Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizujmy się! // Hatche
Ostatnio było v3. Łapka w dół.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Zgłaszam się!:D Wiecie co, Walentynki mamy już prawie za rogiem, więc może moglibyśmy sobie machnąć jakiegoś walentynkowego hacza? No i umn, idk, to tylko mój pomysł, ale może z tej okazji każdy z nas, włączyłby sobie tmgc któremu nigdy nie poświęcał wystarczająco dużo miłości? Wiecie, takie niekochane pierdoły z kolekcji którym brakuje miłości. W moim przypadku to byłoby totalnie TF, lmao.:|

No i wstyd mi przyznać, ale wszystkie moje v3 są sealed w opakowaniach i nie mam serca ich otwierać, przepraszam.:<
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Omg, Maciek, to jest super pomysł. ;_;
To u mnie by to pewnie było różowe v3.
Odpowiedz
Mi się nie podoba, bo wybór padłby na TF XDDD ew.school, bo tylko raz się nim chyba bawiłam i dość szybko odlozylam, bo wymaga trochę uwagi. Ale ono raczej na hacze się nie nadaje :c
Odpowiedz
O nieeee, nie każcie mi odpalać Music Stara. XD
Odpowiedz
W porządku! Nie ma sprawy, nie musimy robić takiego hacza, tak tylko chciałem zostawić tutaj mój pomysł.^^ Możemy wrócić do motywu z wyhodowaniem konkretnej postaci, myślę, że to naprawdę fajny pomysł.:)
Odpowiedz
Jakby leciała nielubiana wersja, to ja bym musiała się zabrać za v5, jeśli v3 to ja absolutny pass z tego samego powodu, co Albert, dopiero było grane. Ale mną się nie przejmujcie, sama nie wiem, czy bym się angażowała w hatch, bo prawdopodobnie będę miała co hodować w ferie, hehehe obsesyjno-kompulsywne odświeżanie trackingu od wtorku.
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Walentynki, to może każdy odpala to, co kocha i problem solved. :')
Odpowiedz
Kocham wszystkie. Ale podobał mi się pomysł odpalenia tego, któremu się nie dawało wystarczająco uwagi. I w sumie tak czy siak u mnie by zostało to różowe v3. Nawet pasuje słodkie różowe na walentynki, walnę mu jakieś sercowe różowe tło do zdjęć. XD
Odpowiedz
(26-01-2019, 22:28)Abstrakt napisał(a): Walentynki, to może każdy odpala to, co kocha i problem solved. :')

Jestem za!!c: Myślę, że hacze bez narzuconego tematu zwykle sprawdzają się najlepiej.
Odpowiedz
To ma sens. I tak każdy z nas pewnie wybierze konkretne tama z jakiegoś konkretnego powodu ^^
Eh, szkoda, że Entama nie może się łączyć z v3 ;;
Odpowiedz
Przypominam o Walentynkowym haczu! ^^ (OretymożeP'sjużwtedydojdziechybaumrę)
Odpowiedz
@Katechi, a kiedy chciałabyś zacząć hacz?:)
Odpowiedz
Skoro walentynkowy to 14 lutego Duży uśmiech Albo tego dnia można wysłać tamki do swatki czy coś. To też fajny motyw.
Odpowiedz
@Katechi, oki!:) Myślę, że wezmę udział w haczu z moim M!xem.:)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości