Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Noo, właśnie, premiera miała być jakoś w marcu, z tego co kojarzę.
A Tama bardzo przypadło mi do gustu, szkoda tylko, że po tygodniu już padła bateria. xD I wczoraj próbowałam bawić się po raz pierwszy apką, aaaale albo ja jestem upośledzona, albo ta aplikacja, bo nie mogłam wrócić w Tama? :X I musiałam zrestartować i przywrócić w zabawce, bo apką nie udało mi się wrócić.
Co do historii, udało się, chociaż nadal uważam, że ostateczny wynik zaniżony i napisałam zdecydowanie lepiej. >.<
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
@Lajri, nahhh, proszę, nie martw się - pamiętam, że ja niestety też miałem niesamowity problem z wyłączeniem tej aplikacji, gahh. Ale!! Umn, udało mi się znaleźć instrukcję, więc no, zostawię ją tutaj, może Ci się przyda, czy coś.
No i yisssss, gratuluję!!8)))
Akurat ja w apce nic z tego zrobić nie mogłam, bo jak próbowałam gdzieś wejść, to wyskoczył mi napis i z tego ekranu nie dało się nijak wrócić. >:C A w Tama wydaje mi się, że za każdym razem cokolwiek wybierałam, to próbowało się połączyć z aplikacją gdy chciałam wrócić? :< Chyba że jestem ślepa, ale no, serio nie widziałam takiej opcji. XD No nie wiem, na razie nie próbuję dalej, bo to bez sensu, tylko się zdenerwowałam. XD
@Lajri, gahhh, tbh nie zdziwiłbym się, gdyby okazało się, że aplikacja jest niestety również zbugowana, czy coś, no i właśnie przez to masz problem z połączeniem.:< Przepraszam, że nie umiem Ci pomóc.
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Oficjalna data dla Sanrio Meetsa to 15 czerwca! Dziś poszła informacja. Kto kupuje?
Myślę, że go kupię. Nie wpadł mi w oko żaden Sanrio Mix w normalnej cenie, odkąd się nim zainteresowałam, więc pewnie wzięłabym tego Meetsa!
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Na razie ja nie kupuję mam inne plany chcę inne Tamagotchi kupić. Ale Meets Sanrio śliczna obudowa.
Liczba postów: 694
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: P1-P2, v2-v6, +C, iD, iD L, P's, 4U, m!x, Meets
Marta, kupujemy? ASfg. do kompletu Sanrio wypada
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Za co, za coooo. ;___; Nadal nie jestem fanką obudowy, ale fajne męskie postacie do mixowania bardzo potrzebne.
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Ja kupię na pewno ale na razie jestem spłukany. D: Mam nadzieję że będę miał tym razem sensowne wypłaty.
O matko, ja na sto tysięcy procent zamówię Sanrio Meetsa, no, chyba, że będzie kosztował jakieś kosmiczne pieniądze, mehh. Anyhooo, data premiery - 15 czerwca, to właściwie już prawie moje urodziny, więc no, nie mógłbym znaleźć dla siebie lepszego prezentu, niż nowe tmgc!!8))
Przy okazji - naprawdę zaczynam żałować, że nie kupiłem sobie wiosennego Meetsa, lmao. Nie wiem, na wszystkich grafikach ta obudowa naprawdę bardzo, baaaaardzo mi się nie podobało, ale na żywo (aka. instagramowych zdjęciach), ten Meets wygląda przecudownie, no i ponoć działa troszkę płynniej??(>﹏<)
Liczba postów: 694
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: P1-P2, v2-v6, +C, iD, iD L, P's, 4U, m!x, Meets
^Zgadzam się totalnie, na żywo wielkanocny Meets jest piękny. Jak tylko zobaczyłem zdjęcia, od razu jarałem się do Marty, że ojakieładnejakieładne. Ale mimo wszystko ze względu na błędy podstawki, do kolejnych Meetsowych wersji podchodzę z dystansem. Co nie zmienia faktu, że poważnie rozważę Sanrio w tym czerwcu... C:
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
^Weszłam sobie na instagram z myślą "Rety, jak niby musi wyglądać ten Meets, żeby go określać jako ładnego."
Kliknęłam w pierwsze lepsze zdjęcie - JAKIE CUDNE ;;
https://www.instagram.com/p/BvtzUO5nHtU/
Chociaż wciąż uważam, że naprawdę baaardzo mało tamagocziowe D: No ale dobrze, że poprawili trochę płynność.
Co do Sanrio to nie myślałam nigdy o nabyciu tego, czekam na jakąś rocznicową wersję 8)
Liczba postów: 3,266
Liczba wątków: 43
Tamagotchi: v3, v4, v4.5, v5, v5.5, v6, v6, iD L
A mi się to wiosenne dalej nie podoba za bardzo. XD Czekam na Sanrio z niecierpliwością. <3
Wizualnie podoba mi się to białe tak bardzo, jak się spodziewałam, że będzie się podobać na takich prawdziwych zdjęciach. <3
Ale faktycznie, te postaci nie są takie uniwersalne czasowo, co średnio mnie przekonuje, żeby sama takie mieć. Ale nadal ładne to tama! I w sumie nawet fajnie, że ma taki swój wiosenno-wielkanocny klimacik.
|