Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~Scal's Tama Diary~
W końcu ruszyłam mojego Meetsa. XD Kilka dni już siedziała u mnie biedna Memetchi, ale jakoś nie miałam siły za bardzo grać, plus musiałam odblokować Tama Farm, co mi chwilę zajęło, bo nie mogłam odblokować Gourmet Street bo z jakiegoś powodu myślałam, że trzeba jeść inne jedzonko, żeby to odblokować. XDD Ale!! W końcu jest.

[Obrazek: shqbx5K.jpg]

[Obrazek: uM436iC.jpg]

Śliczna dzidzia!! Piękna owca. Chciałam bliźniaki, ale jest dziewczynka. Też dobre. XD Mam nadzieję, że wyrośnie ładna, to upoluję Cinnamorolla na robienie dzieci i będzie puchato haha. W ogóle to jeju. Kocham obudowę tego Meetsa. Jak mi się podobał mój kisielkowy Mix, to jeju, to jest cudowne, tak się sparkli i jest takie urocze i aaa. <3 Kocham. Jest takie ładne. I lepiej wychodzi na zdjęciach. XDD

[Obrazek: sjD1kHl.jpg]

Tu jest cała rodzinka. Nie planowałam mieć Memetchi, po prostu chciałam zobaczyć co mi wyjdzie. Mam nadzieję, że jak dzidzia urośnie, to będzie jednak dosyć puchata po tacie. I w sumie nie dałam jej nawet żadnego imienia. Może od następnej geny będę już jakoś porządnie je nazywać, jak z starych dobrych angielskich wersji. c:

[Obrazek: Z7A5UwB.jpg]

I tu jeszcze moje ulubione zdjęcie Memetchi kiedy jeszcze była dzieckiem. <3 XD

A poza tym trochę update z życia Mixa, który chwilowo poszedł w odstawkę, bo ja ledwo co umiem zająć się jednym tamkiem, a co dopiero dwoma.

[Obrazek: ODzx3Np.jpg] [Obrazek: Am8akAH.jpg]

Moi śliczni panowie z oczkami Togetchiego. Strasznie uroczy byli. <3 Nie mam na razie ochoty rysować nikogo, ale może kiedyś. Jak coś ładnego się trafi. Bo jednak wrzucanie zdjęć bez rysowania jest zdecydowanie mniej time-consuming. Więc może tylko czasami będę coś rysować. <3 Plus na razie jeszcze muszę się zapoznać z tym Meetsem, a w sumie i tak już jestem leniwa, nie kupuję pierścionków, mam ledwo jakiekolwiek itemki, bo mi się nie chce zarabiać kasy, takie tam. Dlatego może pamiętnikowanie mnie bardziej zmotywuje do bycia porządnym człowiekiem i faktycznego opiekowania się. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Aaa, jakie śliczne postaci w miksie! <3
Odpowiedz
ZAZDRO DZIEWCZYNKI :///// Bierz Cinnamorolla, bo on daje tak absolutnie urocze miksy, że głowa mała. Najlepsze geny Sanrio tbh. No i jestem fanką Makiko-Togetchiego. <3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
@Scalee, aaaaaaaa, przede wszystkim - gratuluję nowego tamagocza w kolekcji!!♥ Mam nadzieję, że pomimo tego, że ostatnio nieszczególnie masz siły na opiekowanie się czymkolwiek,  to widok nowej pierdoły w Twoich łapkach, wywołał uśmiech na Twojej twarzy, o. Anyway, trzymam kciuki za ładnego miksa Memetchi i Youmotchiego!! Uhh, naprawdę uwielbiam Memetchi, ale zupełnie nie przepadam za jej genami (szczególnie za pomarańczowym kolorem).
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Dzięki wszystkim! <3 Jutro będzi pewnie wielki post, bo już sobie romansowałam Cinnamona, teraz niech tylko moja pysia urośnie, to od razu będzie ślub. XD I mam nadzieję, że zostanie taka jak jest teraz, czyli tatowe geny i kremowy kolor, a Memetchi jak najmniej, najwyżej może oczy. Zobaczy się jutro koło 19. :'DD

[Obrazek: ORUtmBO.jpg]

Taka z niej owieczko-małpka. <3
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz