Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
Właśnie kupiłam dla mnie i Alberta bilety na koncert Fisza Emade Tworzywa w Gdańsku w kwietniu. <3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
[Obrazek: rtNZwCZ.png]
Znowu się obkupiłem. :x
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Ostatnio film Spider-man 2 na DVD za 13 zł w Media Markt.

Viktor gratuluję nowych Nano Eevee też bym wzięła od razu oba obudowy, ale wiesz u mnie z kasą krócho. Jak już kupię M!X to sobie kupię Eevee. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
^Czekam aż Spiderverse będzie w takich cenach ;; Chociaż znając życie kupię w dniu premiery, olać oszczędzanie XDD

Ostatnio kupiłam Henryczkowi szczepienie, odrobaczenie, żwirek i jakąś nową karmę, mam nadzieję, że będzie ją jadł grzecznie >:C Bo przed Bożym Narodzeniem dostał taką super karmę bezzbożową i gardził tak, że nawet po wymieszaniu wypluwał ją. Dałam więc kotom kuzynki, a henrykową Purinę nazywam odtąd pszenicą.
Odpowiedz
Rezerwację na wycieczkę do Japonii na listopad, bo ja tu się martwię czy się wycieczka w ogóle odbędzie a tu nagle "ostatnie wolne miejsca". XDD
Trochę boli, bo to tak fajnie wyglądało jak miałem dużo kasy na koncie, a teraz tak łyso. :C
Odpowiedz
Ostatnio filmy na DVD takie jak:
- Niesamowity Spider-mam 2
- Spider-man Homecoming
- Batman
- Batman początek
- Batman Forever
- Batman i Robin
- Batman v Superman świt sprawiedliwości. Duży uśmiech
Odpowiedz
^ Niezła kolekcja, Dogz *-*

Dzisiaj w Pepco kupiłam sobie figurkę Equestria Girls, tą z ruchomymi kończynami za 15zł. Postać - jakaś Różyczka czy kij wie co - nie będę teraz wyciągać bo to taki prezent dla samej siebie na Wielkanoc, więc chcę się ją cieszyć dopiero wtedy Duży uśmiech
I dla chłopaka figurka Hana Solo z tej serii takich figurek z gry czy coś. Za 10PLN. Pepco życiem.
Kupiłam też baterie do giga petów i okazało się, że jeden ma jakaś niebieską rdzę w miejscu na baterie, ale potem będziemy się tym martwić.
I w jakimś chińczku śliczne linijki - różową i zieloną - takie wąskie i w ogóle aaa. Za 2.50.
A chłopak mi kupił SEROWĄ KULĘ. Uwielbiam. Smakuje trochę jak gniazko/pączek wiedeński, tylko w tym cieście jest trochę sera, przez co jest takie orzeźwiające jakby.
Odpowiedz
(04-04-2019, 14:47)Katechi napisał(a): ^ Niezła kolekcja, Dogz *-*

Interesuję się takimi filmami shine sfiction, a że w dzieciństwie oglądałam animowanego Batmana na TV leciało to też takię lubię filmy akcji. Uśmiech
Odpowiedz
Katechi, niebieska rdza to korozja po baterii po prostu, odrobina octu albo mocnego alkoholu to załatwi. Uśmiech
Odpowiedz
Ja ostatnio kupiłam sobie jeansy z wysokim stanem, musztardową bluzę, dwa czarne staniki i super masło do ciała z Oh! Tomi o zapachu Słońce (https://ohtomi.pl/maslo-do-ciala). Jestem zakochana absolutnie w każdej jednej z tych rzeczy. ;_; A to, jak zapakowali ten kosmetyk, no szał. Tęczowe papierki, holo napisy i naklejki. <3
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
O rany Michu, ale ekstra!!! Obyś miała z niego kupę zabawy! I w ogóle, które różowe? Magical czy Fairy? ^^
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Różowe Meets jest w serduszka czyli to jest wersja Fairy. Uśmiech
Odpowiedz
(04-04-2019, 18:56)Michu napisał(a): Dzięki ^^ też mam nadzieję, że będę miała z niego radochę. Duży uśmiech
Tak, chyba to jest fairy. Zależało mi na tym w serduszka właśnie, bo tam jest ten jednorożek kochany, którego musiałaaaałam mieć.

Jak będę kupowała meetsa to też kupię Fairy w kolorze niebieskim. Uśmiech
Odpowiedz
Wreszcie kupiłam blender. : DDDDDDDDDD (Czy to już starość, kiedy cieszysz się z blendera?)
Tam jest blender, mikser, i cośtam jeszcze, aaa, moje marzenie. Trochę żałuję, że z tym nie poczekałam do po konwencie, bo teraz mam na konwent mało kasy, no ale to z lidla i bałam się, że się wyprzeda do poniedziałku czy coś. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Ja w sumie ostatnio głównie lalkowe pierdoły kupiłem. Więc jestem oficjalnie spłukany bo to moja ostatnia kasa z pracy jak i jeszcze ubezpieczenia była. :x

Smart Doll Valiant:
[Obrazek: 8rZRRlb.jpg?1]
+Jeszcze jakieś tanie ubrania głównie z Alice's Collections dla mojego BJD, i parę tanich ubrań dla mojej innej SmD na Etsy.
Odpowiedz