05-04-2019, 19:56
^ale ma piękne oczy, omg.
Książkę Love, Simon w biedrze! :"D
Książkę Love, Simon w biedrze! :"D
![[Obrazek: TRjYe2a.png]](https://i.imgur.com/TRjYe2a.png)
![[Obrazek: e3i6psw.png]](https://i.imgur.com/e3i6psw.png)
![[Obrazek: 2ExruxK.png]](https://i.imgur.com/2ExruxK.png)
![[Obrazek: 1iKHfgA.png]](https://i.imgur.com/1iKHfgA.png)
|
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
|
|
06-04-2019, 15:27
@Michu, jeszcze jeden raz, no ale muszę - GRATULUJĘ!!:)) Naprawdę nie masz pojęcia, jak strasznie się cieszę, że nareszcie będziesz miała Meetsa w swojej kolekcji!!♥ Mam nadzieję, że porządnie wyściskałaś Mariusza!!
@Inuś, shhh, starość oficjalnie zaczyna się dopiero wtedy, gdy sama mentalnie o tym postanowisz, o!! Anyhooo, gratuluję, ahahha!♥♥ @Viktor, o matko, ta lalka jest absolutnie prześliczna, gratuluję!!;______________________________; @Dogz, @Katechi, @Marta, Wam też gratuluję najsuper zakupów.:) Umn, w sumie ostatnio niczego sobie nie kupiłem? Wait, mam nowy breloczek!! No i v4!8))
![]()
08-04-2019, 19:32
^Maciek, odbijam gratulacje ze zwiększoną siłą za to v4 XDDD
Dzisiaj zaszalałam w Biedronce i oprócz kajzerek (kiedy przestałam używać słowa "BUŁKI" ;_; ) nabyłam kilo mandarynek (promocja), sezamki (lubię i są tanie) oraz PrincePolo (3 za 0,99/szt). Niestety nie wzięłam rachunku a jest loteria z rejestrowaniem rachunków z PrincePolo i trochę boli ;_;
08-04-2019, 20:02
Jednak jutro kupuję konsolę Nintendo Switch Let's Go Pikachu, Pani w media markt powiedziała, że z konsolą Lets Go Eevee nie będzie.
![]() ![]() ![]() ![]()
11-04-2019, 19:48
Kupiłem v5 z zawieszką tej różowej postaci którą Michu ma na avku, ale nie umiem zapamietać* jak ona się nazywa XDDD Miałem kupić v4.5, ale ktoś był szybszy odemnie i nie zdążyłem kupić
I’M PICKLE RICK
12-04-2019, 15:32
@xIwkoo, gratuluję!!:) Mam nadzieję, że v5 sprawi Ci mnóstwo radości. Przy okazji - wydaje mi się, że nowe tamagoczi jest naprawdę bardzo dobrym pretekstem do założenia pamiętnika, no więc, umn, może chciałbyś o tym pomyśleć?
![]()
14-04-2019, 15:49
Wczoraj kupiłam w Oszą takie cudowne skarpetki:
![]() Była masa pięknych wzorów! Takie i jeszcze więcej: Muszę tam wrócić po więcej! XD (a te w lewym dolnym rogu kojarzą mi się z Michu, te misiowe! XD)
14-04-2019, 17:06
O jakie szkarpety! <3
Ale aktualnie mam ich tyle, że mi się szuflada nie domyka. Mam moje ulubione skarpetki-ołówki (niestety tenisówki musiałam wyrzucić, bo ostatnio na wfie grając z dzieciakami w zbijaka, zgubiłam podeszwę :O ) i rok temu na konkursie kupiłam trzy pary konkursowych skarpet z Omerem, a oprócz tego moje ulubione skarpetki z Mona Lisą, Krzykiem i Gwieździstą Nocą. To są moje ulubione skarpetki świata Ja wiedziałam, że jak wrócę na forum to znów zapałam żądzą do zakupów i portfel będzie płakał. A tu jeszcze na taki wątek wlazłam, że łoho!
16-04-2019, 01:06
Oxy 10, maść na trądzik. Ale nie dla mnie, dla lalek. XD Bo to jedyny sposób na pozbycie się odbarwień, a niestety jedna z moich ma ich już sporo...
Na ebayu, z Malezji. Mam nadzieję że nie będę miał z tego powodu problemów czy coś, bo w Polsce odwołali wszelakie leki na trądzik właśnie z nadtlenkiem benzoilu w stężeniu 10% z jakiegośtam powodu, nie jest on może nielegalny ale w aptekach się nie da kupić, a nawet leki na receptę nie mają takiego stężenia (miałem lek na receptę z tym i on ma tego... 2,5%). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
16-04-2019, 14:27
Viktor, żel Akneroxid 10 to nadtlenek benzoilu w dawce 100mg/g, więc 10%. Wg indeksu leków dostępny bez recepty, firma która go produkuje to Almirall Hermal, a tubka powinna kosztować 32zł. Może gdzieś go trafisz.
![]() ![]() ![]()
16-04-2019, 20:48
Bella, wiem, widziałem go jak szukałem zamienników, ale nie da się go nigdzie kupić na necie (tylko 5% można kupić) a w aptekach stacjonarnych to jest tylko w niektórych, w Warszawie, byłem u siebie w Piaseczyńskich aptekach i ni ma, a nie za bardzo chcę po Wawie łazić za maścią. :x Ten co zamówiłem z Malezji to i tak mi wyszedł za 30zł więc nie tak źle.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? | Ralveyn | 153 | 14,743 |
14-08-2019, 10:38 Ostatni post: Lyree |
|
|
|
Jak to sobie wyobrażasz? | pIkAtHu1238 | 4 | 1,056 |
09-02-2015, 21:28 Ostatni post: pIkAtHu1238 |
| Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? | Lyree | 166 | 21,391 |
03-12-2011, 18:34 Ostatni post: Scalee |
|