Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
A ID L kupiłeś nowe? I za ile?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Świetne v3. Duży uśmiech
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
KOCHAM to gwiezdne v3 i to gwiezdne tło! I piona, właśnie mam odpalone identyczne Ura, haha.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
O rety, to v3 w gwiazdki mnie prześladuje ;_; Wszędzie je ostatnio widzę i też pragnę. Gratuluję zdobyczy <3
Odpowiedz
Białe iD L ;____; proszę o zdjęcie tutaj, jak już je kiedyś tam odpalisz. I gratulacje, trzy przepiękne tama. ❤️
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
@Michu, awhhh, dziękuję!! No i tak, zgadza się - tło na zdjęciach, to moja nowa pościel, taka, o: https://www.garneczki.pl/produkt/posciel...0-cm,80166 Przy okazji, wszystkie trzy zdjęcia są moje!!:D 
@Lajri, dziękuuuję!!♥ 
@Dogz, tak, iD L jest nowe, no i zapłaciłem w sumie 240 zł.:) 
@Diamond, dziękuję!:) 
@Marta, yisssss, dziękuję!! No i H5!!8) 
@Katechi, dziękuję!:) Mam nadzieję, że kiedyś też Ci się uda takie kupić, o! 
@Albert, hahaha, jasne - wczoraj wieczorem włączyłem sobie to iD L, więc na pewno wrzucę kilka zdjęć w tym tygodniu.:) No i dziękuję, w sensie, naprawdę, dziękuję - nigdy wcześniej nie zwróciłem jakiejś tam szczególnej uwagi na.. żabie Ura, aż do momentu, gdy zobaczyłem właśnie tą obudowę w Twojej kolekcji i totalnie się w niej zakochałem zakochałem, ahhh!♥;____________;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
O Boże. Muszę mieć tę pościel. :O
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
@Marta, Michu, naprawdę szczerze polecam tę pościel - jest prześliczna, no i naprawdę wygodna, chociaż, trochę droga.:<
Odpowiedz
[Obrazek: bfxGueZ.png]

Miałem nadzieję, że moją pierwszą, dorosłą postacią w białym iD L, będzie Kuchipatchi, ale niestety - przeliczyłem się, no i wyrósł mi taki brzydal: 

[Obrazek: q7uv6my.gif]

Uhh, naprawdę strasznie Was przepraszam za jakość, ale no, dopiero zaczynam się uczyć w gify i takie tam.
Anyhoo, Brzydal (tak, właśnie tak go nazwałem, przepraszam) no i ja, mieliśmy wczoraj naprawdę produktywny dzień, gdyż ponieważ bo, udało nam się zebrać wszystkie happy stampsy:

they see me rollin', they hatin' 
[Obrazek: IP3E1GV.jpg]

[Obrazek: IHa8tNN.jpg]

[Obrazek: wbVwqJA.jpg]

[Obrazek: OgdUtqR.jpg]

[Obrazek: OKLj5EW.jpg]

Przedwczoraj postanowiłem włączyć też gwiezdne v3, na pocieszenie, czy coś.

[Obrazek: 08dP7EN.gif]

Naprawdę już dawno, dawnoooooo żadne tamagoczi nie sprawiło mi tyle radości, co właśnie to v3!!♥;________;
Odpowiedz
Co to za książę brzydali xD wygląda jakby miał na sobie dresik więzienny.
A gify bardzo ładne, spadek jakości nie psuje odbioru, a jak wiadomo, gify bywają złośliwe i czasem mogą się zamienić w prawdziwy śmietnik.
Odpowiedz
Mi się podoba ta postać, ma swój urok. ❤️ I piękne jest to iD L! W ogóle, to kwestia filtra, czy ono faktycznie jest na obudowie bardziej srebrne niźli białe?
Odpowiedz
@Katechi, gahhh, naprawdę nie mam zielonego pojęcia, jak właściwie ludzie robią gify, które, są naprawdę dobre jakościowo, no i nie ważą sto milionów.:/ Anyhoo, dziękuję!!:)
@Albert, cieszę się, że przynajmniej Tobie moja postać przypadła do gustu.:) No i zgadzam się z @Michu - przedni kryształek jest raczej srebrny, tak, jak w białym iD.
@Michu, dziękuję!!♥♥ Shhh, nie martw się proszę, na pewno za kilka dni poczujesz się na siłach, żeby włączyć sobie iD L, albo może zupełnie inne tmgc.:)
Odpowiedz
[Obrazek: bfxGueZ.png]

Więc!! Umn, przygotujcie się proszę, na niesamowicie słabe jakościowo (przy okazji - przepraszam, nie mam pojęcia, gdzie podziała się jakość na tych zdjęciach), podsumowanie tygodnia, według Maciejowej gromadki, wopwopwop!! [Obrazek: 1534731324.3742-smiley.gif]

Kilka tygodni temu, zdecydowałem się przeczytać cały mój pamiętnik od nowa, głównie chyba dlatego, że no, potrzebowałem jakiegoś.. nie wiem, powiewu nostalgii? No i gdy zobaczyłem, że w iD L wyrosła mi Painaputchi, od razu przypomniała mi się moja Anastazja, która była chyba adoptowaną córką Kardashianek, lmao. 

[Obrazek: XBDQ61m.jpg]

[Obrazek: 4aBLPL0.jpg]

Anyhoo, finalnie ""udało"" mi się wyhodować Memetchi (co właściwie nie było żadnym wyzwaniem, biorąc pod uwagę fakt, że jest postacią najgorszej opieki, ahahha), z czego byłem naprawdę bardzo, baaaaardzo szczęśliwy, gdyż ponieważ bo, gdy przeglądałem tabelkę postaci w iD L, dotarło do mnie, że właściwie nie pamiętam, czy kiedykolwiek miałem tą postać w tej wersji.:<

[Obrazek: zyJdhJg.jpg]

Natomiast w v3, wyrosła mi prześliczna, znaczy się, przepraszam, przystojny, no bo to chłopiec, Violetch..i! Którego postanowiłem zatrzymać ze sobą na dłużej, o! [Obrazek: 1534731326.6727-smiley.gif]

[Obrazek: IUJH49i.jpg]

[Obrazek: oybAsMz.jpg]

Przypomniałem sobie również, jak strasznie uwielbiam Rolltchi!!♥;_______________; Całym moim serduszkiem kocham rolady lodowe, zwłaszcze takie z świderkami na górze, no a Rolltchi jest właśnie dokładnie czymś takim, no i ahhhhh, teraz jestem głodny, lmao. 

[Obrazek: A8sxV7u.jpg]

Maciejowa gromadka przesyła ciężarówkę hugów dla wszystkich, bez wyjątku!!~

[Obrazek: T0UKNeh.jpg]

[Obrazek: T3bGMkq.jpg]

[Obrazek: 77hTcxB.jpg]
Odpowiedz
Śliczne zdjęcia z tulipanami. <3
Odpowiedz
Cudowny wpis, Maciek! Zdecydowanie jeden z najprzyjemniejszych, jakie widziałem. Też mam teraz w iDL-u Memetchi! Duży uśmiech Ładnie się zgraliśmy.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości