Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizujmy się! // Hatche
A to nie lepiej walentynkowy aka około walentynkowy? Przecież stricte w walentynki duża część osób ma inne plany.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Walentynki to chyba nie jest jakieś potężne święto, w którym zabraknie czasu na zrobienie zdjęcia tamkowi i wrzucenie na forum ^^" Przynajmniej nie potrafię sobie wyobrazić co można by robić cały dzień, jakikolwiek by on nie był, żeby nie znaleźć na to czasu.
Odpowiedz
Myślę podobnie jak Katechi + zawsze ktoś dołącza drugiego czy trzeciego dnia, więc uważam że najlepiej hatch walentynkowy właśnie w walentynki rozpocząć, bo to nie problem jak ktoś dołączy 15 lutego na przykład.
Odpowiedz
No tak, tylko walentynki wypadają w tym roku w czwartek, więc tak, potrafię sobie wyobrazić, że ktoś po pracy/zajęciach spędza wieczór z bliską osobą, zamiast hatchować zabawki. Duży uśmiech Ale 100% racji, Lajri, dołączyć można zawsze później.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Zakłada ktoś temat hacza?
Jak na razie nikt, to później ja mogę to zrobić. c:
Chociaż przyznam, że już dzisiaj w sumie nie chce mi się tego robić... XD Nie odpalałam żadnego Tama jeszcze specjalnie na to, liczyłam, że dostanę ten wynik z historii i odpalę Meetsa, ale nadal czekam. >.> A już ciemno na robienie zdjęć jeśli brałabym niekolorową wersję do hacza. XD
Odpowiedz
Będę zakładać dzisiaj ^^ Akurat nowa generacja w EnTama mi się rozpoczęła.
Odpowiedz
@Larji, właśnie chciałem zapytać dokładnie o to samo!! Umn, jeżeli nie masz nic przeciwko, no to ja naprawdę bardzo chętnie założyłbym temat.:)

@Katechi, nie mogę się doczekać!^^
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Dołączyłabym z Meetsem. :D
Odpowiedz
O rety, Michu, jak tylko przeczytałam "tama, które jest żartem ", to pomyślałam o Friends XDD Nie wiem czy mi się chce nawet to odpalać, szczególnie, że mój chłopak ostatnio stracił baterie ze swojego a sama nie chcę tej wersji ruszać.
No a Meetsa nie mam... ;;
Ale mogę jeszcze zasugerować to disnejowe mini z uszami królika, bo jak dla mnie to też trochę żart XDD
Odpowiedz
Też jest pomysł na v4.5/uratama, bo tam są punkty życiowe "humor", można by próbować postać specjalną wyhodować. XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
^O tej wersji też myślałam, bo ona właśnie się tak jakoś też kojarzy z takim żartowaniem czy coś, tylko że no wciąż odpadam, bo nie mam tej wersji przy sobie a w domu będę za 2 tygodnie.
Odpowiedz
W sumie faktycznie Ura bardzo pasuje!! Proszę zróbmy tego hacza, jakby co to ja chętnie zrobię temat i nagłówek (ale mogłabym dopiero ok 18 ;; ), no i Ura to moja ukochana wersja (tzn, jedna z) więc byłoby super. <33
Odpowiedz
Gahh, naprawdę bardzo, baaardzo mocno Was przepraszam, no ale ja niestety nie dam rady wziąć udziału w prima aprillisowym wykluwaniu tamagoczów - mam teraz na głowie trochę.. umn, spraw do ogarnięcia, deadlinów, no i takich tam. Ale!! Bardzo chętnie wziąłbym udział w Wielkanocnym haczu, jeżeli chcielibyśmy taki zorganizować za kilka tygodni, o!!ꈍ .̮ ꈍ
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
To ktoś ma ochotę ostatecznie? Michu, Viktor?
Jeżeli ktokolwiek się zgłosi to wyciągam paseczek. Czekam. XD
Odpowiedz
Wielkanoc też by mi bardziej odpowiadała. Doskoczyłabym z P's, od którego teraz będę mieć przerwę, bo mi baterie padły ;-;
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości