Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
@Lajri, dziękuuuję!!♥
@Michu, dziękuję, no i samesamesamesame!!♥;____________;
@Albert, ahhhhh, dziękuję, to naprawdę dla mnie dużo znaczy!! No i H5!!8)) Ohh, przy okazji - zauważyłeś, że ludzie zupełnie nie miksują swoich postaci z Memetchi? Myślałem, że Bandai w ogóle usunęło tę postać, no ale nie - Memetchi cały czas gdzieś tam się przewija, tylko po prostu wszyscy ją.. pomijają?:< No albo mi się wydaje, idk.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
[Obrazek: oYs20NO.png]

Umn, dzisiejszy wpis będzie naprawdę bardzo, baaaaardzo skromny, gdyż ponieważ bo, moja gromadka, no i ja, jesteśmy właśnie w trakcie pakowania naszych tamagoczowych walizek do Warszawy, dumdumdumm!! Więc no, chciałbym już z góry Was przeprosić za moją spamerską nieobecność na forum w najbliższych dniach, duh. [Obrazek: tumblr_inline_mq1rpcasIk1qz4rgp.gif]

Anyhoo, do stolicowa jedzie ze mną Mamecz, no i.. Blablablacośtamtchi!!

[Obrazek: 0sttbgu.jpg]

[Obrazek: pweYXtD.jpg]
Odpowiedz
KOCHAM Twoje zdjęcia białego iDL, są cudowne, takie czyste. ;_; I te z tulipanami też przepiękne. Blablablacośtamtchi to śliczny niebieski kawaler, pokaż go koniecznie, jak dorośnie!
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
PIĘKNEEEEE
(No nie wiem co więcej dodać, no XD)
Odpowiedz
Kocham zdjęcia! I Blablacostamtchi! <3
Odpowiedz
@Marta, no jasne - gdy tylko wrócę do Poznania, postaram się napisać w pamiętniku.. umn, podsumowane mojej wycieczki, więc no, myślę, że zrobię Blablablacośtamtchiemu tonę zdjęć, ahahaha! No i dhbghdsbhgbjshbdghjkbskdgjh, dziękuję najmocniej na świecie!!
@Michu, dziękuję!! [Obrazek: tumblr_m3e0qjfD411qf290m.gif]
@Katechi, hahahahah, dziękuję, no i proszę - nie martw się!!
@Lajri, dziękuję!! [Obrazek: tumblr_m3e0rbGoum1qf290m.gif]
Odpowiedz
[Obrazek: HbdY5jb.png]

Hejo! Więc, huuh, dosłownie na kilka godzin przed moim wyjazdem do miasta wiecznych korków, znaczy się, przepraszam - Warszawy, nastąpiła mała zmiana planów, gdyż ponieważ bo, miejsce mojego białego iD L'a zajęła nowa (no i tbh trochę spóźniona) pierdoła w mojej kolekcji - Navy Blue +Color!!8))

[Obrazek: llfNg8a.jpg]

Tbh nie spodziewałem się, że kiedykolwiek uda mi się przygarnąć właśnie ten konkretny wariant kolorystyczny (zwłaszcza, że nigdy szczególnie mi się nie podobał), ale no, gdy tylko dotarł do mnie mail z propozycją wymiany, natychmiast się zgodziłem, lmao.

Anyhooo! Wydaje mi się, że nie wspomniałem o tym wcześniej, no więc: pojechałem do Warszawy tylko i wyłącznie po to, żeby wymęczyć wyściskać @Micha, jej męża no i zwierzątka, za wszystkie czasy, ahahah.♥♥♥ Także, mam nadzieję, że jesteście przygotowani na nerdowski spam, gdyż ponieważ bo, zdjęć Pałacu Kultury i innych klocków nie będzie, o.

Pierwszego dnia, wybraliśmy się do mojego muzeum w Animal Crossing. Blablablacośtamtchiemu raczej średnio się podobało, ale wyrósł na brzydala, więc nie miałem zamiaru się nim przejmować, lmao.

[Obrazek: JLe8HsH.jpg]

Drugiego dnia, zaraz po wygramoleniu się z łóżek, @Michu zaproponowała zjazd rodzinny!!:D Totalnie nie potrafię opisać tego, jak baaaaardzo uwielbiam Michową gromadkę - większość tamagoczów posiada kolorowe zawieszki, ubranka czy małe naklejki na obudowie, no i te wszystkie drobne szczegóły niesamowicie obrazują to, jak bardzo @Michu kocha swoją kolekcję.♥

[Obrazek: xV1VRl5.jpg]

[Obrazek: mFSC2XH.jpg]

[Obrazek: mHeWeNs.jpg]

[Obrazek: HtuEUwo.jpg]

[Obrazek: BV19YYx.jpg]

Gdzieś tam w międzyczasie pozbyliśmy się Blablablacośtamtchiego, no i zastąpiliśmy go.. umn, Waraszawatchim, o! Przy okazji - Meetsowa aplikacja przeszła kilka poprawek, no i apdejtów zresztą też, gdyż ponieważ bo, dostępna jest nowa minigra!!

[Obrazek: tD77XKn.jpg]

No i wydaje mi się, że to już jest raczej koniec podsumowania mojej wycieczki - spędziłem u @Michu cztery dni pełne miłości (naprawdę, @Iza jest absolutnie najkochańszą osobą na całej planecie), przepysznego jedzenia od najlepszego kucharza na świecie, no i jarania się autentycznie wszystkim w Smyku, więc umn, zupełnie nie miałem czasu na zdjęcia, dlatego ten post jest raczej skromny, za co naprawdę bardzo Was przepraszam.

[Obrazek: cyujCc9.jpg]

[Obrazek: BTX01wS.jpg]

No i na koniec, nasze wspólne zdjęcie - wrzucę w spoiler, no bo wiecie, nasze twarze i w ogóle.

@Michu, @Mariusz - dziękuję Wam najmocniej na całym świecie, za wszystko. Kocham Was.
Odpowiedz
Jaki kochany wpis, o mamo, tyle miłości. ;_____; Super super super, że się spotkaliście, a że spędziliście razem aż cztery dni, to już w ogóle.
Coś czuję, że z granatowym colorkiem będzie jak z pomarańczowym i zakocham się w kolorze, który był dla mnie wcześniej bez szału. Magia Maćkowych zdjęć!
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Jeju, czekaj, czy propozycja wymiany dotyczyła tego białego kolorka z ebaya, co zamawiałeś? Zamiast niego wysłali Ci niebieski? Czy ja mam żałować najgorszej decyzji mojego życia, że stwierdziłam, że biały nie...?
Blablacośtamtchi wygląda genialnie. XD A Warszawatchi ma cudowne imię. Zdjęcie dwóch +C ma takie typowe michowe tło! XDD Chyba często ona go używa.
Zdjęcia oczywiście przepiękne. A ten sweterek z uszkami jest przesłodki.
Odpowiedz
Super Maciek a poznałeś pieska Sznurka Izy? Uśmiech I do kiedy zostajesz w Warszawie?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Fajnie miałeś Maciek też bym się chętnie spotkała z Maćkiem najlepiej w sobotę w Arkadii bo community day jest na Treecko.  Ale nie wiem czy w Warszawie będziesz do soboty.

Piękne zdjęcia Tamków wszystkich i Maćka i Micha. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
@Marta, awhhh, naprawdę nie masz pojęcia, jak strasznie się cieszę, że tak myślisz, to naprawdę bardzo, baaaardzo dużo dla mnie znaczy!!:) Anyhoooo! Mam nadzieję, że kiedyś tam, razem z @Albertem, uda Wam się przygarnąć właśnie tego +Colorka do Waszej kolekcji - myślę, że naprawdę warto, gdyż ponieważ bo, wydaje mi się, że umn, raczej niewiele tamagoczów wyszło w takiej wersji kolorystycznej.

@Lajri, shhhh, spokojnie - wymieniłem się z jakimś tam niemcem z Tumblera, natomiast mój biały +Colorek jeszcze niestety do mnie nie dotarł. Anyway, dziękuję najmocniej na świecie za wszystkie miłe słowa, awhh!!♥;______________;

@Dogz, uhh, naprawdę bardzo mi przykro, ale no, @Michu ma rację - we wtorek wróciłem do domu, a dzisiaj już do pracy. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się zobaczyć, jeżeli tylko byś chciała.:) No i tak - Sznurka poznałem i zakochałem się w nim po same uszy, hahah.:D

@Michu, nahh, proszę, nie martw się - naprawdę nic złego się nie wydarzyło, no i wcale mnie nie wymęczyliście. Myślę, że raz na jakiś czas mogę zaszaleć, no i pójść spać troszkę później, niż o ósmej wieczorem, lmao. Natomiast jeżeli chodzi o spotkanie w restauracji (która, swoją drogą, jest absolutnie prześliczna!!) no to w dalszym ciągu myślę, że podsłuchiwanie ludzi, którzy z pasją rozmawiają o czymś, co kochają całym swoim sercem, jest po prostu niesamowite, więc no, przysięgam, że bardzo, baaaardzo miło było mi Was posłuchać.:)
Anyhooo! Naprawdę bardzo mocno Was przepraszam, że pojechaliśmy do Smyka tylko po to, żebym przez 8587385 godzin zastanawiał się, czy chciałbym kupić nowego pluszaka czy raczej grę/mangę/whatever. No i oczywiście teraz żałuję, że go jednak nie kupiłem, w sensie, pluszaka, ugh. PRZEPRASZAM!!!
O matko, wysłałabyś mi proszę gdzieś tam nasze wspólne zdjęcia? Jestem przekonany, że mój widok wypali mi oczy, no ale, uhh, chciałbym gdzieś tam je mieć na pamiątkę.:)
Hahahaha, taak - postać na ostatnim zdjęciu ma właśnie pękniętą skorupkę i nawet wygląda.. no, w porządku, ale mam dosyć tego pomarańczowego pyszczka którego nie mogę przefarbować, ugh.
No i uhhh, jeszcze jeden raz chciałbym Wam bardzo, baaardzo mocno podziękować za absolutnie wszystko, co dla mnie zrobiliście - teraz, gdy już wróciłem do domu, czuję, że wreszcie gdzieś tam mam rodzinę. No i niesamowicie się cieszę, że w tej rodzinie jest też @Inka, której zawdzięczam cholernie dużooooo i kocham całym swoim durnym sercem.♥;_____;
Odpowiedz
Aaaaa, te focie michowej kolekcji ;_;
Crossover we need but don't deserve

No i mam nadzieję, że Warszawa nie naprzykrzyła Ci się jakoś bardzo xD
Odpowiedz
@Katechi, gahh, niestety, ale no, za każdym razem gdy odwiedzam stolicę, ludzie, komunikacja miejska, no i ceny, utwierdzają mnie w przekonaniu, że Warszawa zupełnie nie jest miastem --dla mnie--, przepraszam. Anyhoooo, dziękuję/my!! 

@Michu, ahahahh, muszę go koniecznie poszukać w moim Smyku!!♥
Odpowiedz
[Obrazek: tvkg1ej.png]

Moją gromadkę spowiła gęsta, senna atmosfera, gdyż ponieważ bo, ostatnio u mnie raczej niewiele się dzieje, jeżeli chodzi o tamagoczową kolekcję (głównie dlatego, że nie najlepiej się ostatnio czuję i nie mam na nic siły, uh), ale - moje błękitne P's naprawdę sprawia mi mnóstwo radości, więc nie narzekam.:) 

[Obrazek: oxZXKIJ.jpg]

Razem z moim P2, postanowiliśmy zagrać w grę (raczej ono postanowiło, a nie ja!!), która w głównej mierze polega na jak najszybszym wyzionięciu pixelowego ducha, gdy tylko odwrócę wzrok/jestem na jakimś spotkaniu w pracy/albo chociażby piję kawę, więc tak, w kółko je resetuje, ale shhh. 

[Obrazek: JnlSqta.jpg]
Jaki zadowolony z siebie... ಠ_ಠ

No i na koniec - jeżeli dobrze się przyjrzycie, znajdziecie na tym zdjęciu mojego.. tamagoczowego pomocnika, który stara się jak tylko może podtrzymać P2 przy życiu (głównie dziubiąc je w zadek, czy coś).>:C

[Obrazek: o7PY2sZ.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości