16-02-2019, 20:56
Właśnie kupiłam dla mnie i Alberta bilety na koncert Fisza Emade Tworzywa w Gdańsku w kwietniu. <3
![[Obrazek: QqBCWNZ.png]](https://i.imgur.com/QqBCWNZ.png)
![[Obrazek: LlR1PCD.png]](https://i.imgur.com/LlR1PCD.png)
![[Obrazek: bUM0nXF.png]](https://i.imgur.com/bUM0nXF.png)
|
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
|
|
16-02-2019, 20:56
Właśnie kupiłam dla mnie i Alberta bilety na koncert Fisza Emade Tworzywa w Gdańsku w kwietniu. <3
![]() ![]() ![]()
01-03-2019, 16:28
Ostatnio film Spider-man 2 na DVD za 13 zł w Media Markt.
Viktor gratuluję nowych Nano Eevee też bym wzięła od razu oba obudowy, ale wiesz u mnie z kasą krócho. Jak już kupię M!X to sobie kupię Eevee.
![]() ![]() ![]() ![]()
01-03-2019, 20:42
^Czekam aż Spiderverse będzie w takich cenach ;; Chociaż znając życie kupię w dniu premiery, olać oszczędzanie XDD
Ostatnio kupiłam Henryczkowi szczepienie, odrobaczenie, żwirek i jakąś nową karmę, mam nadzieję, że będzie ją jadł grzecznie >:C Bo przed Bożym Narodzeniem dostał taką super karmę bezzbożową i gardził tak, że nawet po wymieszaniu wypluwał ją. Dałam więc kotom kuzynki, a henrykową Purinę nazywam odtąd pszenicą.
01-03-2019, 21:14
Rezerwację na wycieczkę do Japonii na listopad, bo ja tu się martwię czy się wycieczka w ogóle odbędzie a tu nagle "ostatnie wolne miejsca". XDD
Trochę boli, bo to tak fajnie wyglądało jak miałem dużo kasy na koncie, a teraz tak łyso. :C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
04-04-2019, 14:41
Ostatnio filmy na DVD takie jak:
- Niesamowity Spider-mam 2 - Spider-man Homecoming - Batman - Batman początek - Batman Forever - Batman i Robin - Batman v Superman świt sprawiedliwości.
![]() ![]() ![]() ![]()
04-04-2019, 14:47
^ Niezła kolekcja, Dogz *-*
Dzisiaj w Pepco kupiłam sobie figurkę Equestria Girls, tą z ruchomymi kończynami za 15zł. Postać - jakaś Różyczka czy kij wie co - nie będę teraz wyciągać bo to taki prezent dla samej siebie na Wielkanoc, więc chcę się ją cieszyć dopiero wtedy ![]() I dla chłopaka figurka Hana Solo z tej serii takich figurek z gry czy coś. Za 10PLN. Pepco życiem. Kupiłam też baterie do giga petów i okazało się, że jeden ma jakaś niebieską rdzę w miejscu na baterie, ale potem będziemy się tym martwić. I w jakimś chińczku śliczne linijki - różową i zieloną - takie wąskie i w ogóle aaa. Za 2.50. A chłopak mi kupił SEROWĄ KULĘ. Uwielbiam. Smakuje trochę jak gniazko/pączek wiedeński, tylko w tym cieście jest trochę sera, przez co jest takie orzeźwiające jakby.
04-04-2019, 14:54
(04-04-2019, 14:47)Katechi napisał(a): ^ Niezła kolekcja, Dogz *-* Interesuję się takimi filmami shine sfiction, a że w dzieciństwie oglądałam animowanego Batmana na TV leciało to też takię lubię filmy akcji.
![]() ![]() ![]() ![]()
04-04-2019, 16:14
Katechi, niebieska rdza to korozja po baterii po prostu, odrobina octu albo mocnego alkoholu to załatwi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
04-04-2019, 16:45
Ja ostatnio kupiłam sobie jeansy z wysokim stanem, musztardową bluzę, dwa czarne staniki i super masło do ciała z Oh! Tomi o zapachu Słońce (https://ohtomi.pl/maslo-do-ciala). Jestem zakochana absolutnie w każdej jednej z tych rzeczy. ;_; A to, jak zapakowali ten kosmetyk, no szał. Tęczowe papierki, holo napisy i naklejki. <3
![]() ![]() ![]()
04-04-2019, 17:35
O rany Michu, ale ekstra!!! Obyś miała z niego kupę zabawy! I w ogóle, które różowe? Magical czy Fairy? ^^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
04-04-2019, 19:28
(04-04-2019, 18:56)Michu napisał(a): Dzięki ^^ też mam nadzieję, że będę miała z niego radochę. Jak będę kupowała meetsa to też kupię Fairy w kolorze niebieskim.
![]() ![]() ![]() ![]()
05-04-2019, 08:53
Wreszcie kupiłam blender. : DDDDDDDDDD (Czy to już starość, kiedy cieszysz się z blendera?)
Tam jest blender, mikser, i cośtam jeszcze, aaa, moje marzenie. Trochę żałuję, że z tym nie poczekałam do po konwencie, bo teraz mam na konwent mało kasy, no ale to z lidla i bałam się, że się wyprzeda do poniedziałku czy coś. XD ![]() ![]() ![]() ![]()
05-04-2019, 15:41
Ja w sumie ostatnio głównie lalkowe pierdoły kupiłem. Więc jestem oficjalnie spłukany bo to moja ostatnia kasa z pracy jak i jeszcze ubezpieczenia była. :x
Smart Doll Valiant: ![]() +Jeszcze jakieś tanie ubrania głównie z Alice's Collections dla mojego BJD, i parę tanich ubrań dla mojej innej SmD na Etsy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? | Ralveyn | 153 | 14,708 |
14-08-2019, 10:38 Ostatni post: Lyree |
|
|
|
Jak to sobie wyobrażasz? | pIkAtHu1238 | 4 | 1,056 |
09-02-2015, 21:28 Ostatni post: pIkAtHu1238 |
| Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? | Lyree | 166 | 21,351 |
03-12-2011, 18:34 Ostatni post: Scalee |
|