Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytanko o Tama v5
Dzięki Viktor za cenne info przedmioty pokazały się faktycznie w sklepie i po jednym użyciu rodzina się naprawiła
Odpowiedz
Ja mam pytanie, co ile rosną postacie w familitchi?
Chodzi o;
Niemowlak>Dziecko>Nastolatek>Dorosły>Rodzic
Bo mam włączone tama od ponad 34 godzin i tylko raz mi urosły, nie używałem podróży bo czytałem ze to jest ponoć pauza.
Plz Help
I’M PICKLE RICK
Odpowiedz
Przyłączam się do pytania a ktoś wie jak zdobyć rasową rodzine lub Smart easy lub cheerful.?nie mogę rozkminic o co chodzi w tych schematach.moje postacie to chantochi,memetchi i Mametchi.
Odpowiedz
1. Musisz mieć 100% bonding
2. Jeżeli chcesz mieć Smart family, idź że swoim Mametchim do programu swatkowego i czekaj aż dostaniesz Chantotchi (próbuj parę razy)
3. Jeżeli chcesz mieć Cheerful family, idź ze swoją Memetchi do programu swatkowego i czekaj aż dostaniesz Mumukutchi
Chociaż z tego co pamiętam v5 miało ten dziwny system że tylko najstarsza postać się liczy, więc pewnie zależy która z twoich postaci jest najstarsza.

Aby podnieść bonding możesz:
1. Grać w te gry z rodzicem (2 ostatnie)
2. Odpowiadać na treningi jak twoje tama wołają cię w określonych godzinach
To najlepsza opcja bo można w nią oszukiwać.
Treningi są o:
10:00
12:00
14:00
16:00
18:00
Nastaw zegar na minutę przed którąś z tych godzin i czekaj aż zawołają. I próbuj tak aż będziesz mieć 100% bonding.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Najstarsza to czyli pierwsza w menu?jeśli tak to u mnie jest chantochi..
Odpowiedz
Nie pamiętam jak to było, coś mi się kojarzy że najstarsza postać zwykle jest na środku ale nie wiem.
Jeżeli to Chantotchi to niestety z niej nie da się Mame family chyba zrobić.
Odpowiedz
Dziękuje bardzo za odpowiedź. A może ktoś odsprzeda jedno v5 ?moje właśnie wpadło do WC?
Odpowiedz
Możesz je uratować. Rozkręć, wrzuć do suchego ryżu, jak wyschnie przetrzyj spirytusem.
Odpowiedz
Niestety wpadło za głęboko już niemożna było go wyciągnąć szkoda bo kosztowało mnie tylko 45zl a było jak nowe
Odpowiedz
Szloda, a jaka kupiłaś obudowę?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Takie samo jak to
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=...3785477065
Odpowiedz
Szkoda bardzo ładna obudowa zielona moja ulubiona mam taką, ale nie chce jej sprzedawać.
Jeszcze uda Ci się znaleźć v5 jak nowe w dobrej cenie bo na Olx są używane v5 ale około, 150 zł o takie:
https://m.olx.pl/oferta/tamagotchi-banda...n=8&page=1 A pozostałe v5 na Olx czarne 180 zł i rózowe za 170 zł oczywiście używane.
Odpowiedz
Boże, biedne Tama, co za tragiczny koniec. [*]
Odpowiedz
Sis654321 zobacz jest tamagotchi v5 i to tanio.
https://www.olx.pl/oferta/oryginalne-tam...zSlbZ.html
Odpowiedz
Dzięki Dogz właśnie do mnie idzie moje nowe- takie jak tamto co się utopiło -tama v5.tylko ciekawe w jakim będzie stanie ekran ...po zdjęciu widać że nie jest jak nowe
Odpowiedz