07-04-2019, 07:41
@Michu, awhh, dziękuję!! (~ ̄³ ̄)~
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)
|
Maciejowa gromadka.
|
|
07-04-2019, 21:56
Śliczne zdjęcia jak zwykle, kwitnące drzewa są takie wdzięczne do fotek. <3 Pozdrawiam Fairy Mamecza, też go miałam dopiero co w P’sie!
![]() ![]() ![]()
08-04-2019, 15:21
@Marta, dziękuję!!♥ No i tak, zgadzam się - gdy robiłem te zdjęcia, zdałem sobie sprawę, jak bardzo tęskniłem za fotografowaniem roślinek, uhh. Anyhoo, H5!! Wróżkowy Mamecz towarzyszy mi już od ponad tygodnia, ale naprawdę nie chcę się z nim rozstawać, ahaha.
![]()
08-04-2019, 19:15
Piękne foty <3 Aż tęsknię za moim P's, ale już w środę będę w domu i będę mogła uzupełnić zapas baterii ;;
08-04-2019, 19:26
Jestem największą fanką twoich zdjęć. Śliczności.
09-04-2019, 15:40
@Katechi, awhh, dziękuję!!♥ No i mam nadzieję, że nareszcie wyrośnie Ci nowa postać w P's!!
@Lyree, okej, nie mam zielonego pojęcia, co właściwie powinienem teraz powiedzieć i jak zareagować i no?? DZIĘKUJĘ??⊙﹏⊙ ![]()
27-04-2019, 14:43
![]() Więc!! W czwartek nareszcie dotarły do mnie dwie paczuszki, których naprawdę nie mogłem się doczekać - zwierzątko, które udało mi się jakiś czas temu znaleźć na OLX, no i kopia gry Moonlighter.
![]() Byłem naprawdę niesamowicie ciekawy, jakim dokładnie Micro Pet jest zwierzątkiem i pomimo przekopania tony blogów i różnych stron internetowych (przy okazji - chciałbym jeszcze jeden raz podziękować @Dogz, za podesłanie mi linków których szukałem - DZIĘKUJĘ!♥), niestety nie udało mi się niczego znaleźć.ಠ╭╮ಠ Ale!! Teraz, gdy nareszcie już mam tą niebieską kluskę w moich łapkach, wydaje mi się, że jest to gyoppi.
Do wyboru jest w sumie osiem zwierzątek - piesek, kotek, kurczak, pingwin, dinozaur, robaczek, bocian no i żabka. Postanowiłem wybrać pingwinka, głównie dlatego, że w tle leciał akurat nowy odcinek @Pedguina na yt.
![]() Zaraz po ustawieniu daty i godziny, na ekranie pojawiło się jajko z którego wykluł się mój... Szczerbolek!!
![]() ![]() ![]() Nie zrozumcie mnie proszę źle - ja wcale nie dyskryminuję szczerboli, ale po kilku minutach zacząłem żałować, że jednak nie wybrałem pieska, więc.. tak, zresetowałem zwierzątko, hahah.
Tym razem, na ekranie zamiast jajka, pojawił się kartonik pod drzwiami, z którego wyszedł piesek.
![]() Przy okazji kwiecistego motywu - cały czas mam włączone moje Eevee-tmgc w którym akurat udało mi się wyhodować Leafeona:
![]() Anyhooo, słyszałem, że ludzie raczej nie przepadają za gyoppi i naprawdę potrafię zrozumieć czemu - zwierzątko jest niesamowicie wymagające; pasków szczęścia czy dyscypliny nie możemy zapełnić jedzonkiem, a sam zwierzak nie ma regularnych godzin snu, przez co może czegoś potrzebować w środku nocy, ale mimo wszystko naprawdę świetnie się z nim bawię.:)
![]() Przepraszam, jeżeli kogoś zupełnie nie interesują gry, ale na koniec chciałbym tylko dodać, że odkąd Moonligter do mnie dotarł, naprawdę nie potrafię odłożyć konsoli na bok, gdy jestem w domu. Absolutnie zakochałem się w tej grze i naprawdę nie spodziewałem się, że będę tak dobrze się bawić, zwłaszcza, że zupełnie nie miałem w planach kupienia tej gry (nawet w odległej przyszłości >:C), ale no, rozpaczliwie potrzebowałem czegoś nowego po tym, jak okropnie rozczarowało mnie My Time at Portia. Naprawdę, jeżeli ktoś myśli o kupnie My Time at Portia - nie polecam. Niestety konsolowa wersja tej gry jest fatalnie zoptymalizowana i okrojona z wielu rzeczy, które są dostępne na PC. Nie potrafię zrozumieć, jak dźwięk chodzenia albo szumu drzew może być exclusive dla PC. LOL. Żałuję, że wsparłem studio kilka lat temu na kicstarterze.
![]()
28-04-2019, 12:44
Fajny wpis Maciek widzę, że masz osłonę hori na joy con jak się sprawdzają w w ochranianiu tylnej obudowy bo chce sobie kupić, żeby chronić tył obudowy jak bez pokrowca gdzieś położę bo mam limitowany wzór z pikachu i Eevee i nie chce, żeby się porysowało. Na początku chciałam kupić to zwierzątko co ty kupiłeś, ale jak zobaczyłam to używane apollo super pet to kupiłam apollo.
A z gier na switcha zastanawiam się na Zeldą. ![]() ![]() ![]() ![]()
29-04-2019, 15:13
@Michu, dziękuuuuuuuuuję!!♥ Hmnh, szczerze powiedziawszy przez dłuższą chwilę zastanawiałem się, czy być może nie powinienem po prostu wymienić mojej Switchowej kopii My Time at Portia na klucz do PC, ale chyba jednak odpuszczę i no nie wiem, poczekam na jakąś olbrzymią łatkę?
+ Umn, naprawdę nie chciałbym, żeby ktoś sobie pomyślał, że ignoruję pytanie @Michu, więc tylko cichutko dodam, że rozmawialiśmy o Moonlighterze poza forum, o. @Dogz, dziękuję!! Bardzo się cieszę, że mój wpis Ci się spodobał.:) Jestem raczej zadowolony z tego casea, ale zdecydowanie wygodniej gra mi się jednak bez niego - prawdopodobnie dlatego, że jest plastikowy. Powiedz mi proszę, nigdy nie grałaś w żadną Zeldę, prawda? Nad którą konkretnie się zastanawiasz?:) Breath of the Wild, Cadence of Hyrule czy Link's Awakening? ![]()
30-04-2019, 21:05
Śliczne zdjęcia!
Co do Portii - grałam w demo i w życiu bym nie pomyślała, że coś takiego wydadzą nawet na konsole XD Polecam Stardew Valley.
02-05-2019, 15:16
@Dogz, mam nadzieję, że Breath of the Wild sprawi Ci naprawdę mnóstwo radości.:)
@Katechi, awhhh, dziękuuuję!!♥ Uwielbiam Stardew Valley; przegrałem w tą grę ponad 300 godzin i z niecierpliwością czekam na zapowiedziany ostatnio apdejt fabuły, no i rozgrywki.:) ![]()
02-05-2019, 21:41
Oooo, to się cieszę, bo niedługo wakacje i będę akurat po przejściu wszystkich Asasynów jakie mam B)
07-05-2019, 07:38
Maciek co u twoich tama?
A propos tamagotchi Eevee za ile kupiłeś bo teraz moja obudowa jest tania: https://www.ebay.pl/itm/Tamagotchi-Eevee...Swey5cz~pz Najpierw kupię Eevee bo kocham pokemony.
![]() ![]() ![]() ![]()
08-05-2019, 18:42
@Dogz, awhh, dziękuję, że zapytałaś - po ponad rocznej przerwie, wygrzebałem dzisiaj z pudełka moje białe P's, no i w sumie tylko to mam teraz włączone, ale mam przeogromną nadzieję, że jeszcze w tym tygodniu dotrze do mnie nowe v2, które na pewno też chciałbym sobie włączyć.:) Anyhoo, spróbuję w ten weekend dodać nowy wpis - w tygodniu niestety zupełnie nie mam czasu na pamiętnik, przepraszam.:(
Hmnh, Tamagotchi Eevee zamówiłem naprawdę bardzo, baaaaaardzo dawno temu (chyba krótko po tym, gdy zapowiedziano tą wersję) i zapłaciłem w sumie troszkę ponad 100 zł? Ale strasznie długo czekałem na moją paczkę - chyba ponad trzy miesiące. ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|