Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Perła
Znajdujący się na zboczu gór las iglasty w zimie wyglądał pięknie. Świerki pokrywał śnieżnobiały śnieg, rzekę lód, a zarośla poranna rosa.
Dwie dziewczynki właśnie szły poboczem drogi i nie zważając na samochody omijały kolejną zaspę śnieżną.
- Jaki piękny poranek - rzekła jedna z nich.
- Masz rację, zniewalająco piękny - odpowiedziała druga wyjmując z torby cukierki i dzieląc się z przyjaciółką.
Szły tak radośnie nie myśląc o niczym co kojarzyło się ze szkołą, gdzie właśnie się wybierały. Anna, czarnooka brunetka o pięknym odcieniu skóry, mijała kolejny samochód. Zofia nie dotrzymywała jej tempa, zawsze była mniej wysportowana od przyjaciółki.
- Skarbie poczekaj - przeraźliwie syczał wstrętny głos, który najprawdopodobniej dobiegał z głębi lasu.
Zosia bacznie przyglądała się reakcji przyjaciółki. Przyśpieszyła tempa i po chwili znalazła się koło Anny.
- Słyszałaś? - spytała.
Nie otrzymała jednak odpowiedzi, gdyż Ania zasłuchana w rytmach bluesa mijając wielki, zaśnieżony kamień, nie zatrzymała się na ani sekundę.
- Nie bój się, zaopiekuję się Tobą - głos był coraz głośniejszy.
Zosia zapominając o zdrowymi rozsądku szła ku głosowi.
Weszła właśnie w ciemny las. Poczuła na sobie czyjś niespokojny oddech. Próbowała uciec... na marne.
Odpowiedz
Właśnie czekałam cierpliwie na Twój komentarz. : D
Ok, ok, do rad oczywiście się dostosuje.
Dziękuję za opinie. :>
Odpowiedz
Hmmm. Tak jak już wspomniał blue; przecinki.
Dodałaś, dość krótką część, więc za bardzo nie wiem jak to ocenić. Wydaje się być trochę banalne, ale zarazem ciekawe. Chyba akcja, za szybko się rozwija, powinnaś bardziej się... no nie wiem, "rozciągnąć". Poczekamy zobaczymy.
[Obrazek: 30loqc4.png]
Odpowiedz
Fajne, podoba mi się. : DD
Czekam na następny... kawałek? XD
Odpowiedz
Ciekawe. :3
Czekam na kolejne. C;
[Obrazek: e16h3q.jpg]
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
blue napisał(a):
rosemarie napisał(a):Hmmm. Tak jak już wspomniał blue; przecinki.
Dodałaś, dość krótką część, więc za bardzo nie wiem jak to ocenić. Wydaje się być trochę banalne, ale zarazem ciekawe. Chyba akcja, za szybko się rozwija, powinnaś bardziej się... no nie wiem, "rozciągnąć". Poczekamy zobaczymy.
U ciebie jest dokładnie tak samo jak u sajmon. Język
Ale, że gdzie, co, jak?
(wiem, ale ja z przecinków nigdy nie byłam dobra, zresztą ja nie pisze opowiadania (: )
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości