali co mają specjalne jajka, i dowiedziałem się że angielskie mają właśnie tylko jajka z pierwszej fali, więc najbardziej mi się opłaca je kupić na amazonie za 19$ niż te japońskie za 70$. No i żółta obudowa jest fajna.
Niestety przyjdzie dopiero... od końca listopada do 24 grudnia, więc będzie to prezent świąteczny. XD
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Pada bezprzewodowego do switcha i podstawkę.
Liczba postów: 980
Liczba wątków: 22
Tamagotchi: v4, v4.5, MS, Go, iD, iD L, Friends, Gen 2 (2021)
Myszkę bezprzewodową nareszcie
Liczba postów: 205
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: 26 jajek ;)
Dwa Tamagotchi On dla mnie i dla chłopaka. I OH BOYY zamówione w poniedziałek na amerykańskim Amazonie przyszły już dzisiaj  .
Mnie też Amazon zadziwia, zamówiłem jakieś pierdoły i przyszły w 2 dni, a nawet nie brałem najszybszej przesyłki. :O
Kupiłem sobie pakiet online na Nintendo Switch Lite. XD
Liczba postów: 694
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: P1-P2, v2-v6, +C, iD, iD L, P's, 4U, m!x, Meets
Yaaaay, zrobiliśmy sobie z Martą prezent w postaci Switcha (widok Marty nakręconej na tę konsolę jest naprawdę bezcenny, możecie sobie wyobrazić  ).
Liczba postów: 3,266
Liczba wątków: 43
Tamagotchi: v3, v4, v4.5, v5, v5.5, v6, v6, iD L
^ TAK. Jakie gry planujecie? <3 (jeju, chętnie bym w coś pograła razem XD)
A my zrobiliśmy sobie niespodziewany prezent w postaci komputera. XD Stary laptop niespodziewanie zdecydował umrzeć, a był tak słaby i stary, że nie było warto go nawet ratować. Planowaliśmy ogarnąć sobie peceta już od jakiegoś czasu, ale ja chciałam zawsze poczekać i się nie spieszyć, ale los zdecydował za nas. Jest piękny, silny, mocny i cały dzień siedzę i rysuję i próbuję lamić w 3D. <3
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
No ja właśnie zafundowałam nam Pokemon Shield, także <3 Poza tym Zelda Breath of the Wild, potem priorytet Mario Kart. Jestem podekscytowana jak pięciolatka. ;____;
Jeju, same dobre rzeczy. <3 Ja mam za dużo gier na razie, następny goal to dopiero Animal Crossing, bo muszę skończyć jeszcze Shield, Yoshiego i Link's Awakening. XD Ale Mario Kart, jeju. Nie mam go ale tak mnie korci, bo go miałam, ale zostawiłam siostrze i tak bym chciała znowu, ale go ograłam chyba i tak dość dużo. XDDD Ale fajnie i tak, strasznie mnie cieszy, że kolejne osoby będą mieć możliwość doświadczyć te gry po raz pierwszy. Granie w Breath of the Wild po raz pierwszy, jakoś w lipcu 2017, czyli już chwilę po premierze... dosłownie jakiś tydzień wakacji nie istniałam, po prostu grałam non-stop. XD Chyba żadna inna gra nie wciągnęła mnie aż tak mocno jak BoTW wtedy. I mocno polecam kupić DLC wcześniej niż później. Może to zależy od osoby, pewnie są ludzie co wolą najpierw przejść grę vanilla, ale ja trochę żałuję, że nie miałam dodatku wcześniej, tak jakoś w mid-late game, bo jak ja grałam pierwszy raz to jeszcze całe DLC nie wyszło. Mimo wszystko posiadanie go wcześniej jest spoko, bo i tak najistotniejsze rzeczy można dopiero zrobić po przejściu dużej części gry, ale kilka bonusów można znaleźć wcześniej i to jest fajne. c; To bawcie się tam dobrze i łapcie Galarian Ponyty. :'D
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
What, DLC? Jakie są??? I w ogóle, o co kaman z Amiibo na Switcha, bo chyba widziałam figurkę do Link’s Awakening? Help, my nic nie wiemy, aaaa.
No i duh, myślisz, że czemu wzięłam Shield. No dobra, jeszcze dla Gigantamax Gengara, ale głównie dla Ponyty. XD
DLC jest dwa, ale one są kupowane razem w jednym pakiecie, za 80zł chyba? Ale ostatnio chyba było jakieś Black Friday sale i było po 50 coś. ale nie wiem czy dalej tak jest. Generalnie to są tam itemki, nowy dungeon, trochę więcej historii i rzeczy do zrobienia, ubranka, przydatne rzeczy generalnie. Mi się część fabularna z nowym dungeonem strasznie podobała, dodaje kilka nowych cutscenek z postaciami. c: A co do amiibo, to ja amiibo żadnych nie mam i nigdy nie miałam, poza jedną kartą amiibo z Animal Crossing. XDD Ale amiibo działają tak jak na 3DSie pewnie, w Zeldzie różne Zeldowe amiiba dają po prostu jakieś itemki, większość nie jest ekskluzywna dla nich i można je normalnie zdobyć w grze, ale są też ubrania innych iteracji Linków + najlepszy koń Epona jest tylko z amiibo. W innych grach jest inaczej. Ale wydaje mi się, że DLC jest bardziej przydatne niż jakiekolwiek amiibo. c; Ale koniec spamienia tutaj, jak chcesz się coś dowiedzieć to pisz do mnie. XDD
Ja sobie ostatnio sprawiłem nowego lapka, w końcu.  MSI Stealth Thin z najlepszymi parametrami. Zależało mi na jakimś cienkim ale lepszym od tego mojego starego i to był strzał w dziesiątkę, zwłaszcza że wcale nie taki drogi (no ok, prawie 13k to dużo, ale widziałem o wiele gorsze parametrowo za 22-30k. Ta cena to chyba głównie z SSD 2TB wychodzi.)
No i jest śliczny i ma powłokę metalową. Mega podoba mi się ekran z taką małą ramką. Póki co wszystko idzie super, jedyne co to trochę głośniki słabe w porównaniu z moim starym ale ee tam.
Ja sobie na urodziny kupiłem Switcha Lite i polecam!!! Ja na Święta dostanę Breathe of the wild  Ja kupiłem sobie Pokemon Sword bo Galariański Farfetch jest super
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
![[Obrazek: unknown.png]](https://cdn.discordapp.com/attachments/655574601618685962/658614579252953088/unknown.png)
Przeceny gierek, mmm.
Jeszcze za kilka dni nabędę AC Origin jakąś tam złotą czy inną super edycję, bo dzięki promocjom dam za to tylko 40zł. A Syndicate wciąż nie mogę złapać w dobrej cenie, ehh.
|