Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disney easter
http://www.ebay.pl/itm/NEW-Pocket-Usatam...Sw4CFY1ncz
Kształtem jest podobne do tamagotchi nano.
A tu filmik: https://www.youtube.com/watch?v=nwcSj_kc1Gw
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Nie to jest bandai to nazywa się Usatama.
Odpowiedz
Nope, to jest Disney Nano. Usatama to nazwa tej postaci wielkanocnej z Disneylandu.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Widziałam na Instagramie. Szkoda kasy, raczej wygląda na takie niszowe jajko jak z zestawu happy meal... Plus ta postać, jest okropna moim zdaniem. Na chwilowa zajawkę na Wielkanoc to spoko, ale jak powiedziała Michu, hodować to w wakacje to tak głupio troszkę Duży uśmiech
Serce   Serce   Serce  
Odpowiedz
Nano jak nano, nic specjalnego to nigdy nie było, to takie ulepszone mini jest. Język
To jest po prostu wersja dla kolekcjonerów tama lub Tokyo Disneylandu, chyba nawet w zwykłych sklepach nie będzie sprzedawane.
A Usatama to głupia maskotka, w samym Disneylandzie to ma sens bo tam są jajka pomalowane na różne postacie, ale tutaj zrobili tylko wzorki...
Niby są jakieś 2 ukryte postacie ale jednak.
Co do włączania w wakacje... To tak samo można powiedzieć o takim Santagotch w końcu.
Odpowiedz
@Viktor, to w sumie racja, dlatego nigdy nie miałam ochoty na zakup Santagotchi, poza tym jakoś klimaty świąteczne i limitki z tym związane mnie nie kręcą... Jedyna rzecz która mnie ujęła w tym Usatama, to pokrowiec (?) z uszkami. Jest mega Duży uśmiech
Serce   Serce   Serce  
Odpowiedz
Nowa wersja Pocket Usatama będzie (z nową postacią, Usapiyo)
https://tamapalace.tumblr.com/post/18367...led-in-may
Nawet fajne obudowy, ten kurczaczek Usapiyo jest nawet słodki.
Nic specjalnego znowu, jako pamiątka z Disneylandu to nawet może być fajne, bo 20$ to tam jakieś bzdety typu majtki kosztują, więc w sumie spoko. Ale sam bym nie kupował, chyba że zestaw samego pokrowca ze smyczą abym miał na moje Eevee (dziwne w sumie że Eevee nie wyszło z pokrowcami!).
Odpowiedz
Już ta nowa postać podobna do kurczaczka bardziej mi się podoba. Uśmiech
Przedtem było tylko jajko z uszami. I obudowa niebieska w moim ulubionym kolorze.
Odpowiedz
Okej, pierwsze wydanie tego tmgc w ogóle mi się nie podobało, ale jezzz, ten kurczak jest naprawdę przesłodki i uhh, sam już nie wiem, wszyscy raczej hejtują tą wersję, no a mi zaczyna się naprawdę podobać i troszkę mi głupio, ale chyba sobie kupię Pocket Usatama? Znaczy się, jeżeli faktycznie będzie kosztować ""tylko"" $20. No i tak, zgadza się, mam słabość do kurczaków.>:C
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Wiesz, Eevee też kosztuje „tylko” 20$. To cena sklepowa. XD
Ale raczej Pocket Usatama nie będzie tak obkupowane jak Eevee, więc jest szansa.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości